Frezya ve Mavişkonun topiği

mrb kızlar kendimden bahsedeyim size önce tanış olalım haklısınız:)
kızlar ben konyalıyım 20 yaşındayım:)
matematikk okuyordum onu bıraktım şimdi tekrar girdim sınava veterinerlik
düşünüyorum :)
erkek arkadaşımla 3 yıla yakın ilişkim var ama ayrılıkları küsmeleri çıkarttığımızda
1.5-2yıl anca eder:):):)
o üni de okuyor veterinerlik bölümü 2. sınıf
şimdilik bunlar bende sizleri tanımak isterim:)

ben de 20 yaşındayım canımm istanbuldayım ama uzuun uzun bu topikte de bahsettiğim çocuk konyalı, konya diyince sen bir mutlu oldum :KK1::KK1::KK1:
frezyacığımın dediği gibi eski sayfalarda daha detaylı bilgilerimizi de bulabilirsin :) ben edebiyattayım :)
maaaşllaaah canımm :nazar::nazar:
her ilişkilde olur öyle ufak tefek sorunlar zaman zamann, allah mutluluğunuzu bozmasın asıl önemli olan ooo :)))
edebiyatçı olarak matematikten nefret eden biriyimm o yüzden de veterinerlik bence de daha güzel canım boşver :KK1::KK1::KK1:
şaka bir yana daha sıcak daha içten bir meslek gibi geldi bana inşallah istediğin gibi olur cnaım tercihlerinn:)

Mavişkoom edebiyatcı olduğunu bildiğimden soruyorum,kitaplarla aran nasıl bana önerebileceğin kitaplar var mı ?

Mavişkoom edebiyatcı olduğunu bildiğimden soruyorum,kitaplarla aran nasıl bana önerebileceğin kitaplar var mı ?

edebiyatçı olunca en büyük uğraşın onlar oluyor zaten canımm :) çok severim

önereyim tabii, ne tip şeyler seversin canım, öyle pat diye sevdiklerimi önermeyeyim ben öyle çok atraksiyonlu kitapları pek okumam çünkü sıkıcı gelebilir sana :KK66:

edebiyatçı olunca en büyük uğraşın onlar oluyor zaten canımm :) çok severim

önereyim tabii, ne tip şeyler seversin canım, öyle pat diye sevdiklerimi önermeyeyim ben öyle çok atraksiyonlu kitapları pek okumam çünkü sıkıcı gelebilir sana :KK66:

Farklı konusu olsun sıkıcı olmasın,macera filan olabilir

selam perimlecimm
iyi diyelim iyi olsunn, sabah çıktım piştim geldim yine evdeyimm öğleden sonra da arkadaşa hediye bakamya gideceğimm
sen nasılsın canımm :)

anladım..sana da kolay gelsin ozaman tatlımmm
eh bende iyiyim.bildigin giibi aynı

ne demek canımm aynı şehirde olsak kitap değişimi bile yapardık :KK1:
ve beğenirsen o kitabın devamı gibi bir kitap daha var yorumlarına göre bakarız artıkk

Okucam canım ya haftaya cuma alırım okurum,yorumlarımı söylerim sana..tahminim iyidir sen beğendiysen..

X