- 15 Mart 2010
- 1.588
- 2
- Konu Sahibi Jiklipaff
fershlooklar çok ince ben de hiç sorun yaşamıorum tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AAAAAAA, fosforlu gibi çıkmış maşallah ne kadar parlak ne kadar canlı. Çok şaşırdım freshlookun böyle durmasına
Ben Freshlook'un hareli yeşilini de kullandım. Gözlerim koyu kahve olduğu için çok açmadı. Görenler saçlarınla aynı renk olmuş dediler (kumraldım o zaman). Ela gibi durdu bende yani o yüzden çok kullanmadım. Ama doğallık konusunda sorunum yoktu o lenste. Yeşiller hareli ise koyu kahve gözde doğal durabiliyor freshlooklarda. Ama mavi konusunda aynı şeyi düşünmüyorum. Doğal ve güzel bir mavi yok bence bu markada. Gözü açmadığı gibi doğada da olmayan bir renk oluyor göze takıldığında. Başarılı bulmuyorum ben açıkçası. :umursamaz:
Freshlookun safir maviside hoş gibi duruyo ama denemeden bilemiyor insan.
ben freshlook gümüş gri aldım ama hiç begenmedim.. gözlerim ölü balık gibi duruo, gözlerime de tam oturmadı sanki.. 1 gün takabildim sadece.. benim lensin dia sı 14.5 sizin kullandıklarınızın kaç? büyük mü anlamadım gözüme çok zor giriyor
Ben "Starling Grey" rengini sipariş etmiştim. Bugün elime ulaştı. ılk tercihim "Gemstone Green " olanıydı fakat stokta yokmuş malesef. Griyi de pek beğenmedim açıkçası. Belki bende iyi durmamış olabilir gözlerim kahverengi olduğu için bilmiyorum. Daha önce freshlook'un "Green" olanını kullanmıştım çok daha doğal duruyordu. Bosh&Lomb'un grisi de çok daha iyi duruyordu bende. Yani tavsiye etmem şahsen. lmaz:
Zümrütt yeşili çok hos duruyor.
aslında zümrüt yeşili güzel olmasına güzelde bende çok açık yeşil duruyor. kedi gözü gibi avatarımdaki resim zümrüt yeşili mesela. genelde koyu duruyor ama bende çok açık. taktıktan sonra aynaya bakınca böle sanki kedi gibiyim poff :44:
Fotolarına baktığımda çok hoş durmus bence ..