• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

ben oglumu olsemde vermem kimselere onu ne zorluklarla dogurdum ben bir kayip acisindan sonra oldu bu oglumun dogmasi bile mucizeydi dr yuzde seksen duser demisti ama oglum bizimle kalmaya karar verdi dunya bir yana o bir yana annelik duygusunu onda tattim evlat nedir acisi nedir onda anladim ben hep kaybetme korkusuyla yasadim ilk oglumda cok acemiydim bunda usta oldum o benim en buyuk kiymetlim oglumu kimselereeeee vermemmmmmmmm verememmmmmm onsuz olurummmm bennnnnnn

Kiz oyle deme ellin kizi gelir alır ruhun duymaz:)

benim oglum capkindir sizin kizlari gordugu anda tavlar vermezseniz bile elinden tutup kacirir en iyisi siz tatlilikla verin simayi buyuk oglana seninkide kucuk oglana neyse iyisiniz kizlariniz simdiden koca buldu evde kalmaktan kurtuldularrrr

benim oglum capkindir sizin kizlari gordugu anda tavlar vermezseniz bile elinden tutup kacirir en iyisi siz tatlilikla verin simayi buyuk oglana seninkide kucuk oglana neyse iyisiniz kizlariniz simdiden koca buldu evde kalmaktan kurtuldularrrr

Allah iyiliğini versin vallah bizim babamİz cok kıskanç nasil vercez biz o kizi yok anam kıyamam kızıma Dursun dizimin dibinde

ya durup durup ilgisiz seyler sordugum farkindayim :ssz:
ama bi bana bakin;

bulasik makineleriniz hangi marka? memnun musunuz? iyi yonleri kotu yonleri?

ama bi bana bakin;

canim benimki ariston temiz yikiyor ama benim altindaki metal demirler disarda duruyor kiminkini gorduysem gorunmuyor sadece pervanesi gorunuyor benimki ustte icine yerlestirmesi guzelde bosaltmasi sikici kalabalik misafire birebir ben dolaplariyla beraber almistim once cok pisman olmustum ne gerek varki aldigima diye simdi ise cok memnunum iyikide almisim diye mutfak darmadaginken bir anda toparlaniyor avantaji ama alirsan ozelligine dikkat et icindeki aparatlarina raf bolumlerine ben acemi oldugum icin hic secmedim dolap aldigimiz yer onu onerdi aldik ama benimki ablaminkinden daha temiz yikiyor sanki

allah hepsini hayirli insanlarla karsilastirsin, kendileri de hayirli olsunlar

ama bi bana bakin;

Canim benim makinem yokk mutfağım büyük ama çamaşır makinem var oyuzden tek su borusu almadim yeni eve tasınınca alicam

canim benimki ariston temiz yikiyor ama benim altindaki metal demirler disarda duruyor kiminkini gorduysem gorunmuyor sadece pervanesi gorunuyor benimki ustte icine yerlestirmesi guzelde bosaltmasi sikici kalabalik misafire birebir ben dolaplariyla beraber almistim once cok pisman olmustum ne gerek varki aldigima diye simdi ise cok memnunum iyikide almisim diye mutfak darmadaginken bir anda toparlaniyor avantaji ama alirsan ozelligine dikkat et icindeki aparatlarina raf bolumlerine ben acemi oldugum icin hic secmedim dolap aldigimiz yer onu onerdi aldik ama benimki ablaminkinden daha temiz yikiyor sanki

eltiminki de ariston. memnunlar.. onunku siyah ama elektonik ekranli falan. bayagi pahali birsey..
ya ben ilk etapta mutfak dolabi yaptirmam zaten, kiraciyim sonucta..o yuzden ankastrelik birsey bakmiyorum, normallerden bakiyorum
bulasik makinasi kurtarici, zaten tezgah denen birsey yok, olana da bulasik yiginca yer kalmiyo hic. o tezgahimin ustu devamli bulasik, kurulayip yerlestirmekten bi sure sonra insan bikiyo zaten..
fiyat olarak da bulasik makinasina servet odemek istemiyorum. elektronik ekran olmasa da olur. kaliteli olsun ve enerji tasarrifi yonunden avantajli olsun istiyorum.
bi saattir bulasik makinalarina bakiyorum..
a+ enerjili beko var 299 euro
bir de a+ bosch var 379 euro.. beko cok daha uygun kalitesi nasildir acaba.. annem de turkiyede bosch kullaniyo belki 10 senedir hala tikir tikir calisiyor..

