Fransizca Ögrenmek icin Ne Yapabiliriz??

canim ben 95 bolgesindeyim nasil basvurabilirim.esime sordurdum oyle bisey yok sadece is buluyoruz demis.bende oyle denince onun yanindaki dil kursuna basvurdum.acaba ben sana mission locial in numarasini versem sen benim yerime sorabilirmisin arayip.cok rica ediyorum lutfen.bu arada yardimlarin icin allah razi olsun.dil bilmemek ne kotu bu durumlarda insan daha iyi anliyor.esime sordurdum oda ilgilenmedi heralde tam dinlemedi belkide.kimsemde yok.sen sorarmisin lutfen canim

direk 95 sin belediyesine yonlenirseniz sizin icin iyi olur bu yerler zaten belediyenin yerleridir bende gidiyorum ve haftaya stajsa basliyacam huzur evinde sunan FLE3/4 yapiyorum beni belediye yonlerderdi ins benim icin hayirlisi olacak

direk 95 sin belediyesine yonlenirseniz sizin icin iyi olur bu yerler zaten belediyenin yerleridir bende gidiyorum ve haftaya stajsa basliyacam benim huzur evinde FLE3/4 DEYIM beni belediye yonlerderdi ins benim icin hayirlisi olacak

demek staja basliyosun, peki bu ilk stajinmi
baslayali baya olmustur senin
nasil dil ogrenebiliyomusun ,huzur evinde calismak zor olsa gerek
cok meslekler cok iyi bi dil gerektiriyo ,cok secenegim olmuyo malesef

evet idare ediyorum cunku 1 / 2 gectim ilk stajim huzur evinde olcak anaokuldada buldular istemedim benim cocuklar bana yetiyor obur cocuklari kafa hic kaldirmaz huzur evi belediye isi diye istedim belki ilerde faydas i olur diye iste

belediye isi derken nsl bir faydasi olur ilerde bizide bilgilendirirmisin.bide ben 91 bolgesindeki mission localeyi aradim her yerde ayni olmuyomus yani benim is yatti.sadece dil kursuna gidicem.bende isterdim sabahtan aksama kadar kurs ve staj nasil yapicam yaaaaaaaaaaa.bende ilerde calismak istiyorum hic bir sey bilmiyorum sinir oldum.agliycam simdi sinirden

bilmem oyle demisler her mission locale ayni degil bazilari okuyan cocuklara filan yardim ediyo demisler ben 21 yasindayim

bilmem oyle demisler her mission locale ayni degil bazilari okuyan cocuklara filan yardim ediyo demisler ben 21 yasindayim

cok gencsiniz missoin local size yardimci olur hem meslek hem dil ogrenirsiniz nasil her yerde ayni olmuyormus bence belediye sorun bende 93 teyim benim bildigim her yerde ayni ayrica sen sansilisin 21 yasindasin::)

cok gencsiniz missoin local size yardimci olur hem meslek hem dil ogrenirsiniz nasil her yerde ayni olmuyormus bence belediye sorun bende 93 teyim benim bildigim her yerde ayni ayrica sen sansilisin 21 yasindasin::)

ay canim ne biliyim oyle dedi esim.belkide ilgilenmek istemedi benimle bilmiyorum.sen bana yakin oturuyosun ben burdaki mission locale numarasini versem sen arayip ogrenirmisin lutfen biriniz bana yardim edin.allah rizasi icin.ben ilerde calismak istiyorum cocugumda var simdi hem dil hem meslek ogrenmek istiyorum lutfen yardimci olun.cevabini en yakin zamanda bekliyorum

once sana bir randevu ayarliyalim mission localden sen bana tel nosunu yazarsan ben randevuyu alirim sana hemen gidemesin ama sana ileriki aylarda yer bulurlar canim isminede yazarsin canim once sorunlu kisilerle gorusmen lazim randevuya fransizca bilen kisiyle gitmen lazim eyer hic fransizca bilmiyorsan :)

once sana bir randevu ayarliyalim mission localden sen bana tel nosunu yazarsan ben randevuyu alirim sana hemen gidemesin ama sana ileriki aylarda yer bulurlar canim isminede yazarsin canim once sorunlu kisilerle gorusmen lazim randevuya fransizca bilen kisiyle gitmen lazim eyer hic fransizca bilmiyorsan :)

canim cok saol bugun numarayi alip buraya yazicam hemen sen benim derdimi anlat ben bulurum gidicek birini.randevu alman cok iyi olur canim cok saol.dersinki 21 yasinda ve hic dil bilmiyo benim arkadasim diye tanitirsin.ve ilerde calismak istiyo dersin.staj istiyo dersin canim olurmu.ben simdi burda ismimi yazamam senin ev numaran falan varsa bana ver ben evimden seni ariyim.uygunsa eger senin icin.yada msn ver benim msn yok kardesiminkine eklerim ordan konusuruz olurmu

slm kizlar nasilsiniz
elifcan canim ne yaptin gorusmeyeli
gorusme falan yaptinizmi mission locialle
asi sanirim girmemis nete

bende suan okuldayim , 2 gun bizi baska bi yere gonderdiler orda bilgisayar dersi goruyoruz
kendimize mail adresi actik bitirdik
ogretmen dedi istediginuiz gibi takilabilirsiniz
bende bi bakim dedim ne yaptiniz diye

Son düzenleme:
slm kizlar nasilsiniz
elifcan canim ne yaptin gorusmeyeli
gorusme falan yaptinizmi mission locialle
asi sanirim girmemis nete

bende suan okuldayim , 2 gun bizi baska bi yere gonderdiler orda bilgisayar dersi goruyoruz
kendimize mail adresi actik bitirdik
ogretmen dedi istediginuiz gibi takilabilirsiniz
bende bi bakim dedim ne yaptiniz diye
iyiyim canim henuz mission locial in numarasini alamadim yarin sabah almaya gidicem bize biraz uzakta.yarin numarasini alip buraya yazicam benim icin randevu alicak asii.

evet asii hic nete girmiyosun nerelerdesin canim
banna randevu alicaksin dimi.sen bana umit verdin canim cok sagol

asii bana burdan randevu aldigin saati ve tarihi yazarsan cok sevinirim ben burdan takip edicem.unutma sakinnnnnnnnnn.

canim esin randovu alamiyomu
peki randovu alindi kimle gitceksin ,yine randovu kolay almasida bide oraya gitmesi var
randovuyu bi baskasi alabilir ama, senle ilgili bisey soruldugu zaman nasil cevap verilcek sen olmayinca
yakinlarinda kimse yokmu randovu alabilek

X