- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
- Konu Sahibi unejeunefille
-
İnsanoğlunu hayvanlardan ayıran nefsidir buna sahip çıkmasıdır
Yabancı filmlerde ki her önüne gelenle birlikte olan kızlar geldi aklıma.. Çok saçma ve gereksiz. Üç ay sonra birdaha hayatında görmeyeceğin bir kişi o ve yabancı biri.. Evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim ama bu çok ucuz duruyo düşününce.. Sadece seks için biriyle görüşmek, sen Fransız değilsin bir Türk kızısın. O kişi de gitsin kendisine kendi denginde birini bulsun. Ha eğer seninle birliktelik olmadan da görüşecekse ne ala.. Ama diğer türlü çok küçük düşürücü.. O yüzden pişman olursun kesin..
İllaki sevgisini sevişerek mi gösterecek oral da analda yapmasın sahip çıksın kendine bu kadar azmış bir milletmiyiz İllaki öpüşmek sevişmek sizin tabinizle sürtünmek mi lazım aşk içindiktiren kızlar çok iyi ediyor o zaman. vajinal yapmayıp sürtünen, oral ve anal yapan kızlarımız çok doğru yoldalar. karşısındaki insanın dürüstlüğünün iki damla kanla ölçülmesi gerektiğini söyleyen kadınlar da gördük çok şükür. ki o gelmeyebiliyor bile.
öyle köfteye böyle ekmek!
Söyle açıklık getireyim hemen, bekaretimi şuana kadar ileride evleneceğim kişi için saklamak istedim, ama o kişiyle hiç bir zaman karşılaşamayacak olma ihtimalim beni korkutuyor. Yani şuan çok hoşlandığım sevgilimle çok güzel şeyler yaşayabilecekken belki kendimi bir hiç uğruna kısıtlamış olacağım. Bundan korkmakta haklı mıyım?
Eğer yapmak isteseydin çoktan yapardın diyen arkadaşlar, ben bir şeyi her ne kadar çok istesem de mantığımla karar vermeye çalışan bir insanım. O yüzden duygularıma kendimi kaptırmamaya özen gösterdim.
İllaki sevgisini sevişerek mi gösterecek oral da analda yapmasın sahip çıksın kendine bu kadar azmış bir milletmiyiz İllaki öpüşmek sevişmek sizin tabinizle sürtünmek mi lazım aşk için
Meşru daire keyfe kâfidir, harama girmeye lüzum yok!! Der büyüğümùz. Çok mu dert oldu arkadaş bekaretin buraya sevissem mi Sevişmesem mi diye konu açacak kadar yada söylesem mi söylemesem mi diye. Neredeyse utaniyorsun bekaretinden az daha zorlasa adam. Ne günlere geldim ben ne zamanda yaşıyorum garip. Allahım yardımcı ol.merhabalar,
Ben iki aydır Fransa'da yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim, 20 yaşındayım. Buraya gelişimin ikinci haftasında sevgilimle tanıştım, o da benim gibi üniversite öğrencisi ve 21 yaşında. Sorun şu ki, o Fransız.. yani aramızda büyük bir kültür farkı var. Bu farklılıklardan en önemlisi de cinsellik konusunda. Buradaki gençler bu konuda çok rahat, bizim gibi bekaret saflık namus benzeri şeylere önem vermiyorlar. Onlara göre bu devirde bakire kalan kişi çok çirkindir kimse ona bakmamıştır o yüzden bakire kalmıştır, kendi seçimi olamaz.
Ben bakireyim, ilk birlikteliğimin evleneceğim erkekle olmasını istiyorum. Sevgilim benim bakire olduğumu bilmiyor, bu konuyu hiç konuşmadık. Ama artık bunu söyleme zamanımın geldiğini düşünüyorum çünkü beni evine davet etmeye başladı, evine 2 kez gittim geceyi orada geçirmemi teklif etti ama bahane bulup reddettim.Her ne kadar bunu dile getirmese de,benimle birlikte olmak istiyor. Bakire olduğumu söyleyince çok şaşıracağını biliyorum çünkü dışarıdan bu konularda çok rahat görünüyorum, gerek giyim tarzımla gerek gece dışarı çıkmam partiler içki vs.
