H.b canlar ben 2.ogluma fazla birşey almadım ilk oglumunkini cogunu kullandım size tasfiyem 1 yasına kadar fazla almayın çok çabuk büyüyorlar
hadi insallah oyledir ,bazen bebisler supriz yapacak zamanini bekliyor :) seninkide sana oyle yapacaktir belki
benim bi arkadas tam tup ebbek tedaviye baslicakti senelerdir olmuyordu, baslamasina bir ay kala kendiliginden kaldi, hemde tup bebek yani, sninki hic bile onun yaninda, sadece cok stres yapma insallah o gelcek zamanini bilir
aynen erkekler oyleler ama artik 8 senedir birlikteyiz hala boyle yapiyorya
yine erkek koca diye saygisizlik yapamayip bi yerdede mecbur olunca bukuyosun boynunu
Ahhhh kızlar birgun benimde bir kızım olurmu acaba
ruzgargul hamilelik belrtisiyle adet belirtisi arasinda hic fark yok.
sadece adet vakti beliren tatli krizim olmadi. salata suyuna banmaktan zevk aldim o donem.
sempatik aynen oyle, bi pantolun bi tisort tamamdir. ama ben de ogluma civil civil seyler giydirerek hevesimi aliyorum.turuncular kirmizilar falan giydiriyorum :)
eltimin 2 yasinda kizi var. cok begendigim bir kiz kiyafeti varsa ona aliyorum naapiyim:))
zarada bi pantolon gordum tup turuncuustune de beyaz uzerine laciver ve turuncu cizgileri olan bir tisort gordum. ama cizgiler sanki bi fircayla cizilmis gibi dogal duruyor..
magazaya gittigimde gorursem alicam kuzuma insallah :)
lapinu bu otomatik salincak degil mi?
bana sorarsan anakucagi daha uygun fiyatli oluyor. ana kucaginda yatmayan bebek bunda hic yatmaz.
ama sen hevesini al. annem bana onu alma bunu alma deyince sinir oluyordum. o ilk bebegim diyordum. aklinda kalmasin, begendigini al :)
sadece fuzuliye kacma kiyafetlerde cok cabuk buyuyorlar
175€ canim pahalımı sence? Bence pahalı ama ikinciyede kulanirim
evet pahali ama bizimkinin fiyati boyle sanirim, esim almis indirimdeymis, ilk once pek begenmedim ama iki sekilde kullanilinca iyi geldi,cocuk olmadan once hevesleniosun, oynamayinca eske almasaydim diyosun iste
bak bizimkide buydu o sallanan kizim yukardan cikiyo ana kucagi oluyor, istedigim yere goturuyorum
Balancelle 2 en 1 (Fisher-Price) - La Balancelle - balancelle bébé, balancelle graco, balancelle Babymoov chez Autour de Bébé
ha birde indirimleri takip et mutlaka
Benim eşmin hiç ailesi yok burda hepsi trde bir ara kardeşi gelmek istedi bizimkide gonulluydu evde kıyameti kopardım aslaaaaa olmaz dedim o gelirse ben giderim kimse icin huzurumu bozamam dedim sonradan kötü olacağıma bastan kötü olayım bir kötülük bütün yapılan iyilikleri silip supurur
Dur tanıtayım kendimi 26 yaşındayım 6 yıllık evliyim 2 tane oglum var biri 5 yasında digeride 17 aylık kızımız eksik gerçi oldumda kaybettik meleğimizi
Aslında okadar para veriyoruz birdaha gittiğimde bakım 2li olandan alirim bende
ben bunu ozel istememistim, kendisi gitmis buda indirildeymis almis, 2 sekilde kullanilanlar biraz pahali oluyor ama indirimde luyor denk getirisen al, yada internetten magazalari takip et indirime dusunce ya internetten yada magazaya git al
İnss canım insssss herseyin hayırlısı 1 tane kızım olursa yeter başka istemem bugün yengemle beraber gelinlerinde gelmişti kadının 3 aylık bir kızı vardı okadar tatliydiki maşallah icim gitti resmen kızların yeride bir başka Allah olmayan herkese nasip etsin olanlarada her iki duyguyu tattırsınkeske bende oyle olsam asala derimde simdi ebn hangisine diyim, ya otur kaynananla birlikte, yada bi umut evin olcak nasil olsa diye gidersi,icimde yine bi umut var, kaynim oyle cok rahat edemez zannediyorum bizim yanimizda zaten kendisi esinden bosandi, belki evleni ayrilir,belki ayri ev tutar, yani onun gitmesi yine olurda benim kaynanamin evinden bisekilde cikicam, engelleyebildigim kadar biseyleri engellerim olmadi mecbur cikaim, bir sene esyasiyla oturursam ikinci seneye atar yenisi alirim
herseyden onemlisi saglik
2. ye kizim olmazsa hic uzulmem. yeterki sagligi yerinde olsun..
hersey para dimi, bi salincak 200 euro :))
tasinmak da cok masrafli yaa. perde, hali, oglana oda, bulasik makinasi, salona mobilya, badana derken... bi de izin ustu
Tek salanmalisi 175€ bari üstüne birazdaha koyarım 2liden alirim
Zaten indirimde alicam canim
İnss canım insssss herseyin hayırlısı 1 tane kızım olursa yeter başka istemem bugün yengemle beraber gelinlerinde gelmişti kadının 3 aylık bir kızı vardı okadar tatliydiki maşallah icim gitti resmen kızların yeride bir başka Allah olmayan herkese nasip etsin olanlarada her iki duyguyu tattırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?