Gebeliğe Hazırlık Freely marka gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim hep kullandığım marka hic pozitifi gormedim malesef sen ne zman test yaptın adetin geçince mi ?

Belli değilse muallakta kalacağına kan ver o zaman. Ama takip edip 2 günde bir tekrar gerekiyor.
En iyisi hiç bulasmamakti ama duramadim. Hamile olduğunu öğrendiğinde kalp atışını filan duyacaksin ohh bir anda level atlardik ama sabırsıziz işte duramıyorum.

Kızlar fortune ve redplus iki gebelik testi yaptım. Fortune de bişi çıkmadı redplusta dün paylaştığım fotoğraftan daha silik çizgi çıktı. Sanırım kimyasal geciriyorum.

Kızlar fortune ve redplus iki gebelik testi yaptım. Fortune de bişi çıkmadı redplusta dün paylaştığım fotoğraftan daha silik çizgi çıktı. Sanırım kimyasal geciriyorum.
Söylediğin iki markayı da bilmiyorum. Ama dediğin gibi koyulaşma yoksa kimyasal olabilir :/

Söylediğin iki markayı da bilmiyorum. Ama dediğin gibi koyulaşma yoksa kimyasal olabilir :/
Kimyasal bile benim için büyük gelişme inan buna bile sevindim. 4 aydır klomen ve ignelerle bile yumurta oluşmuyordu yada catlamiyordu bu ay bayrama denk gelince tedaviye ara vermiştik kendisinden yumurtlamisim çatlamış döllenmiş bile:)). Bir yerde okumuştum kimyasal gebelik vücudun hamileliğe hazırlanması olabilirmiş insallah önümüzdeki aylar için daha umutluyum artık.

Olabilir. Kimyasaldan sonra kısa sürede hamile kalıyorlar genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…