- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
canım çok teşekkür ederiimmmm.
artık bulaştırmadan manikür yapabiliyorum sayende.muhteşem bir buluş yani.kimse inanmadı kendim yaptım hahaha
yaşasın artık gönül rahatlığıyla tırnaklarımı gösteriyorum....
bak şimdi canımmm
koyu beyaz olan ojeyi avucunun içini aç baş parmağının altında hani etli bir bölge varya oraya bir damla damlat tamammı orda dursun o sonra öbür elinin baş parmağını yani tırnağını oval bir şekilde sanki orda bir sıvı varmışta alıyomuşsun gibi yap hani ojeyi sürüyoruzya french yaparken öyle yani.hepsini öyle yap ilk başta biraz zor oluyo ama alışınca iki dakkada yapıyosun hemde çok düzgün oluyo hemen dene bence.
Yani tirnagin ucundaki beyaz ojeyi, oje fircasiyla degille bas parmagimizla
surmus oluyoruz oyle mi? Daha duzgun olmasi icin?
bak şimdi o damlayı baş parmağının altındaki yere bir damla damlattınya bütün tırnaklarının ucuyla o damlayı sıyırıyosun oluyo sana french beyazları öyle oluşturuyosun yani tımammı cınımmm...haa öbür eline geçince diğer eline damlatıyosun.
yaa o zamanda tirnagin ucundaki beyazlik cok ince olmaz mi???
kalin durunca guzel oluyo hem ince olunca hemen cikiyobenneyaptımki
tatlım sende biraz derinden sıyır ucuyla sıyırınca ince olur ama derin sıyırırsan kalınlaşır.deneme yanılma yoluyla bulabirlirsin...
üstten düm düz törpüle benide karedir oval isterim allahım tezatlık işte...
ne uraşıyosun batla be bacım o daha uzun iş.bunu öğrenmek için çabala bence.
kızlar ben tırnaklarımı düz törpülüyorum ve frenchi kendim yaptığımda tırnağımın ucu hariç geri kalan yere selo bant yapıştırıyorum ve ucuna bayazını sürüyorum inceliğini kalınlığını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. ayrıca rakı beyazını da iki kat sürünce süper duruyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?