eltiminki de ariston. memnunlar.. onunku siyah ama elektonik ekranli falan. bayagi pahali birsey..
ya ben ilk etapta mutfak dolabi yaptirmam zaten, kiraciyim sonucta..o yuzden ankastrelik birsey bakmiyorum, normallerden bakiyorum
bulasik makinasi kurtarici, zaten tezgah denen birsey yok, olana da bulasik yiginca yer kalmiyo hic. o tezgahimin ustu devamli bulasik, kurulayip yerlestirmekten bi sure sonra insan bikiyo zaten..
fiyat olarak da bulasik makinasina servet odemek istemiyorum. elektronik ekran olmasa da olur. kaliteli olsun ve enerji tasarrifi yonunden avantajli olsun istiyorum.
bi saattir bulasik makinalarina bakiyorum..
a+ enerjili beko var 299 euro
bir de a+ bosch var 379 euro.. beko cok daha uygun kalitesi nasildir acaba.. annem de turkiyede bosch kullaniyo belki 10 senedir hala tikir tikir calisiyor..

Anneminki Beko memnun ben anneler gunünde almıştım kizken bayagidir kullanıyor
Bosch markasıda guzel

Canim benim makinem yokk mutfağım büyük ama çamaşır makinem var oyuzden tek su borusu almadim yeni eve tasınınca alicam

ay lapinuu aynen yaa. dengesiz fransiz mimarisi iste.. banyom bayagi genis ama ne hikmetse oyle tipsiz ki camasir makinasi icin yer uyduramadik. dar olanlardan lavabonun yan kismina kysak olurdu ben de zaten yakinda tasinirim dedim normal bir makina aldim. kaynim tesisatci o boru islerini ayarlardi ama ugrasmadik..
mutfakta c makinam var iste benim de.. misafir gelince butun mutfak karisiyor.. ustelik su faturam da cok geliyor. 2 kisi olmamiza, 48 m kare bir evde oturmamiza ragmen!

Benimde whirlpool ama bosch tan sasma bence harika yikiyor,esim almisti biz nisanliyken yoksa bosch alirdim

Benimde whirlpool ama bosch tan sasma bence harika yikiyor,esim almisti biz nisanliyken yoksa bosch alirdim

seninki de cok guzel bir markaymis ama.. bana da bosch daha sicak geliyor ama bakalim, o anki butcemize bakar sanirim..
benim c makinam, firin, mikrodalgam, buzdolabim hepsi brant. esim brant hastasi biraz,yeni evliyken de hep onu dinledim nedense :15: firinim berbat. ustunu yakiyo altini pisirmiyor. careyi en ust rafa bos firin tepsisi koyup, pisirdigim seyi de en alt rafa koyarak pisirmekte buldum.

seninki de cok guzel bir markaymis ama.. bana da bosch daha sicak geliyor ama bakalim, o anki butcemize bakar sanirim..
benim c makinam, firin, mikrodalgam, buzdolabim hepsi brant. esim brant hastasi biraz,yeni evliyken de hep onu dinledim nedense :15: firinim berbat. ustunu yakiyo altini pisirmiyor. careyi en ust rafa bos firin tepsisi koyup, pisirdigim seyi de en alt rafa koyarak pisirmekte buldum.

Bizim camasir makinasi bozulmustu oda whirpool du bizdede hepsi whirlpool.. Yeni camasir makinasi aldik ben bosch istiyodum esim brandt aldi guzelmiste ondan :1:

Son düzenleme:
Off cok daraliyorum ustume ustume geliyo bu sehir dag tepe de yokki cikip cikippp baksam kusbakisii :5:

$Fotoğraf1857_001.jpg
$Fotoğraf1860_001.jpg
$Fotoğraf1879_001.jpg
Burasi uçhisar :16:
$Fotoğraf1945_001.jpg
$Fotoğraf1966_001.jpg
Ankara :16: Daha cok resim varda bulamadim :44:
$Fotoğraf1779_001.jpg
Buda nevsehirden gulsehire giderken cekilmis bir resim :16:

Bunlar telefondan cekildigi icin goruntu kalitesi guzel degil

Son düzenleme:
Back