• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

french oje

flormar tırnak uçlarına 310
tırnağa 319

yanlız benim tırnaklarımın uçları doğuştan bembeyaz kireç gibi o yüzden sadece 319 sürüyorum
bazen şeffaf renkli sedefli ojeler sürüyorum değişiklik oluyo

flormar tırnak uçlarına 310
tırnağa 319

yanlız benim tırnaklarımın uçları doğuştan bembeyaz kireç gibi o yüzden sadece 319 sürüyorum
bazen şeffaf renkli sedefli ojeler sürüyorum değişiklik oluyo

bende hep bu iksini kullanıyorum. bazende uçlara 2 kat 319, üzerine ise cila. bu daha sade ve hoş duruyor.

alix avein kadar güzel bi oje görmedim 60 nosunu uçlara 61 nosunuda üstüne uyguluyorum cok süper duruyo

cilami sürerim(güçlendiricilerden)
üstüne 319 sürerim tırnağın tamanına(319 sararıyor diyenler 16 yıda denesin oda fena değil)
tırnak uçlarına 310(düzgün yapamıyanlar bantla denesin)
en üste gene 319 u tüm tırnağa uygularım..
istenirs ebir kat daha cila uygulanabilir.koruması ve daha da parlak durması için..
istersem nazar bonzuğu,taş vs yapıştırırım...
bu yöntemle yapılan daha kalıcı ve hoş duruyor..uzun süre dayanıyor...
ayrıca tırnak kalemleride var frenc için beyaz bir kalem onuda tırnağın içine uyguluyorsunuz...
aslında en kalıcı ve güzel yöntem porselen tırnak yaptırmak.harika duruyor..a.s.
not:ojelerinizi buzdolabında saklayın heeç bozulmuyorlar...

ya ben avondan tırnak bantları aldım onu uçlarına yapıştırp sürüyosun normal bantla zor oluyo çıkarırken bozuluyo feln bundan çok memnunun tavsiye ederim bide eğer ojeyle bi türlü olmuyor diyorsanız çok güzel tırnak kalemleri var tırnağın içinden boyuyorsununz aynı manikürlü gibi duruyor

Ben oriflame den çift taraflı oje(Beyaz ve de sedefli beyaz..) ayrıca soft pink aldım french için..

ya ben hiç numarayla almıorum ojeleri..satıcıya kireç beyazı ve rakı beyazı diyince verio zaten..Bi kerede manikür seti almışdım bi şeffaf ojesiyle birlikte 3 oje bide tırnak bandı vardı ..Ama arkadaşlar bantla yapmaya kalkmayın çok uğraştırıo kesinlikle bi vuruşda sürün tırnak uçlarınıza daha kolay ve güzel oluyolar ;)))

piyasada astılan french seti var

flormarın içerisinde parlatıcı,310 numara beyaz,ve 227 rakı beyazı ve 20 tane bant var.

3 çeşit var bu setten.

fiyatıda 6.5 lira

french yapmak çok kolay artık ;)

Back