- Konu Sahibi Bernafahri
-
Hayit faydali olur bence canini sikmamaya calis daha yuksek sonucu olupta hamile olan cok kisinin yorumunu okudumTakma canim bende siger forumlarda birilerinden kendiim icin yardim istiyorum burda sana akil veriyorum :)))
Teşekkür ederim ilgin için genelde kimse kendi derdinin dışında başkasınınkiyel ilgilenmek istemiyor bende senin gibi heryerde cevap arıyorum umarım buluruzTakma canim bende siger forumlarda birilerinden kendiim icin yardim istiyorum burda sana akil veriyorum :)))
Aynen haklisin gorup cevap veermiyolar ben onumuzdeki ay hormonlarima baktircam sende ihmal etme beni haberdarr et merak ederimTeşekkür ederim ilgin için genelde kimse kendi derdinin dışında başkasınınkiyel ilgilenmek istemiyor bende senin gibi heryerde cevap arıyorum umarım buluruz
:) herşey istediğimiz gibi olur umarım :)Aynen haklisin gorup cevap veermiyolar ben onumuzdeki ay hormonlarima baktircam sende ihmal etme beni haberdarr et merak ederim
Canim gozun aydinnn seninde adetinde azalma olmusmuydu
Merhaba ben çayı içmeye başladıktan hemen sonra hamile olduğumu öğrendim 1 ay bile kullanmamıştım.Doktora fsh hormon testini yaptırdığımda hamile olduğumu öğrendimCanim gozun aydinnn seninde adetinde azalma olmusmuydu
Ne cayiniMerhaba ben çayı içmeye başladıktan hemen sonra hamile olduğumu öğrendim 1 ay bile kullanmamıştım.Doktora fsh hormon testini yaptırdığımda hamile olduğumu öğrendim
Testere dişli aslan pençesi baharatçılarda varNe cayini
Merhaba siteyi bir süredir takip etmekteydim benim durumumda olan birilerine yardımcı olmak adına üye oldum.Benim fsh hormonum 16,1 di doktor yumurtalarımın rezerv olmadığı nı ve kalitesiz olduğunu söyledi.Araştırdım ve bu hormonu düşüren testere dişli aslan pençesi adındaki otu öğrendim yaklaşık 14 gün kullandım şimdi hamileyim. Bu süre zarfında bir kaşık bal çörekotu ve tarçında kullanmıştım. Eğer denemek isterseniz ve sizdede olumlu sonuçlar çıkarsa çok mutlu olurum. şimdiden Allah yardımcınız olsun.
Bu doktorlar cok gaddar ya sonuclarin kac canimMaşallah ne mutlu size ben de yeni üye oldum ama hep okuyordum burayı fsh yüksek olup çok hamile kalan var umut oldunuz ben soğan kürü Hayıt tohumu içmeye başladım inş.işe yarar doktor benim durumu hep vahim gördü ya..
Ya bende 15 gun hayit suyu ictim ama faydasi oluyormu merak ediyorum benim fsh 9.67 gecen yil martta baktirmistim amaEvet kesinlikle hepsi artık para gözüyle de bakıyor sanırım..sonuçlar da tabi çok iyi sayılmaz bu ay fsh:14 buarada bir yıl içerisinde en yüksek 18 di E2 :11 di adetin 3.günü verdim tüp bebeğe başladık 2 yumurta oldu toplama yapılınca boş çıktı çok çok Üzgünüm..şuan tek çare benim gibi olup hamile kalanlarla moral bulmak ve de bitki kürleri...yaza da inş.gerek kalmaz doğaldan olur da olmazsa tüp bebek
Sınır yani referans siniri 12.3 benimde 9.67 cikti benim bir gebelik oldu kurtajim var ben takmiyodumda internette biseyler arastirinca kafaya taktim aslinda doktoralarida takmicam artik her kafadan bi ses cikiyo banada kistin var demisti bi doktor hic biseyim yokmus simdi de adetlerim kafayi yedi gununde oluyo ama mikatrinda sorun varFaydasını gören çok olmuş canım inş.bizde görürüz faydasını ve hamileyiz kelimesini kullanırız bizim gibi olanlara örnek oluruz inşallahhhh...Bu arada senin fsh sınırmış düşürsen belki hemen hamile kalırsın canım...
Sınır yani referans siniri 12.3 benimde 9.67 cikti benim bir gebelik oldu kurtajim var ben takmiyodumda internette biseyler arastirinca kafaya taktim aslinda doktoralarida takmicam artik her kafadan bi ses cikiyo banada kistin var demisti bi doktor hic biseyim yokmus simdi de adetlerim kafayi yedi gununde oluyo ama mikatrinda sorun var
Yasiniz kac acabaCanım maşallah en azından gebelik sürecin olmuş düşük neden olmuş sebebini buldulaRSA 2.hamilelikde inş.düşük sıkıntısı yaşamasını ben hiç yaşamadım hamileliği 1 yılı aştı nerdeyse benim yumurtalar kalitesizmiş yaşımdan yaşlıymış yumurta sayım az ve erken menepoz dedi de bunlar fsh etkisidir umarım.....Ben daha beter takıyordum aslında burda yazılanları görünce onların olmuş benimde olur mantığıyla daha rahatladım...En güzeli hiç takmamak zaten Allah nasip ederse 100 fshla da eder....
Ben 23 olucam iste ben istegim uzerine kurtaj oldum cahillikti kafaya cok taktim galiba kurtaji birseyler yolunda gitmedi29 yaşındayım siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?