Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Benim eşmin hiç ailesi yok burda hepsi trde bir ara kardeşi gelmek istedi bizimkide gonulluydu evde kıyameti kopardım aslaaaaa olmaz dedim o gelirse ben giderim kimse icin huzurumu bozamam dedim sonradan kötü olacağıma bastan kötü olayım bir kötülük bütün yapılan iyilikleri silip supurur

al canim al, gozumuzde kalmasin
simdi benim en buyuk zevkim ebay'den Simay icin degisik biseyler almak, ne guzel degisik seyler oluyor hep cocuk bolumundeyim :)
bu zamandada giydirmiceksek ne zaman giydircez dimi

lapinu bu otomatik salincak degil mi?
bana sorarsan anakucagi daha uygun fiyatli oluyor. ana kucaginda yatmayan bebek bunda hic yatmaz.
ama sen hevesini al. annem bana onu alma bunu alma deyince sinir oluyordum. o ilk bebegim diyordum. aklinda kalmasin, begendigini al :)
sadece fuzuliye kacma kiyafetlerde cok cabuk buyuyorlar

Dur tanıtayım kendimi 26 yaşındayım 6 yıllık evliyim 2 tane oglum var biri 5 yasında digeride 17 aylık kızımız eksik gerçi oldumda kaybettik meleğimizi

Evet canim otomatik kumandali benim kayınvalidem ikide bir bunu alma sunu alma diyip duruyoya sinirrrrrr oluyorum sanki ben almasam kendimi alcak

175€ canim pahalımı sence? Bence pahalı ama ikinciyede kulanirim

evet pahali ama bizimkinin fiyati boyle sanirim, esim almis indirimdeymis, ilk once pek begenmedim ama iki sekilde kullanilinca iyi geldi,cocuk olmadan once hevesleniosun, oynamayinca eske almasaydim diyosun iste

bak bizimkide buydu o sallanan kizim yukardan cikiyo ana kucagi oluyor, istedigim yere goturuyorum
Balancelle 2 en 1 (Fisher-Price) - La Balancelle - balancelle bébé, balancelle graco, balancelle Babymoov chez Autour de Bébé

ha birde indirimleri takip et mutlaka

Aslında okadar para veriyoruz birdaha gittiğimde bakım 2li olandan alirim bende

keske bende oyle olsam asala derimde simdi ebn hangisine diyim, ya otur kaynananla birlikte, yada bi umut evin olcak nasil olsa diye gidersi,icimde yine bi umut var, kaynim oyle cok rahat edemez zannediyorum bizim yanimizda zaten kendisi esinden bosandi, belki evleni ayrilir,belki ayri ev tutar, yani onun gitmesi yine olurda benim kaynanamin evinden bisekilde cikicam, engelleyebildigim kadar biseyleri engellerim olmadi mecbur cikaim, bir sene esyasiyla oturursam ikinci seneye atar yenisi alirim

Dur tanıtayım kendimi 26 yaşındayım 6 yıllık evliyim 2 tane oglum var biri 5 yasında digeride 17 aylık kızımız eksik gerçi oldumda kaybettik meleğimizi

insallah canim en kisa zamanda Rabbim soyle tatlimi tatli bi kiz nasip etsin hatta tadindan yenilmesin :) (bizimki oylede)

Aslında okadar para veriyoruz birdaha gittiğimde bakım 2li olandan alirim bende

ben bunu ozel istememistim, kendisi gitmis buda indirildeymis almis, 2 sekilde kullanilanlar biraz pahali oluyor ama indirimde luyor denk getirisen al, yada internetten magazalari takip et indirime dusunce ya internetten yada magazaya git al

ben bunu ozel istememistim, kendisi gitmis buda indirildeymis almis, 2 sekilde kullanilanlar biraz pahali oluyor ama indirimde luyor denk getirisen al, yada internetten magazalari takip et indirime dusunce ya internetten yada magazaya git al

Tek salanmalisi 175€ bari üstüne birazdaha koyarım 2liden alirim
Zaten indirimde alicam canim

İnss canım insssss herseyin hayırlısı 1 tane kızım olursa yeter başka istemem bugün yengemle beraber gelinlerinde gelmişti kadının 3 aylık bir kızı vardı okadar tatliydiki maşallah icim gitti resmen kızların yeride bir başka Allah olmayan herkese nasip etsin olanlarada her iki duyguyu tattırsın

hersey para dimi, bi salincak 200 euro :))
tasinmak da cok masrafli yaa. perde, hali, oglana oda, bulasik makinasi, salona mobilya, badana derken... bi de izin ustu

Tek salanmalisi 175€ bari üstüne birazdaha koyarım 2liden alirim
Zaten indirimde alicam canim

sen ebayden alisveris yapiyonmu
hani hatirliyosan ben aldim diye sende bi pailette almistinya
bunuda ebayden alsana magazada cok pahali orda baya ucuza buluyosun

bak benimki ebayde nasil ucuzmuss, ben ozaman ebayle tanismamistimki
magazasa 193 ebayde 130a var
FISHER PRICE Balancelle 2 en 1 | eBay

amin insallah canim
kizlar yeri tabi bi baska, onlar her haliyle baska oluyolar
benimki 8 senenden sonra tup bebekle oldu,oglan yada kiz olsa farketmez ama kiz olunca iki kat sevincim oldu
Rabbim isteyen dileyen herkeslere nasi etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…