merhabar arkadaşlar saatlerdir 26 sayfa olan sayfada yazılanlarn hepsini tek tek okudum ve vazgeçdim okuduklarımdan anladığm %50 şansım var cildimin ne gibi rreaksiyon göstercğndn kimse emin deil şanş :) acıbadem hastanesi gibi bi yrde bile %70 dendiğine ve memnun kalmayan arkadşlarn çoğunlk olduğu birşeyii yaptrmycğm vazgeçdim hepinize teşekkür ederim....
yaptrdktn sonra bi ömür acaba leke çıkckmı şapkamı taksam diye gezme riskini ve cildimin o kdr incelmesini ve yaptrdktn snra işe yaramaynca herkesn boşuna o kdr para verdn demesini kaldrck bi ruh halim olmdğndn yaptrmaycğm :)))
mikrodermabrazyon yaptrmaya karar verdim ??
lazer yaptrmayanlar illa bişe yaptrmk istyenler buna ihtcı olan arkdşlar bununlada biraz araştrma yapmnızı tavsiye ederim :))
geçmiş olsun güzel yüzlü güzel günler dilerim:)))))
yaptrdktn sonra bi ömür acaba leke çıkckmı şapkamı taksam diye gezme riskini ve cildimin o kdr incelmesini ve yaptrdktn snra işe yaramaynca herkesn boşuna o kdr para verdn demesini kaldrck bi ruh halim olmdğndn yaptrmaycğm :)))
mikrodermabrazyon yaptrmaya karar verdim ??
lazer yaptrmayanlar illa bişe yaptrmk istyenler buna ihtcı olan arkdşlar bununlada biraz araştrma yapmnızı tavsiye ederim :))
geçmiş olsun güzel yüzlü güzel günler dilerim:)))))