bir kere internette yazdığı gibi ertesi günü işe dönüp makyaj yapma olayı diye bişey olmuyor yüz müthiş şekilde şişiyor çünkü sonra yavaş yavaş iniyor şişlik baya bir işkenceli oluyor yani...doktorum zaten ilk üç gün bana küfür ediceksin sonra teşekkür ediceksin demişti gerçektende dediği gibi oldu sivilce izlerim büyük oranda kayboldu ik seans olmasına rağmen....peeling mikrodermabrazyon bir işe yaramıyor hatta kimyasal peeling sonrası cilde çok iyi bakılmazsa eskisindende kötü oluyor cilt ama fraksiyonel lazer mucizevi bir çözüm
Arkadaşlar bende cuma günü artplasta yaptırdım.Ankarada sadece artplasta var fraxel lazer.altarın anlattıklarının aynısını bende yaşadım.cumartesi çok şişti ve ciğer gibi kıpkırmızıydı yüzüm.pazarda yüzüme kese yaptım.bu gün hala devam ediyo şişlik ve kırmızılık.Ama ilk günkü kadar fazla değil
laserin üzerine kese yaptırmak mı:1no2: zaten soyulan bir işlem bir de üzerine kese cok hırpalama istersen
ya demek sendede şişme çok oldu üf ya bunu önlemenin bir yolu olsun ya şişliği pazartesi işe gidemedim ben ya şişlik yüzünden....ilk günkü yanma nasıl oldu sende?facia dimi anestol sürüyosun o da sızlatıyor ilk sürüşte....buz tamponu yapsak uygulama sonrasında önlermi acaba şişliiği[/QUOT
İlk günkü yanma çok fenaydı.Gece hiç uyumadım.Saat başı anestol sürdüm.Sabah geçti acısı sonrada bepanthene başladım.Bu gün 3.günüm daha iyi ama çene altım çok kızarık ya inşallah cumaya kadar geçer.Şişlik hala devam ediyo.Geçer inşallah.Bepanthenin yanında madecassol kullancam .Daha hızlı iyileşir diye umuyorum.