- 9 Şubat 2008
- 2.354
- 0
- Konu Sahibi Sympathique
slm keşke herkez bilse bütün diller belki daha iyii anlaşır insanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende geleli 2 yilimi doldurdum fransanin sosyal haklari hic hosuma gitmiyo insanin entegre olmasini engelliyolar bence, ilk geldigimde heveslenmistim ama formation hakkim bile yok anca gonullu olarak haftada 2 saat kurs gorebiliyorum oda fazla verimli olmadi devamli olmayinca insan soguyo Turkiyeden fransaya gelenler bu konuda daha sanslilar en azindan 500 saat zorunlu ders var onlara ve ustelik karsiliginda paralarinida aliyorlar ben parasinida istemiyorum sadece kurs almak istiyorum issizlige yazildim dil yok dil kursuna gonderin diyorum buna hakkim yok tek sucum norvec vatandasi olmam dil olsa basortusu yasak
kurs hakkedebilmek icin 25 yasimi doldurmam lazim daha 2 senem var bari cocugum olsun ben yasimi doldurana kadar o da buyur okula baslar dedim oda olmadi 1 senedir
elim kolum bagli evde oturuyorum esimi ikna edebilseydim donmeyi bile cok dusundum ama esim ikna olmadi (
canim senin oturum kartin varmi ,sizin orda varsa buraya basvur genclere yardim is bulma falan gibi ,
ismi mission locial ,sen buraya git esinle ,de yasim kusuk dilim yok calismak istesen dil bilmiyorum falan diye, onlar en fazla 25 yasina kadar olanlara ,oturdugun yere yakin olan sehirlerde sana kurs buluyolar ,haftanin her gunu okula gider gibi gidiyosun hemde parasini aliyosun ,
ben calisiyorum her gun gidememe ama basvurcam haftada 2veya 3 gun isticem bakalim ne olcak belkide kabul etmezler
evet simdi gelenler sansli mecburu kosuyolar dil ogrenmeleri icin ,kendileri kursu bulup gonderiyolar ne guzel ,bana denk gelmedide ebnde kala kaldim boylece ,
ben geleli 4 sen oldu ama hala bilmiyorum diyebilrimp ,kendi basima ne ogrendiysem
insallah yardimci olabilmisimdir