Lekeler, Çiller Fraxel Lazerle Leke tedavisi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
merhabar arkadaşlar saatlerdir 26 sayfa olan sayfada yazılanlarn hepsini tek tek okudum ve vazgeçdim okuduklarımdan anladığm %50 şansım var cildimin ne gibi rreaksiyon göstercğndn kimse emin deil şanş :) acıbadem hastanesi gibi bi yrde bile %70 dendiğine ve memnun kalmayan arkadşlarn çoğunlk olduğu birşeyii yaptrmycğm vazgeçdim hepinize teşekkür ederim....

yaptrdktn sonra bi ömür acaba leke çıkckmı şapkamı taksam diye gezme riskini ve cildimin o kdr incelmesini ve yaptrdktn snra işe yaramaynca herkesn boşuna o kdr para verdn demesini kaldrck bi ruh halim olmdğndn yaptrmaycğm :)))

mikrodermabrazyon yaptrmaya karar verdim ??

lazer yaptrmayanlar illa bişe yaptrmk istyenler buna ihtcı olan arkdşlar bununlada biraz araştrma yapmnızı tavsiye ederim :))

geçmiş olsun güzel yüzlü güzel günler dilerim:)))))

Merhaba arkadaşlar,

Ben bugün saat 16.30 sularında cildime Erbiyum-Yag lazer yaptırdım. Öncesinde epey bir araştırma yaptım ve CO2 lazer İle Er-Yag lazerin aynı etkiyi gösterdiğini fakat Er-Yag lazerde iyileşmenin daha hızlı olduğunu öğrendim. Benim sorunum elmacık kemikleriminin üzerindeki kahverengi güneş lekeri. Öncelikle bilmeniz gereken şey bence, eğer cilt bakımı kıvamında hafif bir dozda uygulanmıyorsa, canınızın gerçekten çok acıyacağıdır. Benim acı eşiğimin o kadar yüksek olmasına rağmen, artık vazgeçtim, yeter bırakın ben gideyim kıvamına geldim. Resmen yanık acısı.
Sonrasında anestol sürdüler ama ilk sürüldüğü, anda acı daha da artıyor. Sonra bir majezik aldım, şimdi üzerinden 4 saat geçti fazla bir acı yok gibi...İlk çıktığım anda güneşte fazla kalmış Alman turist kıvanında idi yüzüm. Istakoz gibi, şimdi koyulaşmaya başladı.... Tunalı da bir kliniğe 600 TL'ye yaptırdım. Gelişmeleri aktarırım.

Merhaba arkadaşlar,

Ben bugün saat 16.30 sularında cildime Erbiyum-Yag lazer yaptırdım. Öncesinde epey bir araştırma yaptım ve CO2 lazer İle Er-Yag lazerin aynı etkiyi gösterdiğini fakat Er-Yag lazerde iyileşmenin daha hızlı olduğunu öğrendim. Benim sorunum elmacık kemikleriminin üzerindeki kahverengi güneş lekeri. Öncelikle bilmeniz gereken şey bence, eğer cilt bakımı kıvamında hafif bir dozda uygulanmıyorsa, canınızın gerçekten çok acıyacağıdır. Benim acı eşiğimin o kadar yüksek olmasına rağmen, artık vazgeçtim, yeter bırakın ben gideyim kıvamına geldim. Resmen yanık acısı.
Sonrasında anestol sürdüler ama ilk sürüldüğü, anda acı daha da artıyor. Sonra bir majezik aldım, şimdi üzerinden 4 saat geçti fazla bir acı yok gibi...İlk çıktığım anda güneşte fazla kalmış Alman turist kıvanında idi yüzüm. Istakoz gibi, şimdi koyulaşmaya başladı.... Tunalı da bir kliniğe 600 TL'ye yaptırdım. Gelişmeleri aktarırım.

merhaba şimdi durumun nasıl arkadaşım benimde leke sorunum var araştırıyorum bilgilendirebilirsen çok sevinirim ...

