Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ona seslendiklerinde duydum
Ne zor aşk yaa..Ne yapsak bilemedim..olmadı face de arat her gün biraz bak belki bulabilirsin canım..
sadece isimle çıkar mı canım ?
sadece isimle çıkar mı canım ?
Kızlar sizce aşkın ömrü ne kadar ? ben çoğu zaman aşkla hoşlantının karıştırıldığını düşünüyorum,yani hoşlantı kısa sürede biter ama aşk öyle bitmez,bence hiç bitmezz..
frezyacım ben bu konularda bir muallaktayım. hoşlantı aşk bir de sevgi var bence ekstradan. hangisi hangisi inan ayırt edemiyorum.
hoşlantı dediğin gibi geçicidir o kesin bence de
ama ben aşkın dageçici olabilceğini düşünüyorum..tabii daha uzun ömürlü hoşlntı gibi değil..ama insanın karnında hep kelebekler uçmaz değil mi?
durulur bir süre sonra gbi geliyor bana ki o süreçten sonra sevgi oluyor gibi düşünyorum...
Çok güzel anlatmışsın canım..evet öyle ama sonsuz olanın adı sevgi değil aşk olmalı bence,bir düşünsene bütün şarkılar şiirler efsaneler aşk üzerine..
bence aşksız sevgi,sevgisiz aşk olmasın,ikisi en güzelii,sevgi emek ister zamanla olur aşk için bir şey yapmaya gerek yok,istesen de yapamazsın zaten..
Neyse kızlar ya ben daha fazla canınızı sıkmayayım.
Kusura bakmayın ...
Yalnız sizden bişey isteyebilir miyim ?....
Bana dua eder misiniz?.
Belki sizin dualarınız kabul olur.
Ben cok ettim olmadı içimde hep bir his vardı bir mucize olcak diye ama...
Siz edin olur mu;belki bir mucize olur .
Neyse kızlar ya ben daha fazla canınızı sıkmayayım.
Kusura bakmayın ...
Yalnız sizden bişey isteyebilir miyim ?....
Bana dua eder misiniz?.
Belki sizin dualarınız kabul olur.
Ben cok ettim olmadı içimde hep bir his vardı bir mucize olcak diye ama...
Siz edin olur mu;belki bir mucize olur .
Canımzı sıkmak da ne demek ..böyle düşünme kızarım canım, dertleşiyoruz burda yaa her zman yaz burda aklından ne geçiyorsa,dua ediyorum canım..mavişkom ne düşünüyor bilmiyorum ama ben mucizeyi biraz senin yaratabileceğini düşünüyorum
Canımzı sıkmak da ne demek ..böyle düşünme kızarım canım, dertleşiyoruz burda yaa her zman yaz burda aklından ne geçiyorsa,dua ediyorum canım..mavişkom ne düşünüyor bilmiyorum ama ben mucizeyi biraz senin yaratabileceğini düşünüyorum
ne de doğru diyorsun :) ben de hep bunu düşünmüşümdür biliyor musun canım..aşk üzerine onlarca şey yazılmış çizilmiş..bazen de aşkın sadece kaşrı cinse sevgininse herkese karşı hissedlebileceğinden dolayı ayrıldığını düşünüyorum..
oda güzel ya en iyisi...
off bende aslında üstüme düşen görevi yaptım..kendimi baya baya aştım ama işte sonrası artık bir mucizeye bakar dedim ama olmadı yaaa
çılgınlık yaptım yaptım..
of ama daha fazla olmazsa gidip bulucam onu valla yaa
yeter ulen :84::84: