Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fraxel lazer ile fraksiyonel lazerin farkı ne
merhaba arkadaslar siteye yeni uye oldum.Konu ile ilgili yazdiklarinizi okudum ben de fraksiyonel lazer yontemi ile leke tedavisi yaptiracagim.Bu ayin 20 sinden sonra artplast da yapilacak. yaptiran arkadaslara sunu sormak istiyorum.Islemin 3. gunu yikiyorsunuz yuzunuzu daha sonraki gunlerde de yikiyormusunuz.Cunku surekli bepanthen surdugunuz icin yuzunuzde bi katman olusmuyor mu.Yikamak gerekli olur sanirim.Islem yaptirinca nasil olacak cildim merakla bekliyorumbakalim.Tesekkur ederim
peki ayhak sen yaptırdıktan sonra sivilcelerin belirmişti sanırım..onlar sorun oldu mu yoksa hemen gecti mi?
ay çok cazip göründü ya peki benim yüzümde bi kaç tane su çiçeği izi var böle çukurluk onları da geçirir mi sizce fraksiyonel lazer yaptıran arkadaşlar fikir verebilir misiniz acaba?
3.günden itibaren yüz yıkanıyo.cildin en üst tabakası kabuklandığı için o kabuğun dökülmesi için yıkanması gerekiyo.Bepanthen'i 3. günden sonra her saat başı sürmüyosun zaten.burda amaç ilk 3 gün boyunca o kabuklanman dökülebilmesi için bebantheni kullanmak.Kabuklanma döküldükten sonra bepantheni normal nemlendirici gibi kullanabilirsin.5. günün sonunda cildinin nasıl değiştiğini göreceksin.Gözenekler daha da küçülüyo ve cilt daha da geriliyo.İzler ilk seansta bile azalıyo.Kılcal damarların çoğu kayboluyo.Ben 2 seans yaptırdım.Bi seansım kaldı.Şu anda gayet güzel.3. sanstan sonra daha iyi olacağını düşünüyorum.6 aydan sonra daha da iyi olacağını söyledi doktorum.
merhaba ayhak su an cildin nasil son yaptirdigin islemin uzerinden kac gun gecti cildinde bariz degisiklik var mi cok soru sordum ama beni bilgilendirirsen cok sevinirim. cok tesekkur ederim.
ayhak ya ben son seansımı çarşamba günü yaptırdım ama şey aklıma takıldı benim ya ilk iki seansta şişlik çok olmuştu bu son seansta şişlik olmadı çok fazla ve hatta anestol bile sürmeme gerek kalmadı diğer seanslarda yanma hissi çok oluyordu bunda anestol bile sürmeme gerek kalmadı acaba atışlar yüzeyselmi oldu sence onunla alakası olabilirmi çok takıldı aklıma ya
Merhaba
ben de 4 defadır istanbulda fraxel lazer yaptırıyorum. hafiif güneş lekelerim var ama halen geçmedi. Üstelik benim kızarıklığım ertesi gün geçiyor. en son cuma yaptırdım. sizin mesajlarınızı okuyunca çok düşük ayarla yapıldığından şüphelendim. ne yapmalıyım. seansına 420 tl ödüyorum.