hanımlar ben franksiyonel lazer yaprırdım çok acı çektim ...şimdi bir haftayı doldurdum. bir hafta dışarı çıkamadım. yüzüm hala acıyor.soyulmam bitti. lekelerimin çoğu geçmiş harika ama ağız etrafında simsiyah yeni lekeler oluşmuş o bölgem çok hassastı zaten. şimdi çok üzülüyorum o kadar para o kadar acı sonrası agzımın etrafı kapkara.acnelse mi kullanayım yada daha erken mi biraz beklemeli miyim ? :KK43:

bende lazer yaptırdım sivilce izleri için 4 gün oldu kahverengi lekelenme var napıcam blmiyorum gecicekmi bunlar :/

bende lazer yaptırdım sivilce izleri için 4 gün oldu kahverengi lekelenme var napıcam blmiyorum gecicekmi bunlar :/
geçmiş olsun ,kabuk gibi sert bir yüzey ise banyo yaptığında geçecek.ama soyulmuş derinin altından çıktıysa kalacak :KK43: benimbe ağzımın etrafı kapkara üzülüyorum fazla yıpranmaktan oldu sanırım.acnelse sürüyorum hemen açılsın diye inşallah faydası olur :KK43:

geçmiş olsun ,kabuk gibi sert bir yüzey ise banyo yaptığında geçecek.ama soyulmuş derinin altından çıktıysa kalacak :KK43: benimbe ağzımın etrafı kapkara üzülüyorum fazla yıpranmaktan oldu sanırım.acnelse sürüyorum hemen açılsın diye inşallah faydası olur :KK43:

canım soyulan derinin altından kırmızılık var hafif o kaılıcımı şimdi ?:S

canım soyulan derinin altından kırmızılık var hafif o kaılıcımı şimdi ?:S

kırmızılıklar iyi haber :))) temiz taze lekesiz bir cilt :) ama çok iyi koru mümkün olduğunca dışarı çıkma derim çünkü ben bronz bir şekilde geziyorum soğuk rüzgar o taze deriyi karatıyor ... iyi ve güzel günlere inşallah ...benim yüzümde çizikler var lazerden kaynaklanan sanırım bana uygulanan fraksiyonel değil başka bir yöntem doktor bu izler geçecek dedi yine de korkuyorum.. tatlım senin de çiziklerin var mı ...

kırmızılıklar iyi haber :))) temiz taze lekesiz bir cilt :) ama çok iyi koru mümkün olduğunca dışarı çıkma derim çünkü ben bronz bir şekilde geziyorum soğuk rüzgar o taze deriyi karatıyor ... iyi ve güzel günlere inşallah ...benim yüzümde çizikler var lazerden kaynaklanan sanırım bana uygulanan fraksiyonel değil başka bir yöntem doktor bu izler geçecek dedi yine de korkuyorum.. tatlım senin de çiziklerin var mı ...
kırmızılıklar zamanla normal derinin rengini alacak .....

naz1969 adlı arkadaşa katılıyorum. İyi olma şansa %50. Bence bunun için göze alınmaz. Şimdi takıntı haline getirdiğimiz küçük lekelerin daha büyüğünü parayla satın almış gibi oluyoruz. Yüzünde çok belirgin, sosyal hayatı etkileyen yanık türü izler olan arkadaşlar yaptırabilir bence. Çünkü lazer sonucu kötü olsa bile denenmiş olur sonuç olarak. Bende üşenmeden 27 sayfayı okudum ve ilk sayfalarda tamam yaptıracağım dediğim halde son sayfalarda uzak durmam gerektiğini anladım.

Evet arkadaşım kesinlikle haklısın çok zararlı ve riskli, 1 hafta sonra bebek gibi cildim oldu ama sagolsun doktor bey yeni bir iz bıraktı şakak bölgemde ki bu iz eski izlerimden daha kötü, resmen yanık izi. Guzel cildimin sefasını ancak 1 ay sürdüm sonra aşırı bir sivilcelenme. derken lekeler de geri geldi, olan parama oldu....

slm arkadaşlar Ankarada fraksiyonel co2 lazer tedavisi yapan güvenilir bir yer veya dr adı tavsiyesi lütfen yardımcı olurmusunuz

merhaba Nazlım,
evet yüzümde sürekli tedavi görüyor olmama rağmen geçmeyen akne ve yağ kistlerim ve derin çukur şeklinde akne izlerim vardı,aknelerim berbat durumdaydı,ilk seanstan sonra sivilcelerin nerdeyse hepsi geçti,siyah noktaların da.yani sorun olmuyor canım aksine sivilce tedavisi için kesin çözümmüş.ilk seanstan sonra zaten farkedeceksin %90 ı geçiyor.ama dediği gibi kızarıklık ve soyulmalar 1 günde geçmiyor arkadaşım-bence iznini zamanını ona göre ayarla-hemen de makyaj falan yapamıyorsun.heryerde böyle şeyler okuyorum ama malesef öyle değil.ilk gün kızarıklık oluyor 2.gün kıpkırmızı oluyor cildin güneşte saatlerce kalıp yanmışsın gibi.3.gün kalın bir şekilde soyulmaya başlıyor.4.gün soyulma tamamen geçiyor.cilt o kadar güzel oluyor ki makyaj yapmaya kıyamıyor insan,fondoten kapatıcı falan hiçbirine gerek duymuyorsun bebek cildi gibi :)benim dr umda maximum 6 seans demişti ama bu kesin değil, senin cildinin vereceği reaksiyona göre değişiyor.benim ki şuan 2 en fazla 3 te bitecek inşallah (çukurlar,akne izleri).kimyasal peelinge göre tedavi sonrasını daha kolay atlatacağımı,tamamen iyileşmenin 3-4 gün süreceğini ,sonrasında yüzümün çok kızaracağını söylemişti.bu arada benim dr um da balıkesirde,kesin tanırsın ismini söylesem.

