fsh ım yüksekliği

67blue

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2014
264
190
303
merhabaa. 22 yaşında bekarım fsh ım yüksek erken yumurtalık yetmezliği teşhisi konuldu. Doktor neden bu kadar hormonun yüksek diye bana soruyor. soğan suyu kürü uyguluyorum başka önerisi olan var mı ?

Canım merhaba,

Aynı sorunu ben de yaşadım, Fsh regl 2.gün 11, 3. gün 16,5 çıktı; erken menepozluk dedi doktorun biri, klomen yazdı kullanmadım. İnternetten bazı araştırmalar yaptım ve zamana bıraktım. Hayıt tohumu diye bir ot var, fsh ı düşürmede çok etkili (kullanan kişilerden okuduğum yorumlar bu yöndeydi) bir de civan perçimi, testeredişli aslanpençesi canım, bunlarını üçünü de bu sorun için öneriliyor. Üçünü birlikte kaynatıpta içebilirsin, hayıt tohumunu tek kaynatıpta içebilirsin.
Ben evliyim, bu otları aldıktan bir ay sonra hamile kaldım.. :) ki çok da düzenli kullanamadım bile.. Moralini bozma, içten dua et, herşey gönlünce olsun inşallah .

sevgiler,

merhabalar ben 15 gün soğan kürü uyguladım şimdi adetime 5 gün kaldı aslanpençesi kürü kullansam olur mu ?? ve kaç gün içmem lazm dün tv de gördüm ama hatırlaayamıyorum :44:

Papatya_08
Çok sağolun ya morale o kadar ihtiyacı oluyor ki insanın. Doktor sağolsun herkesin çocuğu olmak zorunda değil dedi bana ya soğan kuru ve aslan pencesi içtim . Uzun süre devam etmedim. Bazı yerlerde bi kaç bitki karıştırmayın diyor. Bazı yerlerde ise sorun yok. İnsan neye inanacagini karistiyor. Allahim bebeğine sağlık uzun ömür versin İnsallah :*

Angela35 bence hemen kurunu degistirme adetini bekle . Ibrahim saracoglu'nun sayfasına bak iki kür birlikte kullanilir mi diye

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sekiz yıllık evliyim ve yedi yaşında oğlum var malesef bende adet düzensizliğinden doktora gittim adetin üçüncü günü fsh yüksekliği çıktı 11.6 ve ben bebek düşünüyordum arı sütü kurune başladım bakalım bu ay bekliyeceğim hamilelik için yoksa doktorumu değiştirecegim galiba

ben bu fsh değerlerini görsem havada takla atarım gerçekten halinize şükredin kızlar benim fsh değerim 80 lerde bi ara 40 lara düştü fakat tekrar yükseldi bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Bi yere yazdm şimdi kopyala yapıştı yapıyorm her yere yazıcam inş birilerine faydam olur
Canım merhaba 4 - 5 ay boyunca gece gündüz bu siteleri okudum kafayı yemiştim sürekli ağlıyodum, eşim ailem sürekli kızıyolardı bunları okudukca piskolojim bozuluyodu, çünkü burdakiler genelde sorunu olanlar düzelince genelde bi daha gelmiyolar, bizde sadece kötü şeyleri okuyoruz o yüzdende piskolojimz iice bozuluyo o zamandan içimdeydi düzrlirsem hemn buraya yazacağım demiştim nasip sanaymış:) öncelikle geçmiş olsun, ama sorunun varmış gbi düşünme boşuna drlara kalsa bni kıbrısa göndereceklerdi hemde ayrı ayrı gittiğim en ii 4 hastanenin en ii dr ları. Bnm fsh 109 du dr lar çocuğunun olması imkansız demişti hç yumurtan kalmamış tüp bebek bile yapamazsın tek çaren kıbrısta yumurta nakli demişlerdi. ama şimdi maşşallahsupanallah 2, 5 aylık çocuğum var hemde doğal yolla hamile kaldım hç üzme kendini nasipse olur sen inan dua et. Bn gece gündüz dua ettim bu sitelerde ne deniyosa yaptım ama etkili oldumu bilmiyorum çünkü hep yapıp yapıp yarıda bırakıyodum sadece hayıt suyunun faydalı olduğunu düşünüyorum çünkü ne zaman onu içsen adetim düzene giriyodu aktarda satılıyo ister hazır su, istersen ot şeklinde bitki çayı gbi demleyip içiyosun. Hızlı hızlı yazdm kusıruma bakmayın istersen telimide veririm sakın üzülme benm çocuğum olduysa herkesin olur fsh 109 du

teşekkür ederim denizeymen bu ay yine adetim gecikti ve kadın dogumcuda buldum kendimi baya ümitlenmişim galiba gebelik var diye hayal kırıklıgı yaşadım adet söktürücü verdi ucuncu gunu teste gidecegim yine doktorumuda değiştirdim yedi yaşında oglum var o çok istiyor allah onun yüzüne baksın işallah

deniz eymen gerçekten çok mutlu oldum böyle anlatınca.çünkü yaşım daha ufak olduğu için kemik erimesi olabileceğini söylediler.Aynı anda sağlığımdan da olacak olmam beni çok üzüyor.bana yardımcı olursan çok sevinirim.detaylı anlatırmısın nasıl başladın?önce soğan suyu mu yaptın?kürünü nasıl hazırladın lütfen dönüşünüzü bekliyorum.

Canım mail atarmısın tlfnunu ariim burdan yazamıyorum net çok çekmiyo denizaydin3@hotmail.com yada bna mail at bn numaramı yazarm îstediğin zmn ararsn bn çok üzüldüm bu sorun için o yüzden kim ne zmn isterse seve seve bıkmadan anlatabilirim

3otu birlikte mi kaynattinz nasl kullandinz

3otu birlikte mi kaynattinz nasl kullandinz

hormonlardaki yükseklik streslede alakalı , doktora sormadan bu tarz karışım kullanmayın.bende bu tarz bir kür kullanmama ramak kala ufacık belli belirsiz not kısmında prolaktin hormonu yüksek olanlar kullanmasın diyordu. farketmeden içmiş olsaydım zaten yüksek olan hormonum daha da yükselecekti. doktora sormadan hareket etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…