Kontakt Lens Freshlook Yeni Renkler

• Konu Sahibi Jiklipaff

bunlarda benim freshlooklarım
ama numaralı sol 0.75 sağ 1
çok doğal duruyor

• Konu Sahibi Jiklipaff
zümrüt yeşilini çok önceden kullanmıştım herkes sorardı çok güzeldi ama sonra çıkmadı aradım ama bulamadım kaldırıldı dediler demek yeniden çıkıyormuş gümüş grisini merak ettim bide şuan normal gri ve hareli yeşil kullanıyorum memnunum ama daha gri dursun istiyorum

• Konu Sahibi Jiklipaff

yok cnm çıktı zümrüt yeşili. bende memnum rengi açıldı biraz ama :) bende gri almayı düşünüyorum. foton falan varsa ekleyebilirmiisn? merak ediyorum da. bide tam mavi gibi mi duruyor. yoksa yeşil mavi mi ?? :44:

buarada gümüş gri tam açık mavi gibi duruyor. ama çok açık rengi ve baya belli oluyor lens olduğu.

• Konu Sahibi Jiklipaff

anladım yok daha almam zaten lens.. zaten gözlerim de hep pus var gibi hissediodum.. ilk defa lens taktım rahat etmedim.. gözlerim aşırı hassas :) lensi 45 dk da takabiliyorum düşün.. ben de kardeşime verdim.. o böyle sorunlar yaşamamıs rahat etti :)

• Konu Sahibi Jiklipaff

hmm gözlerin kabul etmiyor demekki lensi cnm. çok hassas olunca takamıyosun tabi. olsun genede denemek lazım içinde kalmamış en azından boşver

• Konu Sahibi Jiklipaff
kızlar bndede zümrüt yeşili var bn çok memnunum bıde yaptığınız goz makyajıyla çok alakalı renggı daha belıregıın oluyo bazen daha soft bazen daha açık duruyo makyaj onemlı

• Konu Sahibi Jiklipaff
ben de zümrüt yeşilini çok severek kullandım..kim görse aaa senin gözlerin yeşilmiydi die soruyodu şimdi parlak mavi yani birillant blu denemek istiyorumm..

• Konu Sahibi Jiklipaff
bu yeni renklerden gümüş griyi çok merak ediyorum. gözüm açık kahve. nasıl durur acaba? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…