Fransız sevgilim...

U unejeunefille emin ol bakire olmana cok sasirmaz. Ne kadar Avrupai giyinip, Avrupai gorunursen gorun sen onun gozunde bir Ortadogulu Musluman kizisin. Ben de yurtdisinda ogrenci oldum. :)
Mesele bakire olmama şaırması değil, belki tahmin ediyordur benim utangaç tavırlarımdan. Ben birlikte olup olmamaya karar veremediğim için ikilemdeyim..

Mesele bakire olmama şaırması değil, belki tahmin ediyordur benim utangaç tavırlarımdan. Ben birlikte olup olmamaya karar veremediğim için ikilemdeyim..
Birlikte olma sakin. Sonra pisman olacaksin bu cok acik.:) 3 ay sonra ulkene doneceksin.

Sen kendine sorman gerektigini dusundugumu soyledigim soruyu sordun mu? Sorduysan cevabi nedir, cok merak ettim. Bu konunun sayfalarca yorum almasina gerek yok cunku senin karar vermen icin, kimse sana ol/olma diyemez.

Bazen de... dedikten sonra konunun ciddiyeti ve ne konuda fikir almak istediğin konusunda kafam karıştı. Güzel kokular almıyorum.

Bu soruyu sorman zaten kararsızlığıni gösteriyor.
Ciddi bir ilişki değil yaşadığın.
Ona güven duysaydin sana bu güveni verseydi zaten buraya sormadan o gece kalirdin.
Aile önemli. Yaşadığımız ülke toplum kuralları.
Ama yine de diyorum ki güven tesis olsaydı;
Kurallara gerek kalmazdı.

Bazen de... dedikten sonra konunun ciddiyeti ve ne konuda fikir almak istediğin konusunda kafam karıştı. Güzel kokular almıyorum.
Söyle açıklık getireyim hemen, bekaretimi şuana kadar ileride evleneceğim kişi için saklamak istedim, ama o kişiyle hiç bir zaman karşılaşamayacak olma ihtimalim beni korkutuyor. Yani şuan çok hoşlandığım sevgilimle çok güzel şeyler yaşayabilecekken belki kendimi bir hiç uğruna kısıtlamış olacağım. Bundan korkmakta haklı mıyım?

Eğer yapmak isteseydin çoktan yapardın diyen arkadaşlar, ben bir şeyi her ne kadar çok istesem de mantığımla karar vermeye çalışan bir insanım. O yüzden duygularıma kendimi kaptırmamaya özen gösterdim.

Anı mı yaşamak istiyorsun?
Yaşa o zaman canım.
Ama burada bunun çok örneği var.
Sonu belli olan..
Evet o an icin mutlu olacaksın ama ya sonrası?
Mantıklı hareket ediyorsan..
Doğru yolu bulacağına şüphem yok.

Ben bir erkek olsaydım bende bakire bayanla evlenmek isterdim onun sadece sevgilisine inanıpta birlikte olduğuna inanamam kim bilir bu kaçıncı derdim!Biliyorum ayaklanacak herkes elhamdülillah müslümanım benim kitabımda nikahlı eş geçer sevgili değil!

diktiren kızlar çok iyi ediyor o zaman. vajinal yapmayıp sürtünen, oral ve anal yapan kızlarımız çok doğru yoldalar. karşısındaki insanın dürüstlüğünün iki damla kanla ölçülmesi gerektiğini söyleyen kadınlar da gördük çok şükür. ki o gelmeyebiliyor bile.
öyle köfteye böyle ekmek!

Bence bu hataya girme memlekete geleceksin burda hayata devam edeceksin sevdiğin erkekte bekaret ararsa ki arayacak seni direk terk edecektir hem sen hırıstiyan değil müslümansın , çok üzüleceksin nefsine hakim olursan , memlekete geldiğinde çok daha mutlu olacaksın hayatında olmayacak olan adamla niye cinsel ilişkiye gireceksin sırf o istiyor onun için normal diye kendini kullandıracaksın ve ruhunu zedeliyeceksin bunun sonrası önemli ,kadınlar çok hasas yaratıklar ,bence bu hatayı yapma
o hayatına devam edecek ama sen epey acı çekecen gibi buna hazırmısın?

Sen bence bunu kafanda oturtamamışsın. Buradan da bir fikir alabileceğini sanmıyorum. On kişinin dokuzu sana 'tabii ki koru, erkeğine sakla' der. Bir kişi de 'altı üstü seks' der. O da taşlanır. Kendi hissettiklerin doğrultusunda hareket etmelisin.

-ki arayacak-

peki bu adam da bakir olacak mı?

ya benim kendi sevgilimin babası bana "ben buna para verdim, pavyona git dedim, evlenince gitmeye kalkarsan ben senin karının yanında olurum seni süründürürüm dedim ama sen varsın diye gitmedi" dedi. bana dedi bunu. bu bana göre çok net aldatmak.
gitmeyecek tabi. nereye gidiyor? o gitmediyse beni de bakire istemeye sonuna kadar hakkı var ama gittiyse susup oturacak, karısının bekaretini de yargılamayacak. sen istediğin naneyi ye ama karın bakire olsun. he canım. he anam. he yavrum. he ataerkil toplum.
ya bu kadının cinsel yaşamı var ama evlenmek için seni seçmiş. sen daha neyi sorguluyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…