Friends

Ben izliyorum ama çok fazla vakit bulamıyorum. 1. Sezon 17. bölümdeymişim daha.
Akşamları bir planlama yapsam da kısa zaten bölümler her akşama bir bölüm izlesem süper olur.
Kafam dağılıyor mutlu oluyorum.

Ben izliyorum ama çok fazla vakit bulamıyorum. 1. Sezon 17. bölümdeymişim daha.
Akşamları bir planlama yapsam da kısa zaten bölümler her akşama bir bölüm izlesem süper olur.
Kafam dağılıyor mutlu oluyorum.
aaaaah canim yaa, tee 10 sezon sürüyor ve gitmedik dahada güzel bölümlerini izleyeceksin! haklisin mutluluk verecek derecede iyi yazilmis , hemde hemen hemen her bölüm :KK66: aaaaah Simal, simdi bi yaslanmislar , gerci Joey ve Chandler epey hirpalanmis sanki hihihi ama Ross ayni sanki . bi Monica yüzüne gereksiz botoksu verdirmis, olmamis yazik :KK43:

“Friends” dizisinin setinde çekilmiş az bilinen 12 kamera arkası fotoğrafı

friends-dizi-prova-kamera-arkasi-8.jpg

friends-dizi-prova-kamera-arkasi-3.jpg

friends-dizi-prova-kamera-arkasi-5.jpg

friends-dizi-prova-kamera-arkasi-1.jpg

friends-dizi-prova-kamera-arkasi-2.jpg

friends-dizi-prova-kamera-arkasi-4.jpg

friends-dizi-prova-kamera-arkasi-6.jpg

friends-dizi-prova-kamera-arkasi-7.jpg

friends-dizi-set-az-biline-fotograf-kamera-arkasi-2.jpg

friends-set-fotograf-az-bilinen-kamera-arkasi-1.jpg

friends-dizi-prova-kamera-arkasi-9.jpg

friends-dizi-prova-kamera-arkasi-11.jpg

keske tek bi sezon cekseler, hani gecmis 10 yil icerisinde neler yasadilar , Chandler ile Monica nin ikizleri buyumustur, Ross un Ben'i, Emma .... Joey birini buldumu? Phoebe Mike ile nasil gecirdi yillarini haha , ay super olurdu yaa
canim resimler super , bikac tanesini ilk kez gordum , tesekkurler :KK66: supersin

ayy bende izlemek istiyorum bu diziyi..ama ingilizce alt yazılı bulamamıştım
bilen varsa bi yardımcı olur mu lütfen,hangi siteden bulurum

sanirim cnbc de olabilir, sanki eskiden vardi ...emin degilim ama. Altyazili oluyor onlarda diziler. arastirmaya deger canim :KK66:

Türkçe alt yazılı izliyorum bende diziist diye bir yerden izliyorum

cnm türkçe alt yazı istemiyorum ki her yerde türkçe var ben ingilizce istiyordum :) youtube da ikiside mevcut
orijinalligi bozuluyor filmin, dizinin seslendirilince . gicik oluyorum bende, sen simdi hangi hikayedesin? bolumu yazmistin, ama konuyu bilmem imkansiz , neler oldu en son?

orijinalligi bozuluyor filmin, dizinin seslendirilince . gicik oluyorum bende, sen simdi hangi hikayedesin? bolumu yazmistin, ama konuyu bilmem imkansiz , neler oldu en son?
yok tatlım ben henüz başlıyorum :) fırsat buldukça izlerim

pisman olmiyacaksin , garanti :KK66: :KK200:
daha önce izlemek istemiştim,romantik komedileri seviyorum çünkü,ama bi türlü ing alt yazılısını bulamadım :KK70: ondan izleyemedim..forumda görünce de aklıma geldi başlıycam izlemeye bugün :)

ingilizce alt yazimi? turkce demek istedin dimi?
zaten ingilizce konusuyorlar.
bi ara bende aramis bulamamistim malesef, linki bi ara atarmisin banada. Bazi bölümlerin yeri ayri oluyor, unutulmaz espriler, usta oyunculukla birlesince tadindan yenilmiooowww

X