Fransiz Manikürü Yapimi

Bende aynı teknikle yapıyorum....tek fark ben koyu ojeyi baş parmağıma sürüyorum..öyle daha kolay istediğiniz gibi hareket ettirebiliyosunuz tırnağınızı....eliniz alışnca çook kolay kızlar.....şutarafagitti

bende bant yapıştırıyorum uç kısımlar dışarıda kalacak şekilde sonra ister taşsın ister bulaşsın kuruyunca çıkar bandı dümdüz oluyo

canım çok teşekkür ederiimmmm.
artık bulaştırmadan manikür yapabiliyorum sayende.muhteşem bir buluş yani.kimse inanmadı kendim yaptım hahaha
yaşasın artık gönül rahatlığıyla tırnaklarımı gösteriyorum....

dilara sen anlatsana bi arkadasin anlattigindan maalesef bisey
anlamadimfisfisfis

bak şimdi canımmm
koyu beyaz olan ojeyi avucunun içini aç baş parmağının altında hani etli bir bölge varya oraya bir damla damlat tamammı orda dursun o sonra öbür elinin baş parmağını yani tırnağını oval bir şekilde sanki orda bir sıvı varmışta alıyomuşsun gibi yap hani ojeyi sürüyoruzya french yaparken öyle yani.hepsini öyle yap ilk başta biraz zor oluyo ama alışınca iki dakkada yapıyosun hemde çok düzgün oluyo hemen dene bence.

Yani tirnagin ucundaki beyaz ojeyi, oje fircasiyla degille bas parmagimizla
surmus oluyoruz oyle mi? Daha duzgun olmasi icin?

Yani tirnagin ucundaki beyaz ojeyi, oje fircasiyla degille bas parmagimizla
surmus oluyoruz oyle mi? Daha duzgun olmasi icin?

evet tatlım o fırçayı hiç kullanmıyosun...bir damla eline damlat ama çok olmasın çünkü tırnağının üstü çok kalın oluyo zaten yavaş yavaş alışıyosun ölçüsünü ayarlarsın zamanla...

bak şimdi o damlayı baş parmağının altındaki yere bir damla damlattınya bütün tırnaklarının ucuyla o damlayı sıyırıyosun oluyo sana french beyazları öyle oluşturuyosun yani tımammı cınımmm...haa öbür eline geçince diğer eline damlatıyosun.

yaa o zamanda tirnagin ucundaki beyazlik cok ince olmaz mi???
kalin durunca guzel oluyo hem ince olunca hemen cikiyobenneyaptımki

yaa o zamanda tirnagin ucundaki beyazlik cok ince olmaz mi???
kalin durunca guzel oluyo hem ince olunca hemen cikiyobenneyaptımki

tatlım sende biraz derinden sıyır ucuyla sıyırınca ince olur ama derin sıyırırsan kalınlaşır.deneme yanılma yoluyla bulabirlirsin...

tatlım sende biraz derinden sıyır ucuyla sıyırınca ince olur ama derin sıyırırsan kalınlaşır.deneme yanılma yoluyla bulabirlirsin...

Simdi deniyorum dediginiz yontemi beceremedim valla,
evde su bildigimiz bantlar vardi onlardan tirnak ucuna yapistirip yapiyorum
daha kolay ve duzgun oluyo, tesekkur ederim ha bide aklima gelmisken
tirnaklari torpu yaparken genelde ovale kaciyo form sekli ama ben kare olmasini
istiyorum ne sekil torpu yapabilirim biliyomusun??

üstten düm düz törpüle benide karedir oval isterim allahım tezatlık işte...
ne uraşıyosun batla be bacım o daha uzun iş.bunu öğrenmek için çabala bence.

ben hala anlamadım kafamçokkarıştı
çokmu salağım nedir :mymeka:

Son düzenleme:
Anlamayacak ne var kızlar..

Bir nevi tırnak uçlarınızı, diğer elinize damlattığınız ojeye batırıyorsunuz işte..Ama güzel bir şekilde yapmak zamanla olacak birşey..

Sol eline bileğe yakın yere, 1 damla oje damlatın, sağ el tırnak uçlarınızı, nazikçe oraya batırarak ya da tırnağınızın ucunu orda gezdirerek_sıyırarak, uçların beyaz oje ile kaplanmasını sağlayın, fırça kullanmak yok.

Kuruduktan sonra diğer ele geçin..2 el de kuruyunca en üste fırça ile diğer açık tonu sürün..

Ama bu da biraz el becerisi gerektirir ama olur gibi bence de..

Bu arada ilk defa duydum bu yöntemi..Kuaförde yaptırıyordum zaman zaman ama evde denemeyi düşünüyorum ..

Sonucu yazarım..

benimde tırnaklarım kendinden oval bir türllü düze çeviremiyorum üstten törpülesemde ovalleşiyor lalemi deniyor ne işte öyle..
bende fransız manikürü yaparken çok zorlanıyorum..
hala ısrarlıyım kızlar yapım aşamasında kare kare foroğraflarsanız seviniriz....

kızlar ben tırnaklarımı düz törpülüyorum ve frenchi kendim yaptığımda tırnağımın ucu hariç geri kalan yere selo bant yapıştırıyorum ve ucuna bayazını sürüyorum inceliğini kalınlığını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. ayrıca rakı beyazını da iki kat sürünce süper duruyor:)

Iste bu en basiti, ne oyle ugrasicaksin parmak ucuyla tirnaga surmeye,
insanin elide mahvoluyo, en basiti bu yontem ayrica bende tirnak seklinde
bantlar var ondan kullaniyorum, o olmasa normal bildigini bant
dedigim gibi en zahmetsiz ve en basiti, fazla ugrasmazsiniz...
Kolay gele...:CüvCüv:

bu bilgiyi paylaşan arkadaşa çooook teşekkür ediyorum ne kadar basitmiş bu fransız maniürünü yapmak ilk denememde oldu çok pratik bundan sonra french siz gezmem tekrar teşekkürler:enbuyukkk:

ayy hakikatten çok kolay oluyomuş:dance:ben de avonun fransız manikürü seti vardı onun da bantları fln var ama hiç becerememiştim hep kayıyodu bantlar ay bu çok kolay ve güzel oldu daha ilk denememde şuanda sol elime yaptım sağa da yazıyı yazdıktan snra dvm etcm :sm_cool: paylaşan arkadaşa çoook teşekkürler çok kolaymış ya bundan sonra bende fransız manikürlü gezicem :hooray::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…