• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

french oje

arkadaslar ilk defa tirnaklarimi uzattıim frenh oje yi nasil yapiyosunuz lütfen aciklarmisiniz bende yapmak istiyorum ama nasil yapildigini bilmiyorum yardimlarinizi bekliyorum kizlar

ya arklar flomar319 bulamadım burda ben küçük bir ilçede yaşıyorum.bi kaç yer vardı bakabiliceğim orlardada flomarın başka renkleri var bide ette matty markalar var .ki markadan varmı flomar 319 daki rengi elde edebiliceğim .yardımcı olurmusunuz.

canım benim arkadaşım da senin gibi french yapamamaktan yakınıyordu.şimdi tırnaklarına bant yapıştırıp öyle yapıyor :teselli: o zaman yamuk yumuk olmuyor. mat beyaz sürüp sonra üstüne 319 ve cila geçiyor. Ben french yapmaktan değil de onu kullanmaktan yana şikayetçiyim. yapıyorum mis gibi kuaförden çıkmış gibi, ama bir bulaşık yıkıyorum bir bakıyorum teki gitmiş teki kalmış falan :S ben frenchli takma tırnak aldım, valla büyük kolaylık.

canım benim arkadaşım da senin gibi french yapamamaktan yakınıyordu.şimdi tırnaklarına bant yapıştırıp öyle yapıyor :teselli: o zaman yamuk yumuk olmuyor. mat beyaz sürüp sonra üstüne 319 ve cila geçiyor. Ben french yapmaktan değil de onu kullanmaktan yana şikayetçiyim. yapıyorum mis gibi kuaförden çıkmış gibi, ama bir bulaşık yıkıyorum bir bakıyorum teki gitmiş teki kalmış falan :S ben frenchli takma tırnak aldım, valla büyük kolaylık.

deneyecem ınsallah becerırım bu sefer ama takma tırnak fıkrı dahada hosuma gıttıkaydirigubbakcemile3

french yapmanın en kolay yolu bant yapıştırın tırnaklarınıza uçlarını açık bırakacak şekilde.mat ojenizi sürün ve bantları nazikçe çıkartın. kuruyuncada rakı beyazınızı sürün. ama artık rakı beyazı şart değil.şeffaf kalabilen dilediğiniz renkle frenchinizi tamamlayın...

flormar 319 ve 227. ben ikisini de kullanıyorum. 319 rakı beyazı, 227 daha tırnak renginde. aslında aralarında çok büyük bi fark yok. ben de bant kullanıyorum, eskiden normal sürücem diye çok uğraşırdım, bantla daha pratik ve güzel oluyor:teytey:

Back