Fsh hormon yüksekliği

Senin doktor da iyimiş o halde direkt çünkü tüp bebek diyenler var amaçları para kazanmak....olur inş o zamana doğaldan dilerim ilaçlara gerek kalmaz iyi yapmışsın bitkisel en iyisi zararı yok en azından hormonları dengelemek lazım zaten stresten taktığımızdan olmuyor
aynen öyle canım...
ben doğal yoldan olacağına inanıyorum, çünkü yumurta rezervim çok iyiymiş öyle dedi doktorum
bir de bu fsh den daha önemli bir hormon var amh hormonu. en doğru sonucu o veriyor bu konularda. ben ona da baktırdım. değerlerim çok iyi çıktı. o yüzden kürlerden ümitliyim canım.
demekki bir zamanı varmışki daha olmamış.
sana da testere dişli aslan pençesiyle hayıtı tavsiye ederim. adetimin geldiğini bile anlamadım ben bu ay
yani o kadar ağrısız sancısız geçti. normalde yatağa düşerdim

Ablacim ben o zamanlar evet biraz stresliydim sut hormonumda 30 cikmisti
ooo bak belli etmiş kendini stres
prolaktinin diğer adı da stres hormonu biliyorsun dimi
bak burdan belli strese girdiğin
ama dikkat et bu yaşta hormonlarının böyle yükselmesi iyi bişey değil

ooo bak belli etmiş kendini stres
prolaktinin diğer adı da stres hormonu biliyorsun dimi
bak burdan belli strese girdiğin
ama dikkat et bu yaşta hormonlarının böyle yükselmesi iyi bişey değil
Ya aslinda takintili da biriyim demekki etkilendim simdi hayit kullaniyorum insallah ise yarar ac karnina sabah iciyorum adetim duzenli ama miktarini bu sokermi acaba

aynen öyle canım...
ben doğal yoldan olacağına inanıyorum, çünkü yumurta rezervim çok iyiymiş öyle dedi doktorum
bir de bu fsh den daha önemli bir hormon var amh hormonu. en doğru sonucu o veriyor bu konularda. ben ona da baktırdım. değerlerim çok iyi çıktı. o yüzden kürlerden ümitliyim canım.
demekki bir zamanı varmışki daha olmamış.
sana da testere dişli aslan pençesiyle hayıtı tavsiye ederim. adetimin geldiğini bile anlamadım ben bu ay
yani o kadar ağrısız sancısız geçti. normalde yatağa düşerdim
Oo maşallah sen hiç sıkıntı yapma olur o zaman senin canım ya rezerv iyise sorun yok bende amh yaptırayım diyorum ama korkuyorum sonuç kötü çıkarsa tamamen ümidim biter ne yaparım o zaman..aslan pençesi içiyorum ama sürekli değil çünkü aynı anda hem soğan kürü hayıt suyu içiyorum çok da karıştirmiyim diyorum sen ne dersim içeyim mi hergün....

Ya aslinda takintili da biriyim demekki etkilendim simdi hayit kullaniyorum insallah ise yarar ac karnina sabah iciyorum adetim duzenli ama miktarini bu sokermi acaba
sabah akşam iç bence
genelde o şekilde kullanılmış
ben hapını kullanıyorum mesela, günde bir tane

Oo maşallah sen hiç sıkıntı yapma olur o zaman senin canım ya rezerv iyise sorun yok bende amh yaptırayım diyorum ama korkuyorum sonuç kötü çıkarsa tamamen ümidim biter ne yaparım o zaman..aslan pençesi içiyorum ama sürekli değil çünkü aynı anda hem soğan kürü hayıt suyu içiyorum çok da karıştirmiyim diyorum sen ne dersim içeyim mi hergün....
hepsinden birer bardak iç o zaman ve sabah öğle akşam diye böl bence. birbirine karışmaması lazım çünkü
amh ye ise mutlaka en kısa zamanda baktır çünkü çok önemli, korkunun ecele faydası yok, bir an evvel haberdar olmalısın bu hormon seviyesinden. ama amh si iyi olmayıp yine kürlerle hamile kalan arkadaşlar da var forumda. bence umudunu hiç yitirme. fsh değerin de düşmeyecek yükseklikte değil bence

