Fsh hormon yüksekliği

Niye istedin kürtajı beklenmeyen zamanda mı hamilelik oldu...sıkma canını kürtaj olmakta ne var ki etkisi bile olmaz yaşın da genç yine hamile kalırsın inş.bende kalırım inş.dualasalım canım

Niye istedin kürtajı beklenmeyen zamanda mı hamilelik oldu...sıkma canını kürtaj olmakta ne var ki etkisi bile olmaz yaşın da genç yine hamile kalırsın inş.bende kalırım inş.dualasalım canım
Insallah bakalim bu adet zamani hormonlarima baktiricam istenmeyen gebelikti diyelim

Hadi hayırlısı sonucun umarım çok iyi çıkar bende bu ay baktıracam bakalım kürler işe yaramış mı sonuçları paylaşırız artık umarım iyi olur....

Hadi hayırlısı sonucun umarım çok iyi çıkar bende bu ay baktıracam bakalım kürler işe yaramış mı sonuçları paylaşırız artık umarım iyi olur....
Sen hayit kullaniyormusun neler yapiyorsun ben hayitsuyu iciyorum sabah ac karnina reglime 4 gun var

Ben Sabah ve akşam aç karnına soğan suyu içiyorum kahvaltı ve yemek sonrası ise hayıt otunu demleyip içiyorum aslan pençesini de hergün değilde aklıma esince içiyorum...şimdilik bunları yapıyorum ama benim yumurta toplama işlemi bu ay olmuştu şimdi adeti bekliyorum birkaç güne bende olurum ama tahlil vermeyi düşünüyorum bakalım işe yaramışmı...sen umarım hamilesindir hadi hayırlısı

merhaba arkadaşlar bende 1,5 senedir korunmuyorum ama hiç gebe kalamadım
bu ay hayıt tohumunun hapını kullanıyorum ayrıca testere dişli aslan pençesinin de çayını içiyorum. fsh 9.34 benim
bakalım bu ay adet olursam tekrar ölçtürücem düşmüşse size yazarım. adetim 9 mart

Ben bekarim hamile olma gibi bir durum yok dolu dolu adet olmayi istiyorum simdilik:)

Ya benimde gebe kalmistim 8 ay sonra falan fsh baktirdim 9.67 cikti acaba hepmi boyleydi sonradan mi yukseldi ben forumda 20lerde olupta gebe kalan cok kisi gordum canim insaallah olacak seninde yasin kac

Ben bekarim hamile olma gibi bir durum yok dolu dolu adet olmayi istiyorum simdilik:)

Gebelik evlilik dışı olmuş herhalde bu durumda neyse özel hayat oluyor susuyorum.....Canım hayıt otunun söktürücü özelliği var hem fsh yüksek değil bitkisel şeyler denersen adetin miktarı artar umarım...

Merhaba rose doktor ne dedi sana fsh yükselmeye başlamış falan birsey dedi mi bende aynıydı hala hamilelik yok benim fsh yüksek bende otlara sardı inş.düşürürüz de tez zamanda Hamile kalırız

Arkadaşın dediği gibi bende çok okudum yüksek fshla hamile kalanları 45 60 100 ler bile var ve bunlar doğaldan hamile kalmışlar belki mucize olmuş ama Rabbim inş.bizlere de böyle mucize verir...bizde bizim gibi olanlara örnek oluruz.....

Merhaba rose doktor ne dedi sana fsh yükselmeye başlamış falan birsey dedi mi bende aynıydı hala hamilelik yok benim fsh yüksek bende otlara sardı inş.düşürürüz de tez zamanda Hamile kalırız
amin arkadaşım inşallah
doktorum yaşım itibarıyle fsh hormonumun normal sınırlarda olduğunu söyledi (yaşım 30)

Ya benimde gebe kalmistim 8 ay sonra falan fsh baktirdim 9.67 cikti acaba hepmi boyleydi sonradan mi yukseldi ben forumda 20lerde olupta gebe kalan cok kisi gordum canim insaallah olacak seninde yasin kac
yaşım 30 olduğu için doktorum bu hormon değerinin normal olduğunu söyledi
yani mesela yirmili yaşların başında falan olsaydın yaşına göre bu değer yüksek olurdu dedi

Benim de yaşım 29 fsh bu ay 14tü...doktor sana ne tedavi uyguluyor tüp bebek dedi mi
bana tedaviye gerek olmadığını, değerimin yaşım itibarıyle normal olduğunu söyledi
rahim filmi çektirdim aralıkta, 3 ay bekle olmazsa ilaç tedavisine geçelim dedi. bende bu arada boş durmayayım dedim ve kürlere başladım.

yaşım 30 olduğu için doktorum bu hormon değerinin normal olduğunu söyledi
yani mesela yirmili yaşların başında falan olsaydın yaşına göre bu değer yüksek olurdu dedi
İnşallah canım önemli olan da fsh düşmesi doğaldan olur mu dedi bu durumda yani klomen falan vermedi mi benim fsh 8 olmuştu bi ara ama olmadı nasip galiba bende bir yıldır uğraşıyorum başta çok stres yaptım ben aslında ilk fsh yüksek değildi ama bi doktor acele etmek gerek falan dedi tüp bebek dedi direkt sonra başka doktora gittim o olur dedi önemli birsey yok dedi iki kez aşılama yaptı tabi ben stresten üzüntüden öldüm bir kez denmişti olmaz diye öyle de oldu olmadı...sonra devlette tüp bebek yaptırdım bu ay 2 yumurta oldu toplama yapıldı boş çıktı...Burayı okudum fsh düşürenler olmuş ümit bu ya bir haftadır bitkisel şeylere başladım çok yazdım ama dert insanı söyletiyor

Senin doktor da iyimiş o halde direkt çünkü tüp bebek diyenler var amaçları para kazanmak....olur inş o zamana doğaldan dilerim ilaçlara gerek kalmaz iyi yapmışsın bitkisel en iyisi zararı yok en azından hormonları dengelemek lazım zaten stresten taktığımızdan olmuyor

evet doğal yoldan olur dedi doktorum klomene gerek duymadı. zaten klomen, yumurtası kendiliğinden oluşup çatlamayanlara veriliyor. benim yumurtam kendiliğinden oluşup çatlıyor çok şükür adetlerim de düzenli.
fsh 8 iken mi acele etmek gerek dedi doktorun yani

Fayda gorursem hemen yazicam valla sende yaz :))

Ya benim yasim 22 senin sonuc benden iyi :))niye yukseldi acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…