merci canikom blogdaki resimdenmi gordun
bende pek merak ediyorum seni, yada sizi
Bende merak ediyorum kız hepinizi koyun resimleride gorek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merci canikom blogdaki resimdenmi gordun
bende pek merak ediyorum seni, yada sizi
Git bol bir salata yap ye
ayyyy behlul onun gibi sarisin yani benim oglan kara kasli kara gozlu hemde gobuklu bir kusuru var dahada yurumedi gitti tembel
en iyisi oylamaya sunalim kurum karar versin
benim oglan 17 aylik halada yurumuyor dr 18 ayligini bekleyelim dedi....koltuklari duvari elimi tutunca guzel yuruyor elini biraktigim anda oturuyor bilerek rahatini seviyor herhalde....bazen buyuk oglani okuldan almaya gidince puset goturmuyorum inat edip yurumuyor kendini yerlere atiyor mesela dun turk marketine gittim arabayi alt katta kapali otaparka parkettim puseti goturmedim okadar guzel yurudiki ta markete girdim sonra biraz uzaginda tabaka gittim yine yuruyerek parginde indim hep yurudu ama cani istemese oldursemde yurumuyor...
birde benimkisi erken dogdu 34 haftalikken ama cok sukur saglik problemi olmadi hic uzun bir zamandir birseyleri tutarak yuruyor ama yanlizken yok dr sana birsey dedimi hic yurumesi icin...
ben karar verdim lapinunun kizini alacam o daha citirdir simdi[/QUOTE
Ayyy çiti piti yerim ben o kizi
Vallah ben kızımı vermem sen oğlunu verecen bize anca oyle
ben karar verdim lapinunun kizini alacam o daha citirdir simdi[/QUOTE
Ayyy çiti piti yerim ben o kizi
Vallah ben kızımı vermem sen oğlunu verecen bize anca oyle
ben oglumu olsemde vermem kimselere onu ne zorluklarla dogurdum ben bir kayip acisindan sonra oldu bu oglumun dogmasi bile mucizeydi dr yuzde seksen duser demisti ama oglum bizimle kalmaya karar verdi dunya bir yana o bir yana annelik duygusunu onda tattim evlat nedir acisi nedir onda anladim ben hep kaybetme korkusuyla yasadim ilk oglumda cok acemiydim bunda usta oldum o benim en buyuk kiymetlim oglumu kimselereeeee vermemmmmmmmm verememmmmmm onsuz olurummmm bennnnnnn
benimki onceden cok korkuyordu elinden biraktigim an korkardi simdi ise son zamanlarda caktirmadan birakiyorum yanlizken bir iki adim atip dustu aslinda cani istese yurur elinden tuttgumda oynuyor zipliyor evin icinde cok rahat geziyor disari ciktigimizda hic durmadan bile yuruyor cani istemezse 1 adim bile atmiyor dr kilosundan olabilir dedi ama benim ilk oglumda kiloluydu ben ilk oglumun ustune hic dusmedim elinden ole tuttugumu bile hatirlamam birgun piknige gitik eve geldigimde ben mutfaktaydin bir anda mutfaktan yanima geldi yuruyerek sok olmustum bunda cok ustune dustum yatagina bile gotursem yuruterek goturuyorum ama hevesi yok dr 13 aylikken bakti yurumesi yakindir dedi ama halada yok artik cani ne zaman isterse ozaman yurusun evde yemek masasini bile topladim alan iyice acilsin rahat yurusun diye yinede yok birde ben yurutece hic koymadim hep kendi haline biraktim acaba yurutece koymadigim icinde kaynaklaniyormudur....