Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

150. sayfa ne cabuk olmus daha dun gibi hatirliyorum 100
benimde bugun sac duzlestiricim mefta oldu sacimi duzlestirirken bom diye ses geldi valla bi baktim isigi yanmiyor cokta iyiydi bayblasti yarin yenisini almam lazim sacim cok kabariyor benim eeee sizler napiyorsunuz bizim burda broont vardi bugun ona baktik bir bakir cezve aldim buyuk guzel bisey 2 £ ya

broont ne oluyor ?

benim evim tepede, ben de en ust kattayim, manzarama diyecek yok.. ama sahillerde buyudugumden dolayi deniz hasreti cekiyorum...

valla benim memleket biraz uzun hikaye de kisaca; gurcistan asilliyim ama yalovaliyim.

duydum o pazari buralarda da oluyormus ama hic gitmedim.

Son düzenleme:
[video=youtube;7q2RgWxauic]http://www.youtube.com/watch?v=7q2RgWxauic&feature=related[/video]

asli neden yurtdisinda yasamak istiyorsun?

ben almanyaya gittim 2 aylığına akrabama. tatille yaşamak farklı tabi ama ben cok begendım, tarihini, kültürünü, ınsanların kıbarlıgını, cevreye duyarlılığını, hayatı kolaylaştıran imkanlarını.. Her şey hayatı kolaylaştırmak için vardı. dönunce burada en basıt şeylerın bıle zorlaştıgını,aslında zor koşullarda yaşadıgımızı gördum. emegının karşılıgını hak ettiğini alabılıyorsan, dedıkodu yalan pek olmuyorsa daha ne olsun:)

tatile gelmekle surekli yasamak arasinda ucurum var. bence sen de vataninin kiymetini bilmelisin.. ben bizim koyun ineklerini bile ozluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…