Yok evde beslemeye karsiyim aslinda esim kopek sevdigi icin denemek istedim hemde cocuk yokken bana arkadas olur diye...
Yok ankarada bir ilcede yasiyordum.. Niye sordun
Prematuremmm :2:
Naber nasilsin ?
Hakkinda hayirlisi olsun.. Hersey olacagina varir demi
prematurem hayirlisi olsun....
hersey olacagina varir da insan stres oluyor, anliyorum seni..
bize de bir ev daha soylediler. hemen onumdeki binadan. evin planini ve konumunu seviyorum. kac gun oldu dosyayi verdik hala cevap yok. biz arayinca da kiziyorlar; torpil yapmiyoruz, kimin ihtyaci varsa ona veriyoruz, aramaniza gerek yok. biz haber veririz diyorlar. hayirlisi olsun iste ...
E
Iyidir canim sende ne var ne yok...tabiki hersey olacagina varir....herseyin hayirlisi olsun hayirli degilse hic olmasin daha iyi....tedavine devam ediyormusun inss seneye bu zamanlarda kucuk melegini ne yalan soylim icimden birden ( kucuk kizini) diye gecti kucagina almak nasip olur sag salim saglik sihhatle...simdiden goruculer hazir bak....
ay canim benim sagolasin insAllah hayirlisiyla gelsinde kiz erkek farketmez...
Evet devam ediyorum ikinci doktor ilk tedaviye sonuc elde etti sukur,cok memnunum ondan.. Bu ay hazirsin hamilelige dedi bekliyorum bende olursada olamzsada Rabbim nasil isterse artik.. Ama olmasini cok istiyorum cunki ikimizde cok umutlandik esimle.. Allah yardimcimiz olsun..
ay canim benim sagolasin insAllah hayirlisiyla gelsinde kiz erkek farketmez...
Evet devam ediyorum ikinci doktor ilk tedaviye sonuc elde etti sukur,cok memnunum ondan.. Bu ay hazirsin hamilelige dedi bekliyorum bende olursada olamzsada Rabbim nasil isterse artik.. Ama olmasini cok istiyorum cunki ikimizde cok umutlandik esimle.. Allah yardimcimiz olsun..
InsAllah canim benimmay gülüm hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bu ay canım benim
U
Canim sakin yanlis anlama illa bu ay olacak diye kendini sartlandirip uzulme strese koyma kendini...herseyin hayirlisi olsun...bu ay olmazsa obur ay ama yinede olacak birsekilde....herseyden once mucizen once gelip sonra saglikli bir sekilde kollarina alacan sonrada fotosunu burda paylasacan kucuk mucizem geldi diye...birde sana tafsiyem folic asid kullan hamile kalmaya yardimci oluyor....ben son iki hamileligimi istedigimde birkac ay olmamisti folice basladigim ay hamile kaliyordum adetimin 1.gunu iciyordum o ay hamileydim...tabi bu herkeste ayni degildir....sen yinede kullan istersen....
Ben oncekinden memnun degildim,bu sefer ozele gidiyorum erkek doktor ama ben cok memnunum,ilgileniyo muane ederken gozlerime bakiyo gulumsuyo relax ol diye :)Ben fransadaki jinekologlari sevmiyorum...biraz sorumsuzlar gibi 6 yildir gederim hicbirinde sorumlu ilgilenen birini gormedim...birtek en son hamileligimdeki dr superdi...istedigim gun randevu aliyordum anlayisli guler yuzlu bir drdu hatta bebeginizin ismini volkan koyun demisti...bu galatasarayli olacak derdi...ilk kez oyle anlayisli babacan bir dr gordum sansa oda dogumumdan sonra duydumki emekli olmus...asla onun gibisini bir daha bulamam bu dr olmasaydi belki kucuk oglumu kaybedebilirdimde ona gittigimde hic umut yoktu %80 gider demisti...allahin izniyle o dr verdigi oneriyle birsey olmadi...
InsAllah canim benimmTsk ederim cok saol...
Tabikide canim bu ay olcak diye bisey yok ama yumurtalarimin gebelige hazir olmasi beni o kadar mutlu ettiki zayifti biliyosunuz soylemistim size de pco oldugumu
ilk seferde yumurtalarimin gelismesine cok sevindim umut oldu esimde artik eskisi gibi karamsar degil umutla bakiyo oda cok mutlu etti beni...
Bu ay olabilir dedi doktor bekliyorum adetimin gununu insallah olmam.. folik asiti 1 kez kullandim oda 5 ay felan onceydi doktordan isterim bidahaki sefere..
Ben oncekinden memnun degildim,bu sefer ozele gidiyorum erkek doktor ama ben cok memnunum,ilgileniyo muane ederken gozlerime bakiyo gulumsuyo relax ol diye :)
Muane bitince de elimden tutup kaldiriyo geri yani baya iyi bi doktor,sakaci esprili felan.. Hamile kadinlarla ilgileniyo gobeklerini seviyo onlarin
Esim kiskandi ama ben sevdim valla doktoru...
adet günün ne zaman peki :26:
Ayin 18 inde olmam lazim.. Olmazsam hamileymisim oyle dedi doktor
iyi kız bişey kalmamış 18 ine
ama beklemek de zordur şimdi sana
inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?