-
- Konu Sahibi Sympathique
bizimokul devamli acik oluyo yazlari bile
ama daha gec kalmis sayilmazsin ,tabi yakinlarinizda gidebilcegin yer varsa hemen gonderirlerde ,arastirmak falan gerekirse onu bilmiyorum ,normalde cok fazla surmuyo
canim ben 95 bolgesindeyim nasil basvurabilirim.esime sordurdum oyle bisey yok sadece is buluyoruz demis.bende oyle denince onun yanindaki dil kursuna basvurdum.acaba ben sana mission locial in numarasini versem sen benim yerime sorabilirmisin arayip.cok rica ediyorum lutfen.bu arada yardimlarin icin allah razi olsun.dil bilmemek ne kotu bu durumlarda insan daha iyi anliyor.esime sordurdum oda ilgilenmedi heralde tam dinlemedi belkide.kimsemde yok.sen sorarmisin lutfen canim
direk 95 sin belediyesine yonlenirseniz sizin icin iyi olur bu yerler zaten belediyenin yerleridir bende gidiyorum ve haftaya stajsa basliyacam benim huzur evinde FLE3/4 DEYIM beni belediye yonlerderdi ins benim icin hayirlisi olacak
bilmem oyle demisler her mission locale ayni degil bazilari okuyan cocuklara filan yardim ediyo demisler ben 21 yasindayim
cok gencsiniz missoin local size yardimci olur hem meslek hem dil ogrenirsiniz nasil her yerde ayni olmuyormus bence belediye sorun bende 93 teyim benim bildigim her yerde ayni ayrica sen sansilisin 21 yasindasin::)
once sana bir randevu ayarliyalim mission localden sen bana tel nosunu yazarsan ben randevuyu alirim sana hemen gidemesin ama sana ileriki aylarda yer bulurlar canim isminede yazarsin canim once sorunlu kisilerle gorusmen lazim randevuya fransizca bilen kisiyle gitmen lazim eyer hic fransizca bilmiyorsan :)
iyiyim canim henuz mission locial in numarasini alamadim yarin sabah almaya gidicem bize biraz uzakta.yarin numarasini alip buraya yazicam benim icin randevu alicak asii.slm kizlar nasilsiniz
elifcan canim ne yaptin gorusmeyeli
gorusme falan yaptinizmi mission locialle
asi sanirim girmemis nete
bende suan okuldayim , 2 gun bizi baska bi yere gonderdiler orda bilgisayar dersi goruyoruz
kendimize mail adresi actik bitirdik
ogretmen dedi istediginuiz gibi takilabilirsiniz
bende bi bakim dedim ne yaptiniz diye