Fransizca Ögrenmek icin Ne Yapabiliriz??

esiniz yabanci kisilerle konusmanizi istemiyormus randevunuzuda sanirim esiniz kolaylikla alabilir elif ozur kusura bakma hem kiziyor diyosun hemde randevu al diyorsun

yaaaaa msn de konustum diye kizdi ne yapiyim ben benim sucummu bu.benle ilgisi yokki ama bende bana randevu alisin diye bekledim ben onunla gidicem zaten randevuya ikna ederim ozamana ben ama sen almadin randevu bana napiyim kendin bilirsin tessekkur ederim yinede cok sagol

neyapiyim benim sucummu bu kisilikte olmasi benle ne ilgisi var sadece msn de konusmama kizdi.ben randevu alsan esimle gidicektim ozamana ikna edicektim ben onu ama sen bana randevu almadin neyse kendin bilirsin ben zorla bisey yaptiramamki ama yinede cok sagol beni bilgilendirdigin icin allah razi olsun ama ben bugunu bekledim randevu alirsin diye neyse kendin bilirsin sagol...

Arkadaşlar,
Hem kursa gitmeli hem pratik yapmalı, türkçeden ve ingilizceden bir çok kelime zaten ortak durumda fransızcada birde CD li setler var onlarla mükemmel. LFBP burada hem sesli hemde dokuman olarak var. dinlemek ücretsiz ama belgeler para ile ancak ben zamanında üzretsiz temin etmiştim isteyene mail ile yollayabilirim. Ayrıca PDF olarak fransızca grammer kitaplarımıda sizinle paylaşabilirim. Ben ingilizce iyi bildiğimden dolayı kitaplarım ingilizce-frasızca, fransızca-fransızca dır. ama çok basit bir dille anlatılıyor zamanında istanbulda kursa gitmiştim hocanın tavsiye ettiği bir çok kitabı elektronik kütüphaneden bir arkadaşım alıp yollamıştı bana.

ben heüz fransaya yerleşmedim, evliliğimden dolayı başvuru yapacağım ama şimdiden araştırıyorum. Eşim fransız ve 28 yaşındayım.Yüksek lisans derecem mevcut. ben dil eğitimi üzerinde hangi devlet hizmetlerinden yararlanabilirim. Bilgisi olan benimle paylaşırsa sevinirim.

teşekkürler

eşi fransız olanlar daha şanslı bence. Biz ingilizce konuşuyoruz evde bana fransızcadan daha kolay geliyor. fransızcada sıkışınca hemen ingilizceye dönüyorum.

esler hiç yardimci olmuyor

hepsi kopruyu geçene kadar ben sana ogretirim diyor

kopruyu geçtikten sonra amaaann sen zaten ogrenmek istemiyorsun bosver bilmem ne deyip geçistiriyorlar pehhhhh :eek:lmaz:

slm kıslar..fransa nasıl bir ülke..olanakları yasam standartları egitim hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz?

selam arkadaslar konuyu gorunce yalniz degilmisim diye sevindim:-) bende buraya gelin geldim...9 ay oldu...3 ay zorunlu kurs gordum...sadece kendimi tanitabilecek seyler ogrendim.. simdi ikinci kursa baslayacagim.....yaklasik 6 ay boyunca sadece gunduzleri fransiz tv izledim...aksamlari izlemiyorum cunku dayanamiyorum...surekli evde yalnizim...konusacak kimse yok birde aksamlari kendimi bunaltmak istemedim....apartmanda hic turk yok...fakat bunun faydasida yok.....komsularla bonjour bonjour baska bisey konusamiyorum.....alisverisimi kendim yapiyorum...pazara gidiyorum....birkac arkadas edindim...turklerden....esimde burada yeni..dolayisiyla o da fazla dil bilmiyor...isimiz zor yani...cok sitiyorum ama kafam almiyor.....hem dil zor;hem de psikolojik olarak kafam yerinde degil......9 aydirdi etrafimdaki tanidiklarin elestirisinden bunaldim....burada dogup buyuyen seni asla anlamiyor.....insallah ogrenebiliriz su dili en kisa zamanda:KK50:

selam arkadaslar konuyu gorunce yalniz degilmisim diye sevindim:-) bende buraya gelin geldim...9 ay oldu...3 ay zorunlu kurs gordum...sadece kendimi tanitabilecek seyler ogrendim.. simdi ikinci kursa baslayacagim.....yaklasik 6 ay boyunca sadece gunduzleri fransiz tv izledim...aksamlari izlemiyorum cunku dayanamiyorum...surekli evde yalnizim...konusacak kimse yok birde aksamlari kendimi bunaltmak istemedim....apartmanda hic turk yok...fakat bunun faydasida yok.....komsularla bonjour bonjour baska bisey konusamiyorum.....alisverisimi kendim yapiyorum...pazara gidiyorum....birkac arkadas edindim...turklerden....esimde burada yeni..dolayisiyla o da fazla dil bilmiyor...isimiz zor yani...cok sitiyorum ama kafam almiyor.....hem dil zor;hem de psikolojik olarak kafam yerinde degil......9 aydirdi etrafimdaki tanidiklarin elestirisinden bunaldim....burada dogup buyuyen seni asla anlamiyor.....insallah ogrenebiliriz su dili en kisa zamanda:KK50:

merhaba dersimli, fransanin neresinde kaliyosun?

X