fsh ve amh değerleri

lekmelek0606, post: 41445051, member: 682053"]Hayye nasıl düşürdün peki
uyguladığın metotlar neydi?[/QUOTE]
Ben incir ve havuç kuru uyguladim. 2. Ay hayit tohumu aslan pençesi çoban çantası kuru uyguladim cnm ınan önce 75 ten 8 e düştü hamille kaldim darısı isteyen herkese

hayıt ve testere dişli aslan pençesi kullanıyorum.
sonrasında incir kürü ve havuç kürünü uygulasam olur mu?
İncir kürünü biliyorum fakat havuç kürü nasıl yapılıyor bilmiyorum.
Kafam o kadar karışıkki
ne yapacağımı bilmiyorum.

KizlarrKizlarrr çok mutluyum FSH 19 amh 041di ve şuan bi aylık hamileyken şükürler olsun. Doktorlar bize 12ye dusurun FSH dedi bz yıkıldık tedaviye başlamadilar tüp bebeğe başlamadilar. Sonra bnde israrlı şekilde bu ay içinde bitkilerini denedim. Hemen acikliyorum. Sabah AC karnına hayıt suyu ictim, kestane balı corek otu tarçın karstrdim yedim her sabah taze, arkasına 2ser kayısı incir ceviz kuru uUm yedim. Akşamda aynı. AC karnına hayıt suyu ve ballı karışım yedim veee şükürler olsun bugün mutluluktan ağladım çok mutluym beta HCG 260 ckti hamileymmm

KizlarrKizlarrr çok mutluyum FSH 19 amh 041di ve şuan bi aylık hamileyken şükürler olsun. Doktorlar bize 12ye dusurun FSH dedi bz yıkıldık tedaviye başlamadilar tüp bebeğe başlamadilar. Sonra bnde israrlı şekilde bu ay içinde bitkilerini denedim. Hemen acikliyorum. Sabah AC karnına hayıt suyu ictim, kestane balı corek otu tarçın karstrdim yedim her sabah taze, arkasına 2ser kayısı incir ceviz kuru uUm yedim. Akşamda aynı. AC karnına hayıt suyu ve ballı karışım yedim veee şükürler olsun bugün mutluluktan ağladım çok mutluym beta HCG 260 ckti hamileymmm

Allah bağışlasın çok sevindim,
darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma

okuyunca gerçekten çok sevindim, tanımıyoruz birbirimizi ama aynı dertle dertlenince tanıyormuş gibi sevindim, Allah tamamına erdirsin..
bende de amh 0,44 .. hayıt suyunu nasıl aldın ? kendin mi hazırladın ?

okuyunca gerçekten çok sevindim, tanımıyoruz birbirimizi ama aynı dertle dertlenince tanıyormuş gibi sevindim, Allah tamamına erdirsin..
bende de amh 0,44 .. hayıt suyunu nasıl aldın ? kendin mi hazırladın ?
Amin cumlemzn inssss. Hayıt tohumu aldım onu braz dovecte ezdim ve 1 bardak kaynar suyun içine attm. 1 çay kaşığı hayıt tohumu. Sonrada5 dk demledm ictjm cnm inş ssiznde olur Rabbim büyük bol dua edin edelim insallah

meb melek bende de çikolata kisti var. sağda 5,2 cm solda 2,2 cm.doktorum ameliyat yani laporoskopi önerdi bende yumurta alınması veya rezerv azalması gibi risklerden dolayı ameliyat olmak istemiyorum.2 aşılamam oldu tutmadı.şimdi ameliyat olup mu tüp bebek denesem yoksa ameliyat olmadan tüp bebek denesem kararsızım.senin tüp bebek neden sonlandırıldı . bilgi verir misin?
merhaba cnm tüp bebeği 3 defa dene olmazsa ameliyat ol ben önce ameliyat oldum sağ yumurtam bizarar gelmeyecek demelerine rağmen gitti ve anne olma şansım olmadığını söyledi doktor tüp bebekle bile amh 0,043 önce ilaç tedavisi olmadı tüp bebek ameliyat en son düşün çok pişmanım zamanı geri alamıyorum malesef

Sizin adınıza çok sevindim. Allah tamamına erdirsin.Benimde sorunum: 38 yaşındayım 2. çocuğu istiyoruz fakat hormon tetkikleri sonucu FSH-15,38 LH-14,66 E2 43 Olarak çıktı. doktorum bana bir an önce tüp bebek merkezine zaman kaybetmeden başvurmamı söyledi. Aşılama yaparım ama şansın fazla olmaz dedi.bu değerler çokmu kötü. Bilgisi olanlar bana yardım edebilirlermi...Şimdiden teşekkürler ediyorum

Sizin adınıza çok sevindim. Allah tamamına erdirsin.Benimde sorunum: 38 yaşındayım 2. çocuğu istiyoruz fakat hormon tetkikleri sonucu FSH-15,38 LH-14,66 E2 43 Olarak çıktı. doktorum bana bir an önce tüp bebek merkezine zaman kaybetmeden başvurmamı söyledi. Aşılama yaparım ama şansın fazla olmaz dedi.bu değerler çokmu kötü. Bilgisi olanlar bana yardım edebilirlermi...Şimdiden teşekkürler ediyorum
aynı durumdayım, 2. çocuk için gittim ve degerler çok yakın benimde .. tüp dediler ve aşılma ihtimali az .. 7 ay geçti normal olur diye uğraşıyruz, kürler yeme içme vs ..

aynı durumdayım, 2. çocuk için gittim ve degerler çok yakın benimde .. tüp dediler ve aşılma ihtimali az .. 7 ay geçti normal olur diye uğraşıyruz, kürler yeme içme vs ..
Bende i.saraçoğlunun soğan kürünü yaptım, ardından testere dişli aslanpençesi kürüne başladım fsh ı düşürmek için. İnşallah herşey anlattıkları gibi olur tüp bebeğe gerek kalmaz diye ümit ediyorum.Hayırlısı olsun hepimize.

X