broont ne oluyor ?
benim evim tepede, ben de en ust kattayim, manzarama diyecek yok.. ama sahillerde buyudugumden dolayi deniz hasreti cekiyorum...
Aaaa kimsecikler kalmamış rüzgar Gül'ü çoklu msji anlamımda ya sen siteye nasil link atıyorsun ogrenebilirmiyim bacummmmm
Aaaa kimsecikler kalmamış rüzgar Gül'ü çoklu msji anlamımda ya sen siteye nasil link atıyorsun ogrenebilirmiyim bacummmmm
Off cok daraliyorum ustume ustume geliyo bu sehir dag tepe de yokki cikip cikippp baksam kusbakisii
Neden canım turkiyeyi hic bişeye değişmem gel gor ooyle demezsin.canım yurtdışında yaşamak ısterdım ben, oradakı imkanların kıymetını bilin bence.
Bana yollabenim daha birilerini uyutmam lazim
asli neden yurtdisinda yasamak istiyorsun?
ben almanyaya gittim 2 aylığına akrabama. tatille yaşamak farklı tabi ama ben cok begendım, tarihini, kültürünü, ınsanların kıbarlıgını, cevreye duyarlılığını, hayatı kolaylaştıran imkanlarını.. Her şey hayatı kolaylaştırmak için vardı. dönunce burada en basıt şeylerın bıle zorlaştıgını,aslında zor koşullarda yaşadıgımızı gördum. emegının karşılıgını hak ettiğini alabılıyorsan, dedıkodu yalan pek olmuyorsa daha ne olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?