- 27 Mayıs 2015
- 101
- 33
- 43
-
- Konu Sahibi melekmelek0606
meb melek bende de çikolata kisti var. sağda 5,2 cm solda 2,2 cm.doktorum ameliyat yani laporoskopi önerdi bende yumurta alınması veya rezerv azalması gibi risklerden dolayı ameliyat olmak istemiyorum.2 aşılamam oldu tutmadı.şimdi ameliyat olup mu tüp bebek denesem yoksa ameliyat olmadan tüp bebek denesem kararsızım.senin tüp bebek neden sonlandırıldı . bilgi verir misin?
Geçen sene senden kotuydum ama çok şükür kendiliğinden hamile kaldım ve bebeğim 8 aylık adet olabiliyoemusunz
Adına çok sevindim inan
kendiliğimden adet olabiliyorum fakat
beni 3 ay iğneyle menepoza soktular
sonrasında tüp bebek uyğuladılar
bu süreçte biraz gecikmeler yaşadım
ama kendim regl olabiliyorum
bana artık bir mucize geliyor
bebek olayı=)
Bebegim 8 aylık ben bitkisel kurler uyguladık olmasa benim olmazdı bu durumdan bakma olaya allaha dua hep inancını yitirme olumsuzluğa düşme inanmak önemli olan. Mesela ben erken menapoza girdiğime inanmadim bebeğim olacak biliyorum derdim. Ama malesef şimdi yine menapoza girdim. Yine kur uyguluyorum[/QUOTE]Bebeğim "melekmelek0606, post: 41443086, member: 682053"]Peki bebek oldumu?
Forumda bununla ilgili basliklar var. Oradan aciklayici bilgiler edinebilirsin. Insallah saglikli bir bebegin olur. Umudunu kaybetme
Benimde yaş 33
Fsh 12
Amh 1,98 adetlerimin saatini dahi bilirim o kadar düzenli yani eşimde problem yok 1 negatif tüp bebek denemem var değerlere çokta takılma önemli tabii ama hayati değil bence olmayınca değerler düşük olsada olmuyor yani umarım dileğin en kısa sürede gerçekleşir