lilie merhaba,
doktorun adını çok merak ettim ben de yaptırmayı düşünüyorum ve balıkesirdeyim eğer hala buralardaysan bana yazar mısın lütfen...

ben 3 4 yıl once bakırkaoyde ozel bı hastanede nokta atışlı çıl lazerı uygulatmıştım ve bebek gıbı tetemız bı cılt cıktı 1 yıl sonra bellı belırsız aynı lekeler yıne çıktıdedımkı bu kez fransıyonelı denıyım acıbadem beylukduzu fraksıyonele gıttım hıç bır faydası olmadı sureklı seanslara çağrıyolar sadece hafıfı bı sıkılaşma sağladı çıl içın fransıyonelı seçmeyın 4 yıl sonra yıne gerı gelıyo çıllerınız ama eskısı gıbı koyu renk te değil sanırım 1 2 seans yeterlı gelmıyo yenı bır yontem den bahsettıler tv de dondururark tedavı olayı varmış sonucu çok ıyımış .zaten lazer olmadan once doktor hastalara bılgı verıyo zamanla tekrar gerı gelıyor lazer uygulamasında yada sureklı seansalara aksatmak gerek

merhaba arkadaşlar forumunuza yeni üye bu konu beni de ilgilendiriyor, Ankara'da yaptırabileceğim fraksiyonel co2 lazer için güvenli ve biraz da makul olan bir yer tavsiyesi yapabilir misiniz? Çok ihtiyacımmm varr :KK43: :KK43: birde bunun riski filan oluyor mu acaba kalıcı lazer lekesi kalması gibi falan filan :KK43: çook korkuyrmmm :KK43: Özel mesaj da atabilirsiniz :/

inci hocam slm inşallah arada bakıyorsunuzdur buraya Ankara'da bahsettiğiniz dr a telefon açtım muayenesi 150 dediler ve lazer yapmıyorlarmış kafam karıştı kurban bayramından sonra gitmeyi düşünüyordum kaldım ayrıca pahalı gelgi muayene ücreti Ankara'da başka cildiye doktoru önerebilirmisiniz

Fiytt fiuuuuu.. 4 seans olacağını düşün 5600. o kadar param olsa yeni bir yüz yaptırırm :) Gel biz araba tutup lilie'nin doktoruna gidelim. Seansı 250 tl miş. 4 seans desen 1000. kalan parayla da burnumuzu yaptırırz zemuszemus

Ben araştırmalara devam edicem. Senin söylediğin doktoru da bi araştırim. Belki daha cuzi rakam veren bi doktor bulabiliriz. İrtibatı kesmeyelim :)
lilie nin doktorunun ad ve adresini yazabilece kimse var mı?teşekkürler

