• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fsh degerim cokmu yüksek

deniz060606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
135
29
98
Merhabalar simdiden tesekkur ederim öncelikle ben gecen hafta hormon testi yaptirdim ve fsh degerimin yuksek oldugunu soyledi doktor, bu arada biz bebek dusunuyorduk 4_5aydir olmuyordu biran once hamile kalmam gerektigi soylendi tup bebekle ne kadar dogru bilmiyorum nolur yardimci olun degerim 9.16.

Merhabalar simdiden tesekkur ederim öncelikle ben gecen hafta hormon testi yaptirdim ve fsh degerimin yuksek oldugunu soyledi doktor, bu arada biz bebek dusunuyorduk 4_5aydir olmuyordu biran once hamile kalmam gerektigi soylendi tup bebekle ne kadar dogru bilmiyorum nolur yardimci olun degerim 9.16.
Hayır cok yuksek degil değil canım bu değerle cok hamile kalan var. Hayit tohumunu araştır. E2,Lh, amh, tsh prolaktin Hormonlarına baktır. Fsh tek başına yeterli değil.

Bende aşırı stressten 7 olan fsh aynı senede 15 e yükseldi. Tesadüf adetim duzensizlesince öğrendim yükseldiğini. Fsh yüksek tüp bebek bile olmaz dedi testi isteyen doktor. Ben 1 ay sonra hamileydim şuan bebeğim kucagimda :) sonra o doktorla yüzleştim tabi. Sekreterinin yanında sus pus kaldı. Insanlarin umutlarını yerle bir etmeye ne hakları var.

Benim de fsh 9,72 çıktı 2 ay önce ve şu anki durumunu merak ediyorum. Çünkü sonucumu aldıktan sonra o kadar çok araştırdım ve olumsuz şeyler okudum ki stresten daha da yükselmiştir... Doktoruma sonucu gösterdiğimde olumsuz konuşmadı, yumurtalık takibine gerek duymadı.. Halbuki takibi yapılsa içim daha da rahatlardı. Her doktor aynı yorumlamıyor nedense? Şimdi AMH testi yaptırmak istiyorum ama ben talep edersem bakarlar mı bilemiyorum..

Benim de fsh 9,72 çıktı 2 ay önce ve şu anki durumunu merak ediyorum. Çünkü sonucumu aldıktan sonra o kadar çok araştırdım ve olumsuz şeyler okudum ki stresten daha da yükselmiştir... Doktoruma sonucu gösterdiğimde olumsuz konuşmadı, yumurtalık takibine gerek duymadı.. Halbuki takibi yapılsa içim daha da rahatlardı. Her doktor aynı yorumlamıyor nedense? Şimdi AMH testi yaptırmak istiyorum ama ben talep edersem bakarlar mı bilemiyorum..

Bana bakti ben 3 aydir olmuyo deyince 5.9 hafif pko var rezervin iyi dedi.

Benim fsh değerim defalarca ölçüldü 25 in altına inmedi. 28 yaşındaydım ve 3 aydır çocuk dusunuyoduk doktor tüp bebek bile olmaz sana diyince bosverdim çocuk düşünmeyi bı sure tedavisiz bı şekilde doktorla gorusmemden 2 ay sonra hamileydim. Şu an 29 haftalık hamileyim. 1 hafta aglamistim doktor bu fsh la çocuk imkansız dediginde.en önemli şey kafadan fsh korkusunu atıp rahat olmak olumsuz dusunmemek
Bu düşünceyi kafanızdan nasıl çıkardınız. Ben 2sene oldu evleneli ilk akşamdan beri istiyorum ama o zamandan beri kafamdan atamıyorum bu düşünceyi

Back