- Konu Sahibi unejeunefille
-
Yine bin tane degiskeni olan matematik problemlerine dönmüs mevzu.
Bekaret çok önemli,
Ay ama yok gençlik geçiyo,
Annem duysa çok üzülür,
Ama hayır hayır burada herkes böyle benim de böyle olmam lazım... al sana bin olasılıklı denklem.
Sevişmeye Giriş 101 diye bi ders açmak lazım cidden üniversitelerde.
Sen bu kadar çelişkideyken hangi kararı verirsen ver pişman olacaksın zaten.
İliskiye girsen Türkiye ye geldiginde vicdan azabı duyacaksın.
Girmesen of ya herkes hayatını yasadı, ben boş boş duruyorum, Fransız da ne tatlı cocuktu keske sevisseydim diceksin.
Sen önce bu konuda olan düsünceni netlestir. Bunu bu çarşambaya sıkıstırma. Yaşamaya karar versen bile ilk geceni gereksiz paranoyalarla mahvedeceksin kafan net olmadıgı icin.
Bak aynı yastayız ve aynı durumdayız. Ama bu konuda kafam gayet net. Hem kalbimi hem arzularımı doyuracak birini bulursam yasamaktan korktugum hicbi sey yok. Su anda bakire olmama bictigim bi deger de yok.
Sen de önce kararını ver sonra ona göre davran.
Siz esprisine yazmışsınız ama bakire olduğu için sevgilisi ayrılan yabancılar kadar Türkler de var.aslinda soru karisik deilde cevabi çok goreceli
bence zirdelilik bi daha gormeyecegin biriyle ilkini yasamak
ama bekaret onemli olmayan biri için degisik bi macera olmaliki, hem fransizda tecrubelidir 13-14 de basliyor onlar bu ise ..
bide komik bi durum olusacak, turk olsaydi bakire olmayinc abirakirdi belki seni bide fransiz bakiresin diye ayriliyormus senden :))
persembe gunu yaz ne is gordugunuzu bizi merakda birakma : )
ilk olursa basima kalir diye mi duusnuyolar yani erkekler , e o erkekden hayir gelmez zaten son olmak gibi bi fikri yok demekdirSiz esprisine yazmışsınız ama bakire olduğu için sevgilisi ayrılan yabancılar kadar Türkler de var.
İlişkisinde cinsellik yaşamak isteyen bazı erkekler, sevgilisi bakireyse o istese bile o sorumluluğu almamak için kaçabiliyor. Çok az ama var öyleleri de.
Başıma kalırdan ziyade bir kızın ilki olmak fazla bir sorumluluk gibi geliyor. "Bekaretini aldım" olmasın diye. O yüzden mesela gerçekten bakire bir kızla birlikte olmaktan kaçan erkekler var.ilk olursa basima kalir diye mi duusnuyolar yani erkekler , e o erkekden hayir gelmez zaten son olmak gibi bi fikri yok demekdir
en iyisi bi an on evelnip ne halt edeceksen etmek o zaman
Zaten bu çarşambaya bi maceraya atlarsa öyle olcak ahahahah.Yarım sevişsin? Olma mı?
Bekaret benim icin onemli, annem duysa cok uzulur.. bunlari diyen konu sahibi. Bunlari dusunen bir insan sanmam ki 10 yil sonra "ahh ne arzulamistim" desin.. zaten konu sahibindeki sey arzudan cok kendini ispat etmek. Fransizlar bakireye boyle bakiyor, ben niye boyle olayim kendimi kisitlayim gibi..
Bundan sonraki hayatini bir fransiz olarak (burada ne kastettigimi anlamissinizdir) yasayacaksa hic dusunmesin. Eger oyle olacaksa gercekten 10 yil sonra pismanligini duyabilir... Ama 2 yil sonra nisanlisina kaybolan bekaretini anlatamayip zar diktirme, hatta buraya da konu acma potansiyeli goruyorum..
merhabalar,
Ben iki aydır Fransa'da yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim, 20 yaşındayım. Buraya gelişimin ikinci haftasında sevgilimle tanıştım, o da benim gibi üniversite öğrencisi ve 21 yaşında. Sorun şu ki, o Fransız.. yani aramızda büyük bir kültür farkı var. Bu farklılıklardan en önemlisi de cinsellik konusunda. Buradaki gençler bu konuda çok rahat, bizim gibi bekaret saflık namus benzeri şeylere önem vermiyorlar. Onlara göre bu devirde bakire kalan kişi çok çirkindir kimse ona bakmamıştır o yüzden bakire kalmıştır, kendi seçimi olamaz.