32 yasimdayim.leke, sivilce izi,akne skarları,cildimde de ufak ufak sarkmalar vardi.bu güne kadar kullandigim leke ve sivilce ürünlerini liste yapsam buradan köye yol olur...ama ilk aklima gelenleri yazacagim;
-15 seans dermaroller,dermaheal leke serisi ile birlikte,sonuc lekerimde hic bir degisiklik olmadi,ciltte biraz toparlanma oldu biraz da gözeneklerde
-neostrata,oil kontrol jel ahali gece gunduz kremi(tam adi aklimda degil) 6 ay kullandim.sonuc hic bir degisiklik yok.üstelik de butun yıl yuzum devamlı soyuldugu icin kabuk kabuk gezdim
-neostrata skin active serisi 6 ay;sonuc,''0''
-reviva lab,brown spot treatment gece gunduz kremi;sonuc ''0''
-dermalogica,daily microfiliant serisi;sonuc:sadece günlük nemlendirici ve temizleyici
-dermalogica,leke serisi;adi tam aklimda degil:sonuc 0
-murad cvitamini kürü ve tyaninda c vitaminli serisi:sonc:hafif parladi cildim ama kalici bir degisiklik yok
-skin ceutical retinol ve aox serum 6 ay:aha'li ürünlere göre daha kalici ve gözle görülür sonuclar ama gözeneklerde etkili lekede etkili degil
-ddf,caudalie,vicy,la roche posay,avene,nuxe,...adini hatirlayamadigim bir suru sey
-ayni zamanda her sene 10 seans kimyasal peeling
döktügüm paranin haddi hesabi yok.son olarak (neden son olarak fraxel lazer denedim bilmiyorum)fraksel lazer yaptirdim 4 gün önce....sonuc alnimda yanaklarimda göz cevremde günes lekeleri,yanaklarimda akne skarlari,göz cevresinde ince kirisikliklar vardi.
alnimdali lekeler %50,yanaklarimdakiler %60 hafifledi.yanaklarimdakiler belli belirsiz.akne skarlari %50,göz cevresi kirisikliklari %80 yok...ayrica cilt gergin sıkı...inanamiyorum...yıllardir ugrasiyorum.ben akne cukurlarini gözeneklşeri coktan kabullenmistim.yanakarimdaki lekeler bbeni deli ediyordu.ama sonuc bekledigimin cok üstünde üstelik ilk seansta...reklam falan yok yazdiklarimda...inanin yukaridaki krem listesini yazarken döktüğüm paralara icim yandi.krem falan cok yuzeysel..lazer baska bi sey,deneyin ,dikkatli olun ama mutlaka deneyin...
,

32 yasimdayim.leke, sivilce izi,akne skarları,cildimde de ufak ufak sarkmalar vardi.bu güne kadar kullandigim leke ve sivilce ürünlerini liste yapsam buradan köye yol olur...ama ilk aklima gelenleri yazacagim;
-15 seans dermaroller,dermaheal leke serisi ile birlikte,sonuc lekerimde hic bir degisiklik olmadi,ciltte biraz toparlanma oldu biraz da gözeneklerde
-neostrata,oil kontrol jel ahali gece gunduz kremi(tam adi aklimda degil) 6 ay kullandim.sonuc hic bir degisiklik yok.üstelik de butun yıl yuzum devamlı soyuldugu icin kabuk kabuk gezdim
-neostrata skin active serisi 6 ay;sonuc,''0''
-reviva lab,brown spot treatment gece gunduz kremi;sonuc ''0''
-dermalogica,daily microfiliant serisi;sonuc:sadece günlük nemlendirici ve temizleyici
-dermalogica,leke serisi;adi tam aklimda degil:sonuc 0
-murad cvitamini kürü ve tyaninda c vitaminli serisi:sonc:hafif parladi cildim ama kalici bir degisiklik yok
-skin ceutical retinol ve aox serum 6 ay:aha'li ürünlere göre daha kalici ve gözle görülür sonuclar ama gözeneklerde etkili lekede etkili degil
-ddf,caudalie,vicy,la roche posay,avene,nuxe,...adini hatirlayamadigim bir suru sey
-ayni zamanda her sene 10 seans kimyasal peeling
döktügüm paranin haddi hesabi yok.son olarak (neden son olarak fraxel lazer denedim bilmiyorum)fraksel lazer yaptirdim 4 gün önce....sonuc alnimda yanaklarimda göz cevremde günes lekeleri,yanaklarimda akne skarlari,göz cevresinde ince kirisikliklar vardi.
alnimdali lekeler %50,yanaklarimdakiler %60 hafifledi.yanaklarimdakiler belli belirsiz.akne skarlari %50,göz cevresi kirisikliklari %80 yok...ayrica cilt gergin sıkı...inanamiyorum...yıllardir ugrasiyorum.ben akne cukurlarini gözeneklşeri coktan kabullenmistim.yanakarimdaki lekeler bbeni deli ediyordu.ama sonuc bekledigimin cok üstünde üstelik ilk seansta...reklam falan yok yazdiklarimda...inanin yukaridaki krem listesini yazarken döktüğüm paralara icim yandi.krem falan cok yuzeysel..lazer baska bi sey,deneyin ,dikkatli olun ama mutlaka deneyin...
,

verdiğin bilgiler için teşekkürler.memenun kalmana sevindim.şimdiden hayırlı olsun.bende kesinlikle lazer e karar vermiş durumdayım.acaba nerede yaptığını söyleyebilir misin

X