Fsh hormon yüksekliği

Takma canim bende siger forumlarda birilerinden kendiim icin yardim istiyorum burda sana akil veriyorum :)))
Hayit faydali olur bence canini sikmamaya calis daha yuksek sonucu olupta hamile olan cok kisinin yorumunu okudum

Takma canim bende siger forumlarda birilerinden kendiim icin yardim istiyorum burda sana akil veriyorum :)))
Teşekkür ederim ilgin için genelde kimse kendi derdinin dışında başkasınınkiyel ilgilenmek istemiyor bende senin gibi heryerde cevap arıyorum umarım buluruz

Teşekkür ederim ilgin için genelde kimse kendi derdinin dışında başkasınınkiyel ilgilenmek istemiyor bende senin gibi heryerde cevap arıyorum umarım buluruz
Aynen haklisin gorup cevap veermiyolar ben onumuzdeki ay hormonlarima baktircam sende ihmal etme beni haberdarr et merak ederim

Maşallah ne mutlu size ben de yeni üye oldum ama hep okuyordum burayı fsh yüksek olup çok hamile kalan var umut oldunuz ben soğan kürü Hayıt tohumu içmeye başladım inş.işe yarar doktor benim durumu hep vahim gördü ya..

Bu doktorlar cok gaddar ya sonuclarin kac canim

Evet kesinlikle hepsi artık para gözüyle de bakıyor sanırım..sonuçlar da tabi çok iyi sayılmaz bu ay fsh:14 buarada bir yıl içerisinde en yüksek 18 di E2 :11 di adetin 3.günü verdim tüp bebeğe başladık 2 yumurta oldu toplama yapılınca boş çıktı çok çok Üzgünüm..şuan tek çare benim gibi olup hamile kalanlarla moral bulmak ve de bitki kürleri...yaza da inş.gerek kalmaz doğaldan olur da olmazsa tüp bebek

Ya bende 15 gun hayit suyu ictim ama faydasi oluyormu merak ediyorum benim fsh 9.67 gecen yil martta baktirmistim ama

Faydasını gören çok olmuş canım inş.bizde görürüz faydasını ve hamileyiz kelimesini kullanırız bizim gibi olanlara örnek oluruz inşallahhhh...Bu arada senin fsh sınırmış düşürsen belki hemen hamile kalırsın canım...

Sınır yani referans siniri 12.3 benimde 9.67 cikti benim bir gebelik oldu kurtajim var ben takmiyodumda internette biseyler arastirinca kafaya taktim aslinda doktoralarida takmicam artik her kafadan bi ses cikiyo banada kistin var demisti bi doktor hic biseyim yokmus simdi de adetlerim kafayi yedi gununde oluyo ama mikatrinda sorun var

Canım maşallah en azından gebelik sürecin olmuş düşük neden olmuş sebebini buldulaRSA 2.hamilelikde inş.düşük sıkıntısı yaşamasını ben hiç yaşamadım hamileliği 1 yılı aştı nerdeyse benim yumurtalar kalitesizmiş yaşımdan yaşlıymış yumurta sayım az ve erken menepoz dedi de bunlar fsh etkisidir umarım.....Ben daha beter takıyordum aslında burda yazılanları görünce onların olmuş benimde olur mantığıyla daha rahatladım...En güzeli hiç takmamak zaten Allah nasip ederse 100 fshla da eder....

Keşke buraya şöyle fshı yüksek olup hamile kalanlar da yazsa ama sanırım bizden başka kimse yok..Aynı sorunla uğraşan birileriyle konuşmak çok iyi geliyor.Çevremde ne arkadaşlarımın ne akrabamda böyle sorunu yok herkes maş.çatır çatır doğuruyor bi numunelik ben varım o yüzden bu dert çok büyük imtihan geliyor...Rabbim tez zamanda inş.hayırlı sağlıklı evlatlarımızla bizleri de müjdelendirir...

Yasiniz kac acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…