• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fresh kokular neler?

normik

Sen sen ol, ben olma’!’
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
318
213
123
İstanbul
Merhaba arkadaslar, ben tam yaz kokusu diyebileceginiz parfümleri merak ediyorum, hani sıktıgımda ne kendim ne cevremdekiler bogulcak, böyle serinlik hafiflik saglayabilecek parfüm önerileriniz var mı?

Merhaba arkadaslar, ben tam yaz kokusu diyebileceginiz parfümleri merak ediyorum, hani sıktıgımda ne kendim ne cevremdekiler bogulcak, böyle serinlik hafiflik saglayabilecek parfüm önerileriniz var mı?

ben yaz için Marc JAcobs Lola kullanıyorum çok fresh, bazen de Cacharel Noa kullanıyorum gerçi bu kış kokusu diyorlar ama her mevsime gidiyor bence :) ama çok ilginçtir en son The Body Shop dan duş sonrası kullanmak için Soft Musk parfümünü aldım, birkaç kere dışarı çıkarken de kullandım herkes onu soruyor parfümün ne diye :D mis gibi temizlik kokuyor diyorlar :9: bir dene istersen belki seversin :34:

not: çok afedersin Soft Musk değil White Musk :) aklım neredeydi acaba yazarken :)

Son düzenleme:
ben yaz için Marc JAcobs Lola kullanıyorum çok fresh, bazen de Cacharel Noa kullanıyorum gerçi bu kış kokusu diyorlar ama her mevsime gidiyor bence :) ama çok ilginçtir en son The Body Shop dan duş sonrası kullanmak için Soft Musk parfümünü aldım, birkaç kere dışarı çıkarken de kullandım herkes onu soruyor parfümün ne diye :D mis gibi temizlik kokuyor diyorlar :9: bir dene istersen belki seversin :34:

Çok teşekkür ederim öneriye ihtiyacım vardı gercekten, ben bunlara bir bakayım :)

not: çok afedersin Soft Musk değil White Musk :) aklım neredeydi acaba yazarken :)

Soft musk avonun bir parfümü almıştım bir ara bitiremeden attım çok bayıyo.

canım bir de parfümlerini nerelerden alıyrsun? internet ve kozmetikçiler güvenilir olur mu sence ?

ben Sephora'dan alıyorum. bir de işte The Body Shop dan aldım White Musk'ı. Onun dışında netten almadım ama Tekin Acar ve Sevil'in internet mağazaları var, onlar güvenilir olur eminim. Daha önce Tekin Acardan rimel ve saç bakım ürünlerimi aldım, sorunsuz geldiler.

Back