Başıma kalırdan ziyade bir kızın ilki olmak fazla bir sorumluluk gibi geliyor. "Bekaretini aldım" olmasın diye. O yüzden mesela gerçekten bakire bir kızla birlikte olmaktan kaçan erkekler var.
Artı son olmak herkesin ilişki başlangıcındaki yaklaşımı değil. Herkes evlenme amacıyla başlamıyor ilişkiye. Kadın erkek ikisi için de geçerli.
Amma sacmalamissin. Yok devenin nali. Az destekli atsaydin. Bakireleri linc de ediyorlar mi bari?
Orasi Turkiye'ye benzemez bu konuda, dogrudur, ama dedigin de cok mantik disi. Sanki orda butun kizlar yandim Allah diye yatacak erkek ariyorlar, maksat bekaret gitsin, millete rezil olmasinlar.
Sen oraya yana yakila cinsellik icin mi gittin yoksa? 2 haftada biriyle tanis, 2 haftalik iliskide burda bin tane yabanci kadina eee sevissek mi diye sor. Arkadas seni ailen ne icin gonderdi oraya? Git birini bul, icinde kalacak herseyi yasa diye mi? Sizin gibilerin ailesine uzuluyorum ve kiziyorum. Akli bir karis havada cocugu ne diye yurtdisina gonderirsin ki, yurtdisina gonderilecek cocuk var, gozunun onunden ayrilmayacak cocuk var.
1 ayda ne cabuk cozmussun Fransa'nin cinsel goruslerini. Kabugundan cik bence, herkes senin tanidigin erkek arkadas gibi degil.
Bir de bize sormak ne alaka? Git yat madem bu kadar icinde kalacaksa. Bize ne, annene ne? Onlara da boyle dersin, sonucta bekaret senin.
Sonucta Avrupa ya.klasik "orada kızlar teklif ediyor oğluuum" un kadın versiyonu "bakireler linç ediliyor"
Sonucta Avrupa ya.
Turkiye'nin cahilleri saniyor ki baska ulkelerde bekaret tam ayaklar altinda, hatta bakire kalmak utanc verici bir olay.
Turkiye bekareti cok fazla ciddiye aliyor dogru, ama bu Avrupa ulkelerinde de bizim durumun tam tamina tersi oldugu anlamina gelmiyor. Ben Amerika'da yasiyorum biliyorsun. Burda da bekareti evlendikten sonraya saklamak makul olan, ve dogru olan ona bakarsan. Ha kimseden bekaret bekaret diye dert dinlemezsin Turkiye'deki gibi. Cunku o kadar da hayati bir mesele de degil, ve toplum baskisi bu kadar yok. Evlenmeden once birsey yasayani boyle acik acik da ayiplamazlar, ama normal bir durum gibi de gormezler. Ama kimbilir Turkiye'de de cinsellik meraklisi cahil gencler ABD'de de bekaret eziklik saniyorlardir. Ayni dedigin gibi "orda kizlar teklif ediyormus", ya da "orda bekaret ayipmis, cok kotu bakiliyormus" gibi sacmalarlar.
Bir tecauze filan ugrasalar herhalde sanim yuruyor diye sevinecekler. Neticede cirkin bulup dislanmamislar yabir şu kırmızılı yere, bir de çocukların 18 yaşına geldiğinde aileleri tarafından kapının önüne konulmadığına inandıramazsın.. farklı bir algı var yurt dışı ile ilgili bizim ülkede.. hayır diyelim ki gerçekten dışlıyorlar bakire olanları. demek ki bazı insanlar dışlanmamak için kendi fikirlerinden, yaşam tarzlarından ödün verebilecekler.. çok ilginç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?