Gebeliğe Hazırlık Freely marka gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hatticeee32

..
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
1.865
891
73
36
Freely ile test yaptım ikinci çizgi çıktı hemen arkasından laboraquik markasından yaptım daha silik yok gibi çıktı gördüğümden bile emin olamıyorum gözlerim şaşı oluyor. Tabi psikolojik olarak freely e inanmak istiyorum. Bu testte yanılan var mi

Freely ile test yaptım ikinci çizgi çıktı hemen arkasından laboraquik markasından yaptım daha silik yok gibi çıktı gördüğümden bile emin olamıyorum gözlerim şaşı oluyor. Tabi psikolojik olarak freely e inanmak istiyorum. Bu testte yanılan var mi
Freely güvenilir bi marka ama ışığa tutarak bakıyorsan testin içinde ki çizginin yansımasını görüyor olabilirsin. Fotoğraf atma şansın var mı

Eklentiler

• IMG_20180904_175417-1.jpg
    IMG_20180904_175417-1.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 3.195
Bence var baya da belirgin. Laboquick’te güvenilir ama 20 hcg ve üzerini algılıyor. Gerçi bende laboquickle öğrendim 14’tü değerim ve çoook silikti çizgi. Freely daha hassas diye biliyorum.

Bence var baya da belirgin. Laboquick’te güvenilir ama 20 hcg ve üzerini algılıyor. Gerçi bende laboquickle öğrendim 14’tü değerim ve çoook silikti çizgi. Freely daha hassas diye biliyorum.
Onda da var canım ama bu kadar belli değil. Belli belirsiz karartı gibi net degil

Back