- Konu Sahibi Bernafahri
Miktari azaldi onu :)adetimi normale çevirir mi diye sormuştun da ondan söyledim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Miktari azaldi onu :)adetimi normale çevirir mi diye sormuştun da ondan söyledim
Senin ne problemin var ablacimArkadaşlar merhaba ben 38 yaşındayım doktorumun moralimi bozmasına inat inancımı yitirmedim burada inAncını kaybetmemek çok önemli.umarım hepinizde bu duyguyu tadarsınız.burdan güzel haberlerinizi bekliyorum
evetMiktari azaldi onu :)
Fsh yüksekliği ile ilgili ibrahim saraçoğlunu dinleyin.testere dişli aslan pençesini günde 2 kere yemeklerden sonra içiliyo. Ben bunları yaptım ve dua ettim
Bir haftadır başladım kürlere inş.etkisi olur. Rabbim hayırlısıyla tez zamanda bana da tattırır inş.annelik duygusunu çok teşekkür ederim size...Dua edin bizlere
Bu doktorlarda bi alem internette yesim yercok diye bir doktor var soru sormustum fsh 9.67 biraz dusmesi gerek diye dunde adimi değiştirerek sordum bana diyorki degerinde sorun yok gebelige engel degil galiba arkadaslar bazi seyler gercekten para tuzağıevet
azalan adeti çoğaltıyor
çok olanı da zaltıyormuş
Kesinlikle bu değer isme göre değişmediğine göre :)kime nasıl güvenecez, kim işinin ehli ,ticari amaç gütmeyen bir doktor nasıl bulunur ki..Acaba kimse tavsiye etmez mi illa ki birileri vardır memnun kalınanBu doktorlarda bi alem internette yesim yercok diye bir doktor var soru sormustum fsh 9.67 biraz dusmesi gerek diye dunde adimi değiştirerek sordum bana diyorki degerinde sorun yok gebelige engel degil galiba arkadaslar bazi seyler gercekten para tuzağı
Valla bana yasina gore yuksek dusmesi lazim demisti dun sordum normal engel degil diyo gulesim geldiKesinlikle bu değer isme göre değişmediğine göre :)kime nasıl güvenecez, kim işinin ehli ,ticari amaç gütmeyen bir doktor nasıl bulunur ki..Acaba kimse tavsiye etmez mi illa ki birileri vardır memnun kalınan
acaba yaşını farklı mı söyledin her ikisindeBu doktorlarda bi alem internette yesim yercok diye bir doktor var soru sormustum fsh 9.67 biraz dusmesi gerek diye dunde adimi değiştirerek sordum bana diyorki degerinde sorun yok gebelige engel degil galiba arkadaslar bazi seyler gercekten para tuzağı
yok o zamanda 22 demiştimacaba yaşını farklı mı söyledin her ikisinde
ona göre yorum yapmış olabilir
normal arkadaşımBnde 20 yasundayim bir bucuk yikdir cocugumx olnadi yumurtalkalrm saglammis doktor hormon testi istedi yaptrdim.
Estradiol- 38.86
Fsh- 6.90
Lh- 7.85
Prolaktin-14.96 bilgisi olan varmi degerler normalmidir acaba
Canim bence normal ama lh fsh dan az yuksek bilgisi olan arkadaslar bu konuda daha iyi bilgilendirebilir adetlerin duzenlimi pekiBnde 20 yasundayim bir bucuk yikdir cocugumx olnadi yumurtalkalrm saglammis doktor hormon testi istedi yaptrdim.
Estradiol- 38.86
Fsh- 6.90
Lh- 7.85
Canim bence normal ama lh fsh dan az yuksek bilgisi olan arkadaslar bu konuda daha iyi bilgilendirebilir adetlerin duzenlimi peki[/QUOTE
Yarin sonuclarmi gostericem bakalim bisi ckarmi rahim flmide cektrmek istyorm blginiz varmi
Son derece normal maşallah olmaması bence zamanı değil ama en nihayetinde olur değerlerin gayet iyi tam doğurgan zamanın..Bnde 20 yasundayim bir bucuk yikdir cocugumx olnadi yumurtalkalrm saglammis doktor hormon testi istedi yaptrdim.
Estradiol- 38.86
Fsh- 6.90
Lh- 7.85
Merhaba siteyi bir süredir takip etmekteydim benim durumumda olan birilerine yardımcı olmak adına üye oldum.Benim fsh hormonum 16,1 di doktor yumurtalarımın rezerv olmadığı nı ve kalitesiz olduğunu söyledi.Araştırdım ve bu hormonu düşüren testere dişli aslan pençesi adındaki otu öğrendim yaklaşık 14 gün kullandım şimdi hamileyim. Bu süre zarfında bir kaşık bal çörekotu ve tarçında kullanmıştım. Eğer denemek isterseniz ve sizdede olumlu sonuçlar çıkarsa çok mutlu olurum. şimdiden Allah yardımcınız olsun.