- 6 Ekim 2007
- 3.661
- 0
- Konu Sahibi minervaduygu
merhaba kızlar benimde fsh 13 3 ay sonra geçen baktırdım 14 olmuş gittikçe yükseliyoooo bende hayıt içsemmiki kararsızım açıkçasııııııııııııııııııııııııııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım doktora gittim keseyide gördük allaha şükür ama erken olduğu için henüz bebeğimi göremedim nasipse 26 sında gideceğiz bebeği o zaman görebilirmişiz inşallah ua edin ne olur kızlar bir sorun olmadan güzel bir hamilelik geçireyim..allah cümlemizin yardımcısı olsun amin...
merhaba kızlar benimde fsh 13 3 ay sonra geçen baktırdım 14 olmuş gittikçe yükseliyoooo bende hayıt içsemmiki kararsızım açıkçasııııııııııııııııııııııııııı
wannababy canım senin fsh da 2 ayda epey bir düşmüş. sende de pko mu vardı canım. ben de test sonuçlarımı pzt alıcam. eğer yüksekse yani 9 ve üzeriyse bende düzenli olarak hayıta başlarım ama bu arada gebelik olursa düşüğe falan sebep olurmu diye korkuyorum. ben geçen ay içtim ama sadece yumurtlama zamanına kadar sonra bıraktım. sen hergün mü içtin ayrıca hayıtı hazır su olarakmı aldın yoksa tohumlarını alıp kaynattınmı. seninle daha önce de hayıt tohumu başlığında yazışmıştık ama unutuyorum canım. belki orda da sormuşumdur aynı şeyleri. eğer öyleyse kusura bakma canım. inşallah sen de en kısa zamanda hamile kalırsın. gerçi 1 evladın varmış bizde o da yok ama Allah inşallah bir tane daha versin. gönlüne göre versin canım.
gercekten cok cahilim ya utaniyorum demeye ama ne oldugunu bilmiyorum ki onun?:Scanlarııııım yardım etmiycek misiniz:1no2:
evet canım, şükür iki ayda nerdeyse yarı yarıya düştü. önümüzdeki aylarda ne olur onu bilemem. doktorum pko ya yatkın bir bünyen var demişti. bu ne demekse artık. ama hiçbir zaman tam bir pko teşhisi konmadı bana. zaten 8 ay önce klomen+pregnyl kullanıp bir kiste sahip olana kadar günü hiç şaşmayan bir adet döngüm vardı. klomenden sonra bir daha kendime gelemedim.
ben hazır hayıt suyunu içiyorum. başladığımdan beri hiç bırakmadım. sabah akşam sulandırıp içiyorum. düşük yapar mı yapmaz mı diye çok konuştuk burda. inan hiç bir fikrim yok. sonuçta herşey Allah'tan. meral83 nickli arkadaş hayıt kullanırken ve 16 gibi bir fsh değeriyle kaldı. inşallah kucağınada alır. onu yakından takip ediyorum.
Allah'a şükür bir evladım var. bu duyguyu tadını bilen inan daha da çok istiyor. Rabbim inşallah isteyen tüm kullarının kuacağını doldurur.
peki senin doktorunun verdiği glikofen nasıl bir ilaç? ne için veriliyor? hamile kalmaya engel mi yoksa kullanırken de kalınabiliyor mu?
sonuçların çıkınca haber et bakalım değişme var mı?a.s.