Bu yüzden kafam çok karışık.. Napmalıyım bilmiyorum.. Bunu nasıl söyleyebilirim.. Bazen de acaba boşuna mı bekliyorum diye düşündüğüm oluyor.Ya evlenmek isteyeceğim kişi karşıma hiç çıkmazsa bunca zaman boşu boşuna beklemiş olursam.. Sonra ailem aklıma geliyor, annem biriyle birlikte olduğumu duysa çok üzülür mesela.. Belki ertesinde ben de üzülürüm, sonuçta 3 ay sonra Türkiyeye döneceğim onu büyük ihtimalle bir daha görmeyeceğim.Belki de ben bu bekaret meselesine gereğinden fazla önem veriyorum..Sonuçta çok hoşlandığım bir sevgilim var ikimiz de genciz bu günler geri gelmeyecek..
sizce napmalıyım, çarşamba günü onunla buluşuyorum o zamana kadar kara vermem lazım..
Yorumlarınızı bekliyorum:)
bizden sevişmek için izin mi istiyorsunmerhabalar,
Ben iki aydır Fransa'da yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim, 20 yaşındayım. Buraya gelişimin ikinci haftasında sevgilimle tanıştım, o da benim gibi üniversite öğrencisi ve 21 yaşında. Sorun şu ki, o Fransız.. yani aramızda büyük bir kültür farkı var. Bu farklılıklardan en önemlisi de cinsellik konusunda. Buradaki gençler bu konuda çok rahat, bizim gibi bekaret saflık namus benzeri şeylere önem vermiyorlar. Onlara göre bu devirde bakire kalan kişi çok çirkindir kimse ona bakmamıştır o yüzden bakire kalmıştır, kendi seçimi olamaz.
Ben bakireyim, ilk birlikteliğimin evleneceğim erkekle olmasını istiyorum. Sevgilim benim bakire olduğumu bilmiyor, bu konuyu hiç konuşmadık. Ama artık bunu söyleme zamanımın geldiğini düşünüyorum çünkü beni evine davet etmeye başladı, evine 2 kez gittim geceyi orada geçirmemi teklif etti ama bahane bulup reddettim.Her ne kadar bunu dile getirmese de,benimle birlikte olmak istiyor. Bakire olduğumu söyleyince çok şaşıracağını biliyorum çünkü dışarıdan bu konularda çok rahat görünüyorum, gerek giyim tarzımla gerek gece dışarı çıkmam partiler içki vs.
Bu yüzden kafam çok karışık.. Napmalıyım bilmiyorum.. Bunu nasıl söyleyebilirim.. Bazen de acaba boşuna mı bekliyorum diye düşündüğüm oluyor.Ya evlenmek isteyeceğim kişi karşıma hiç çıkmazsa bunca zaman boşu boşuna beklemiş olursam.. Sonra ailem aklıma geliyor, annem biriyle birlikte olduğumu duysa çok üzülür mesela.. Belki ertesinde ben de üzülürüm, sonuçta 3 ay sonra Türkiyeye döneceğim onu büyük ihtimalle bir daha görmeyeceğim.Belki de ben bu bekaret meselesine gereğinden fazla önem veriyorum..Sonuçta çok hoşlandığım bir sevgilim var ikimiz de genciz bu günler geri gelmeyecek..
sizce napmalıyım, çarşamba günü onunla buluşuyorum o zamana kadar kara vermem lazım..
Yorumlarınızı bekliyorum:)
bence açık arttırmaya sunsun çinde moda ,neden fransa da olmasın ki dombikimMeşru daire keyfe kâfidir, harama girmeye lüzum yok!! Der büyüğümùz. Çok mu dert oldu arkadaş bekaretin buraya sevissem mi Sevişmesem mi diye konu açacak kadar yada söylesem mi söylemesem mi diye. Neredeyse utaniyorsun bekaretinden az daha zorlasa adam. Ne günlere geldim ben ne zamanda yaşıyorum garip. Allahım yardımcı ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?