- 30 Mart 2023
- 637
- 384
- 33
- Konu Sahibi 1Annakarenina
-
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaGeçen ay başka bir marka yalancı pozitif çıkardı. Yumurtlamanın 10. Günü Daha önceki gebeliklerimi freely ile öğrenmiştim ama o mavi şeritli olanlarındandı. Düz beyaz kaset testi ilk defa denedim. Bu testten kullanan var mı doğruluk payı nedir ?
Eki Görüntüle 3511698
Eczaneden aldığımız testte pozitif çıktı. Kan vermeye gittik. Kan testi negatif çıktı. Sonra adet oldum zatenMerhaba sonucunuz ne oldu acaba
Aaa gercekteb mi ,üzülmeyin bidaha denersiniz bende bundan korkuyorum işte test pembeli mi çıkmıştı ikinci çizgi nasıl cikmistiEczaneden aldığımız testte pozitif çıktı. Kan vermeye gittik. Kan testi negatif çıktı. Sonra adet oldum zaten
Evet pembe gibi çıkmış ben erken gebelik yapmıyorum kaset test yapıyorum ona da güvenemiyorum o yüzden her gün yapıyorum adet günüme kadar beklicem, cuma günü kan veririmÜzülmedim ama aylar sonra çift çizgiyi görmek mutlu etmişti :) duphaston kullanıyordum sanırım ondan oldu. Bu ay kullanmayacağım ovulasyon testi yapacağım düzenli bakalım inşallah sağlıkla olur :) eczaneden aldığımız testi de ekledim görsellereEki Görüntüle 3518466
Freely kaset testtw gözle görülür şekilde çıktı pembeli ama sente lady de çok belli belirsiz çıktı niye acabaYumurtlamadan sonraki 12. Günde varsa kaset testte çıkıyor. İnşallah pozitifi görürsün cumaya kadar
Her testi beta ölçmesi aynı değil o yüzdendir. Gözün aydın canım inşallah bebeğin seninledirFreely kaset testtw gözle görülür şekilde çıktı pembeli ama sente lady de çok belli belirsiz çıktı niye acaba
Verdim kan sabah canım öğlen 15.00 gibi falan çıkarHer testi beta ölçmesi aynı değil o yüzdendir. Gözün aydın canım inşallah bebeğin seninledirkan ver bence güzel haberlerini bekliyorum
Dualarım seninleVerdim kan sabah canım öğlen 15.00 gibi falan çıkardua et olur mu
Sonuç ne çıktı canım ?Allah razı olsun,kiminin duası işte
Pozitif bencesizce benim testim de sonuç nedir bakabilir misiniz
maalesef 1.2 çıktı negatif ve kasıklarımda rahime doğru o kadar ağrım var ki hasta da olmadım 2. gündü gecikmem çok heyecanlanmıştımPozitif bencehemen kan ver canım inşallah bebeğin seninledir şimdiden gözün aydın
Ne yazık ki dönmez canımmaalesef 1.2 çıktı negatif ve kasıklarımda rahime doğru o kadar ağrım var ki hasta da olmadım 2. gündü gecikmem çok heyecanlanmıştımsizce pozitife dönme olasılığı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?