- 9 Kasım 2007
- 394
- 1
- Konu Sahibi Sympathique
esiniz yabanci kisilerle konusmanizi istemiyormus randevunuzuda sanirim esiniz kolaylikla alabilir elif ozur kusura bakma hem kiziyor diyosun hemde randevu al diyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaslar konuyu gorunce yalniz degilmisim diye sevindim bende buraya gelin geldim...9 ay oldu...3 ay zorunlu kurs gordum...sadece kendimi tanitabilecek seyler ogrendim.. simdi ikinci kursa baslayacagim.....yaklasik 6 ay boyunca sadece gunduzleri fransiz tv izledim...aksamlari izlemiyorum cunku dayanamiyorum...surekli evde yalnizim...konusacak kimse yok birde aksamlari kendimi bunaltmak istemedim....apartmanda hic turk yok...fakat bunun faydasida yok.....komsularla bonjour bonjour baska bisey konusamiyorum.....alisverisimi kendim yapiyorum...pazara gidiyorum....birkac arkadas edindim...turklerden....esimde burada yeni..dolayisiyla o da fazla dil bilmiyor...isimiz zor yani...cok sitiyorum ama kafam almiyor.....hem dil zor;hem de psikolojik olarak kafam yerinde degil......9 aydirdi etrafimdaki tanidiklarin elestirisinden bunaldim....burada dogup buyuyen seni asla anlamiyor.....insallah ogrenebiliriz su dili en kisa zamanda
merhaba dersimli, fransanin neresinde kaliyosun?
merhaba.....strazburg
merhaba.....strazburg