İnşallah canım düşer de tez zamanda hamile kalırız...amh baktıracam ama önce şu bitkileri kullanayım moralim bozulursa daha da birsey yapmam..o yüzden belki bunlar işe yarar..Allahtan ümit kesilmez..Hayıt otu da Gögüs büyütürmüş okumuştum biryerlerde..sende de doğruluğunu kanıtlandı.

İnşallah canım düşer de tez zamanda hamile kalırız...amh baktıracam ama önce şu bitkileri kullanayım moralim bozulursa daha da birsey yapmam..o yüzden belki bunlar işe yarar..Allahtan ümit kesilmez..Hayıt otu da Gögüs büyütürmüş okumuştum biryerlerde..sende de doğruluğunu kanıtlandı.
Evet bende 15 gunde buyudu gibi oyle hissettim

Faydasi gercekten olurmu acaba ama biseyini gordum gogsumu sanki dolgunlastirdi adetimi normale cevirir mi acaba
benim de göğüslerimi dolgunlaştırdı. demekki gerçekten hormonlara etk ediyor. hayıtın birçok kişinin adetini düzenlediğini, hatta adet olamayan arkadaşların adet olduklarını okudum burda.
dene bence, baktın olmuyor bırakırsın. ama 3 ay kullanmak lazımmış

benim de göğüslerimi dolgunlaştırdı. demekki gerçekten hormonlara etk ediyor. hayıtın birçok kişinin adetini düzenlediğini, hatta adet olamayan arkadaşların adet olduklarını okudum burda.
dene bence, baktın olmuyor bırakırsın. ama 3 ay kullanmak lazımmış
Ben bayaa oluyorntohumunu almıştım ama ezmedjm yani bilmiyordum ezmek lazimmis suyu daha cazip geldi bana bakalim genelde 31 gunde oldurdum 28 gunde oluyorum artik bu ayda oyle olacak gibi

Evet bende 15 gunde buyudu gibi oyle hissettim
Arkadaşlar merhaba ben 38 yaşındayım doktorumun moralimi bozmasına inat inancımı yitirmedim burada inAncını kaybetmemek çok önemli.umarım hepinizde bu duyguyu tadarsınız.burdan güzel haberlerinizi bekliyorum

Arkadaşlar merhaba ben 38 yaşındayım doktorumun moralimi bozmasına inat inancımı yitirmedim burada inAncını kaybetmemek çok önemli.umarım hepinizde bu duyguyu tadarsınız.burdan güzel haberlerinizi bekliyorum
İnşallah yaa inancım bazen oluyor bazende tamamen ümitsiz oluyorum seninde fsh yüksekti demi tam olarak ne yaptınız da hamile kaldınız harfi harfine uygular yeter ki evlat özlemim dinsin benim fsh yüksek rezervlerim azmış yumurta kalitesizmiş tüp bebek yaptırdım yumurta toplama yapıldı ama boş çıktı çaresizim acaba hamile kalır mıyım hiç...

İnşallah yaa inancım bazen oluyor bazende tamamen ümitsiz oluyorum seninde fsh yüksekti demi tam olarak ne yaptınız da hamile kaldınız harfi harfine uygular yeter ki evlat özlemim dinsin benim fsh yüksek rezervlerim azmış yumurta kalitesizmiş tüp bebek yaptırdım yumurta toplama yapıldı ama boş çıktı çaresizim acaba hamile kalır mıyım hiç...

Fsh yüksekliği ile ilgili ibrahim saraçoğlunu dinleyin.testere dişli aslan pençesini günde 2 kere yemeklerden sonra içiliyo. Ben bunları yaptım ve dua ettim .

Back