Frezya ve Mavişkonun topiği

Tatlıım en son ki çocuktan bahsediyorsun değil mii :KK1::KK1::KK1::KK1:..bir şeyler yap o zaman..orda olsaydık yardım ederdik sana:))

of evet keşke olsaydınız
yapabilecegim bişey yok ki
şimdi bir ulasma imkanım olsa hemen ulasırdım
çok özledimm
böyle bitmemeli yaa
:KK14:

keşke keşke bir imkanım olsaydı..ulaşabilseydim
niye bu kadar zor kii....!
tek birsey bile yok ona ulasabilecegim;halbuki insanlar birbirini ne kadar kolay cabuk bulabiliyorlar.

Son düzenleme:
of evet keşke olsaydınız
çok özledimm
böyle bitmemeli yaa

tek birsey bile yok ona ulasabilecegim;halbuki insanlar birbirini ne kadar kolay cabuk bulabiliyorlar.

canım benim git o kadınla konuş artık bir seçenek var elinde ve sen onu kullanmayarak kaybedeksin.:26::26::26:

kızlar ben geliyorum siz yoksunuz siz oluyorsunuz genelde ben olmuyorum:KK43:
bir karşılaşamadık:)

of evet keşke olsaydınız
çok özledimm
böyle bitmemeli yaa

Geçen gün ona ulaşabileceğim biri var diyordun ben mi yanlış anladım..
Git konuş canım ben de mavişkoma katılıyorum kaybedecek neyin var bu konuda tam tersi kazanacakların olabilir:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:...
Konuş konuş konuşşş

Geçen gün ona ulaşabileceğim biri var diyordun ben mi yanlış anladım..
Git konuş canım ben de mavişkoma katılıyorum kaybedecek neyin var bu konuda tam tersi kazanacakların olabilir:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:...
Konuş konuş konuşşş

ha işte oda zor biraz tatlım ya.
çok ayrıntı var o konuyla ilgili

Ndd ye sesleniyorum: hanım hanım nerelerdesin yaf,kaç gündür girmedin şu topiğeee :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ha işte oda zor biraz tatlım ya.
çok ayrıntı var o konuyla ilgili

Neymiş canım yaa bunlar..
Olmazsa tarif et yeri de şu çocukla konuşalım biz,Perimlecim seni beğenmiş,yarın şeker çikolata alıp geliyorsun,deriz,biraz da gözünü korkuturuz :)

Neymiş canım yaa bunlar..
Olmazsa tarif et yeri de şu çocukla konuşalım biz,Perimlecim seni beğenmiş,yarın şeker çikolata alıp geliyorsun,deriz,biraz da gözünü korkuturuz :)

:KK1::KK1::KK1: o öyle bir meçhul ki valla ; ne ben ne sen bulamayız ki......

bu aralar evdeyim hep bu siteyi gördüm rastgele çok eğlenceliymiş bütün günüm bebek :emir_bebek: bakmakla geçiyor ev halleri işte siz neler yaparsınız ...

:KK1::KK1::KK1: o öyle bir meçhul ki valla ; ne ben ne sen bulamayız ki......

Madem öyle istihareye yat perimlecim,bu çocuk senin için hayırlı mı değil mi gör,istihare duasını okuyup yattığında yeşil ya da beyaz gördüğünde hayırlı,kırmızı ya da siyah gördüğünde hayırsız demek oluyor canım,7 gün devam ediliyor görene kadar..denemekten ne çıkarr..

bak çok mantıklı diyor frezya bir onu dene o zmaan perimlecim?

hem belki başka bir çıkış yolu falan da bulmanı sağlar..

ve ndd ortalarda yokkk, firmusla bir karşılaşamıyoruzz..

bu aralar evdeyim hep bu siteyi gördüm rastgele çok eğlenceliymiş bütün günüm bebek :emir_bebek: bakmakla geçiyor ev halleri işte siz neler yaparsınız ...

Hadi yaa ne güzel allah bağışlasın kaç aylık şirin/şirinee ??

Ben mezun olmakla olmamak arasında arafta kalmış bir öğrenciyim :KK5::KK5::KK5::KK5:..bitecek inşallah..Evet ya site güzel her konu var,google ne arasam buranın adresi çıkıyordu,üye oldum gitti ben dee:KK1::KK1::KK1::KK1:

hoşgeldin sen de canımm :)

madem canın sıkılıyor gel buralara konuşruz bir şeyler hakında elbet, kadınların konuşcakları hiç bitmez ki :KK1::KK1:

ben de bu sıralar hep evdeyimm, yaz dışında okul var tabii

hoşgeldin sen de canımm :)

madem canın sıkılıyor gel buralara konuşruz bir şeyler hakında elbet, kadınların konuşcakları hiç bitmez ki :KK1::KK1:

ben de bu sıralar hep evdeyimm, yaz dışında okul var tabii

Mavişkoom ev kuşu bu aralar,pasta börek yapıyor musun canım ? ben evde olunca yaparım yaa...

X