Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi yere yazdm şimdi kopyala yapıştı yapıyorm her yere yazıcam inş birilerine faydam olurben bu fsh değerlerini görsem havada takla atarım gerçekten halinize şükredin kızlar benim fsh değerim 80 lerde bi ara 40 lara düştü fakat tekrar yükseldi bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Canım mail atarmısın tlfnunu ariim burdan yazamıyorum net çok çekmiyo denizaydin3@hotmail.com yada bna mail at bn numaramı yazarm îstediğin zmn ararsn bn çok üzüldüm bu sorun için o yüzden kim ne zmn isterse seve seve bıkmadan anlatabilirimdeniz eymen gerçekten çok mutlu oldum böyle anlatınca.çünkü yaşım daha ufak olduğu için kemik erimesi olabileceğini söylediler.Aynı anda sağlığımdan da olacak olmam beni çok üzüyor.bana yardımcı olursan çok sevinirim.detaylı anlatırmısın nasıl başladın?önce soğan suyu mu yaptın?kürünü nasıl hazırladın lütfen dönüşünüzü bekliyorum.
3otu birlikte mi kaynattinz nasl kullandinzCanım merhaba,
Aynı sorunu ben de yaşadım, Fsh regl 2.gün 11, 3. gün 16,5 çıktı; erken menepozluk dedi doktorun biri, klomen yazdı kullanmadım. İnternetten bazı araştırmalar yaptım ve zamana bıraktım. Hayıt tohumu diye bir ot var, fsh ı düşürmede çok etkili (kullanan kişilerden okuduğum yorumlar bu yöndeydi) bir de civan perçimi, testeredişli aslanpençesi canım, bunlarını üçünü de bu sorun için öneriliyor. Üçünü birlikte kaynatıpta içebilirsin, hayıt tohumunu tek kaynatıpta içebilirsin.
Ben evliyim, bu otları aldıktan bir ay sonra hamile kaldım.. :) ki çok da düzenli kullanamadım bile.. Moralini bozma, içten dua et, herşey gönlünce olsun inşallah .
sevgiler,
3otu birlikte mi kaynattinz nasl kullandinz