Fransız sevgilim...

Yarım sevişsin? Olma mı?

Siz esprisine yazmışsınız ama bakire olduğu için sevgilisi ayrılan yabancılar kadar Türkler de var.

İlişkisinde cinsellik yaşamak isteyen bazı erkekler, sevgilisi bakireyse o istese bile o sorumluluğu almamak için kaçabiliyor. Çok az ama var öyleleri de.

ilk olursa basima kalir diye mi duusnuyolar yani erkekler , e o erkekden hayir gelmez zaten son olmak gibi bi fikri yok demekdir
en iyisi bi an on evelnip ne halt edeceksen etmek o zaman

ilk olursa basima kalir diye mi duusnuyolar yani erkekler , e o erkekden hayir gelmez zaten son olmak gibi bi fikri yok demekdir
en iyisi bi an on evelnip ne halt edeceksen etmek o zaman
Başıma kalırdan ziyade bir kızın ilki olmak fazla bir sorumluluk gibi geliyor. "Bekaretini aldım" olmasın diye. O yüzden mesela gerçekten bakire bir kızla birlikte olmaktan kaçan erkekler var.

Artı son olmak herkesin ilişki başlangıcındaki yaklaşımı değil. Herkes evlenme amacıyla başlamıyor ilişkiye. Kadın erkek ikisi için de geçerli.

Haklisiniz tabi.....yani toplumun kadinlarin kafalarina soktuklarina bakin. Bir eylemi ya istersin ya istemezsin kardesim, oturup annem uzulur, ote ne der , beri ne der diye dusunesiye kadar zaten is isten gecmis olur, bizim kiz geri donmus olur.

O degil de, bu herifle olursan konu sahibesi, bu adamdan sonra, kv, kp, elti muhabbeti hic cekilmez haberin ola :)

Amma sacmalamissin. Yok devenin nali. Az destekli atsaydin. Bakireleri linc de ediyorlar mi bari?
Orasi Turkiye'ye benzemez bu konuda, dogrudur, ama dedigin de cok mantik disi. Sanki orda butun kizlar yandim Allah diye yatacak erkek ariyorlar, maksat bekaret gitsin, millete rezil olmasinlar.

Sen oraya yana yakila cinsellik icin mi gittin yoksa? 2 haftada biriyle tanis, 2 haftalik iliskide burda bin tane yabanci kadina eee sevissek mi diye sor. Arkadas seni ailen ne icin gonderdi oraya? Git birini bul, icinde kalacak herseyi yasa diye mi? Sizin gibilerin ailesine uzuluyorum ve kiziyorum. Akli bir karis havada cocugu ne diye yurtdisina gonderirsin ki, yurtdisina gonderilecek cocuk var, gozunun onunden ayrilmayacak cocuk var.

1 ayda ne cabuk cozmussun Fransa'nin cinsel goruslerini. Kabugundan cik bence, herkes senin tanidigin erkek arkadas gibi degil.
Bir de bize sormak ne alaka? Git yat madem bu kadar icinde kalacaksa. Bize ne, annene ne? Onlara da boyle dersin, sonucta bekaret senin.

Kizin pismanligi erkegi de uzer bence. Normal bir insan birinin uzulmesine sebebiyet verirse uzulur. Bu yuzden benim cevremdeki erkeklerin de bu durumdan kacindigini gordun..

klasik "orada kızlar teklif ediyor oğluuum" un kadın versiyonu "orada bakireler linç ediliyor"

klasik "orada kızlar teklif ediyor oğluuum" un kadın versiyonu "bakireler linç ediliyor"
Sonucta Avrupa ya.
Turkiye'nin cahilleri saniyor ki baska ulkelerde bekaret tam ayaklar altinda, hatta bakire kalmak utanc verici bir olay.
Turkiye bekareti cok fazla ciddiye aliyor dogru, ama bu Avrupa ulkelerinde de bizim durumun tam tamina tersi oldugu anlamina gelmiyor. Ben Amerika'da yasiyorum biliyorsun. Burda da bekareti evlendikten sonraya saklamak makul olan, ve dogru olan ona bakarsan. Ha kimseden bekaret bekaret diye dert dinlemezsin Turkiye'deki gibi. Cunku o kadar da hayati bir mesele de degil, ve toplum baskisi bu kadar yok. Evlenmeden once birsey yasayani boyle acik acik da ayiplamazlar, ama normal bir durum gibi de gormezler. Ama kimbilir Turkiye'de de cinsellik meraklisi cahil gencler ABD'de de bekaret eziklik saniyorlardir. Ayni dedigin gibi "orda kizlar teklif ediyormus", ya da "orda bekaret ayipmis, cok kotu bakiliyormus" gibi sacmalarlar.

bir şu kırmızılı yere, bir de çocukların 18 yaşına geldiğinde aileleri tarafından kapının önüne konulmadığına inandıramazsın.. farklı bir algı var yurt dışı ile ilgili bizim ülkede.. hayır diyelim ki gerçekten dışlıyorlar bakire olanları. demek ki bazı insanlar dışlanmamak için kendi fikirlerinden, yaşam tarzlarından ödün verebilecekler.. çok ilginç..

Bir tecauze filan ugrasalar herhalde sanim yuruyor diye sevinecekler. Neticede cirkin bulup dislanmamislar ya Konu sahibinin o yazdigi sey nerden tutsam elimde kaldi. Bu neyin kafasi ya. Hayir, cinsellik yasayacaksan yasa, kime ne, ama kendini sanki mecbur kaldigi icin yasayacakmissin, diger Fransalilar'da da bu baski varmis gibi, yoksa kendi isteginden degilmis gibi gostermeye ne gerek var Allah askina.
Evet, 18 yasina geldiginde cocuk birden uvey evlat muamelesi goruyor, direk evden atiliyor yurt disinda. Turkiye'deki bazilarinin desteksiz sanrilarindan biri de bu. :) Bu insanlara cok kucuk yaslardan itibaren sorumluluk duygusu, kendi kendine yetebilme yetisi asilaniyor. Bizde 30 yasina gelmis bekar cocugu anasinin evinde bakiliyor, ya da evlenirken anneden babadan ev ve esyasi bekleniyor, ya da evlendikten sonra hala bakim, hele hele cocuk varsa bir de onun icin bir suru sey bekleniyor. Turklerde kendi kendine yetmek, sorumluluk almak gibi seyler asilanmiyor bireylere. Yabancilar garip geliyor bu yuzden. En azindan "18 yasina gelince biz evladimizi atmiyoruuzz onlar gibi, biz evladimiza olene kadar bakmaliyiz" filan diye kendilerini hakliyorlar. Bu arada konudan da cikiyoruz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…