- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
- Konu Sahibi Hatticeee32
-
Öyle mi diyorsun tuh yarın tekrarlayayim bari. Onda da var gibi ama çok derindeFreely bilmiyorum ama laboquick cok hassas bi test.ben laboquick güveniyorum
Eşim test yapmama karsi,hastane hemen ulasabilecegim yerde de degil. Malum bu konularda hepimiz sabırsıziz duramıyorum:)) inan testleri gizli gizli alıp hemen ortadan kaldırıyorum.İnşallah arkadaşım. kan ver kurtul bence öğrenirsin hem.
acaba erken gebelik testi mi alsan..adetin kaçıncı günü bugün?Eşim test yapmama karsi,hastane hemen ulasabilecegim yerde de degil. Malum bu konularda hepimiz sabırsıziz duramıyorum:)) inan testleri gizli gizli alıp hemen ortadan kaldırıyorum.
27.gunu bugün. Freely de baya gorunuyor çok net değil tabi ama orada ikinci çizgi duruyor. Sabah tekrar yapayım laboraquik ilk idrarla.acaba erken gebelik testi mi alsan..adetin kaçıncı günü bugün?
Pozitif yanlış göstermiyor dimi :))Freely güvenilir canım
Hayır canım hayırlı olsun bizlere de dua et :)Pozitif yanlış göstermiyor dimi :))
Ayy inşallah canım. 3 yıllık hasretimde 3 kaybın var inşallah buna kavusayim. Çok agladim çok üzüldum. Allah isteyen ve hakeden herkese nasip etsinHayır canım hayırlı olsun bizlere de dua et :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimAyy inşallah canım. 3 yıllık hasretimde 3 kaybın var inşallah buna kavusayim. Çok agladim çok üzüldum. Allah isteyen ve hakeden herkese nasip etsin
Freely güvenilir bi marka ama ışığa tutarak bakıyorsan testin içinde ki çizginin yansımasını görüyor olabilirsin. Fotoğraf atma şansın var mıFreely ile test yaptım ikinci çizgi çıktı hemen arkasından laboraquik markasından yaptım daha silik yok gibi çıktı gördüğümden bile emin olamıyorum gözlerim şaşı oluyor. Tabi psikolojik olarak freely e inanmak istiyorum. Bu testte yanılan var mi
Freely güvenilir bi marka ama ışığa tutarak bakıyorsan testin içinde ki çizginin yansımasını görüyor olabilirsin. Fotoğraf atma şansın var mı
Onda da var canım ama bu kadar belli değil. Belli belirsiz karartı gibi net degilBence var baya da belirgin. Laboquick’te güvenilir ama 20 hcg ve üzerini algılıyor. Gerçi bende laboquickle öğrendim 14’tü değerim ve çoook silikti çizgi. Freely daha hassas diye biliyorum.
Maşallah senin doğum yaklaşmış sağlıcakla kavusursun insallahBence var baya da belirgin. Laboquick’te güvenilir ama 20 hcg ve üzerini algılıyor. Gerçi bende laboquickle öğrendim 14’tü değerim ve çoook silikti çizgi. Freely daha hassas diye biliyorum.
Sabah tekrar yaparim yine çıkarsa taksi filan tutar giderim hastaneye. Hastahane merkeze uzak,eşim umutlanirsun sonra üzülüyorsun diye test yaptirmiyor. Gurbette de olunca sıkıntı yasiyorsunBayag bayag belirgin bence gözüküyor ama kan testide yaptırın imkanınız olunca
Anladım tabi sizde haklısnz duruma göre haber verin bizede merak ederizSabah tekrar yaparim yine çıkarsa taksi filan tutar giderim hastaneye. Hastahane merkeze uzak,eşim umutlanirsun sonra üzülüyorsun diye test yaptirmiyor. Gurbette de olunca sıkıntı yasiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?