Kontakt Lens Freshlook Yeni Renkler

• Konu Sahibi Jiklipaff
fershlooklar çok ince ben de hiç sorun yaşamıorum tatlım

• Konu Sahibi Jiklipaff
Bende yenı sıparıs verdım sanırım elıme yarın gecer :) sımdı harelı yesılını kullanıyorum cok dogal ama cokta bellı olmuyor yesıl oldugu bıde bunu denıcem bakalım ben cok menunum hıc sorun yasamıyorum :) eger msj sayım yeterse fotoları eklerım :)))))))

• Konu Sahibi Jiklipaff

Ben freshlook kullanmayı uzun zaman önce bıraktım amazon kullanıyorum renklide daha konforlu bulduğum için ama freshlook sevenlere de önerim hareli lenslerindense haresizleri deneyin, benim gözüm de siyaha yakın kahve ama haresiz güzel açmıştı gözümü. Mavi, yeşil ve gri haresizi öneririm

• Konu Sahibi Jiklipaff
kızlar lenslerım geldı freshlook zÜmrÜt yeŞılı acıkcası cok bekledıgım kadar deıl harelı yesılı daha dogaldı bu sankı boyama gıbı cokta hos durmadı gıbı

• Konu Sahibi Jiklipaff
bence önce hareli yeşil kullandım ama zümrüt yeşilini deneedim banada çok yapay geldi. hareli yeşil daha da doal duruodu pek belli olmuodu verdii renk ama olsun. ben şimdi soloticaya geçmei düşünüorum kullanan war mı acaba aranızda?

• Konu Sahibi Jiklipaff
zümrüt yeşili aldım çok kötü iğrenç diyebilirim ..

• Konu Sahibi Jiklipaff
ya yeni lens alıcam ne zamandır renkte kararsızlık yaşıyorum en son hareli griye karar verdim ama bi yandan da gümüş gri ve parlak mavi ye kafam takıldı :1shok: .. kızlar deneyen falan varsa bu iki renk hakkında fikir verebilirmi acaba

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Jiklipaff
bende freshlook safir kullanıyorum ve bende hoş durmadı açıkcası hiç doğal durmuyor ölü balık gibi bakıyorum :/

• Konu Sahibi Jiklipaff
arkadaşım zümrüt yeşil ve gümüş grisini aldı.

gümüş gri açık mavi gibi. yani normal griden çok farklı

zümrüt yeşili çok güzel bi renk ama herkese yakışmaz böyle biraz yapay duyuyor gibi. arkadaşım sarışın olmasına rağmen yakıştırmadım ama gümüş gri harika yakışmış.

• Konu Sahibi Jiklipaff
ben yesilini ve safir mavisini kullandım... doğru yakından yapay duruyor ama fotolarda falan çok süper çıkıyor...

• Konu Sahibi Jiklipaff
ben freshlook gümüş gri aldım ama hiç begenmedim.. gözlerim ölü balık gibi duruo, gözlerime de tam oturmadı sanki.. 1 gün takabildim sadece.. benim lensin dia sı 14.5 sizin kullandıklarınızın kaç? büyük mü anlamadım gözüme çok zor giriyor

• Konu Sahibi Jiklipaff

gümüş grisi çok açık ve mavi gibi duruo bende beğenmedim. 3 renk var bende freshlook. zümrüt yeşili ve parlak maviyi çok seviorum. parlak mavi biraz doal durmuo ( renk açısından ) ama çarpıcı ve hoş duruyor. tukuaz ı daha çok seviyorum ama.

freshlookların diaları aynı. 14.5. benimkilerde öle. ben sorun yaşamadım. sana büyük gelmiş olabilir. göz çapını ölçtürerek lens al bence.

• Konu Sahibi Jiklipaff

İkisini de kullandım, yeşili profil resmimdeki
Fakat grisinin griyle alakası yok açık mavi gibiydi.

• Konu Sahibi Jiklipaff
Zümrütt yeşili çok hos duruyor.

aslında zümrüt yeşili güzel olmasına güzelde bende çok açık yeşil duruyor. kedi gözü gibi avatarımdaki resim zümrüt yeşili mesela. genelde koyu duruyor ama bende çok açık. taktıktan sonra aynaya bakınca böle sanki kedi gibiyim poff :44:

• Konu Sahibi Jiklipaff

Fotolarına baktığımda çok hoş durmus bence ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…