Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Kizlarrrr nasil gidiyor...malum okullar tatil evde sikildim...artik dil kursunada gidemiyom oyle offff....anneannem bakiyordu benimkide 2 yarim gunde kresle idare ediyorduk hafranin tum gunu gidiyordum hemen evimin arkasindada artik sadece iki yarim gun gidecem kursumu ozledim cok eylenceliydi...kurs hocasina ogrenmek istedigim herseyi soyluyordum saolsun cokta tardimci oluyordu boyle iyi birini asla bulamam arkadas gibi olmustuk musait oldugum zaman ogle arasinda bana oturmaya gelecek soylemesi ayiptir kadini cok sevdim sanki 40 yillik arkadasim gibi....ama artik hergun gidemicemmmm

Bakalim bu ev tasima isim ne olacak...kafam karisik...oglum yeni okuluna alisabilecekmi kucugune hemen kres ayarlayabilecemmi istedigim gibi dil kursu bulabilecemmi en onemlisi hemen oraya alisacagizmi....esim gecen ay bir ev buldu bahcesi superdi gel gorki ev bodrum katiyla beraber 4 katliydi bahceyedr bodrumdan giriliyor cocuklar icin istemedim...hergun alt kata inipmi bahcede oynasinlar...istedigim salondan yada mutfaktan bahceye girilsin birde cocuklu olunca 2 katli ideal...bir ev buldum nette fazla foto yoktu esim gidip bakacak eger beyenirsek tutacak beyenmezsek yaza
Kadar cikmicam yazin rahat rahat tasinirim trye gitmeden once...en azindan oglumun okulu biter bende kursumu tamamlamis olurum....asil benim korkum burdaki imkanlarim orda olacakmi...okulu kucugun kresi evimin karsisinda...dil kursuda evimin arkasinda 5 dk yuruyerek istedigime gidebiliyorum boyle imkan ayni anda heryerde bulunmuyor....ama cocuklariminda babayla bahceli bir evde cocukluklarini doyasiya yasamalarini istiyorum geri giden gunler gelmiyor herzaman cocuk olunmuyor....ammada cenem dustu haaaa......

Bakalim bu ev tasima isim ne olacak...kafam karisik...oglum yeni okuluna alisabilecekmi kucugune hemen kres ayarlayabilecemmi istedigim gibi dil kursu bulabilecemmi en onemlisi hemen oraya alisacagizmi....esim gecen ay bir ev buldu bahcesi superdi gel gorki ev bodrum katiyla beraber 4 katliydi bahceyedr bodrumdan giriliyor cocuklar icin istemedim...hergun alt kata inipmi bahcede oynasinlar...istedigim salondan yada mutfaktan bahceye girilsin birde cocuklu olunca 2 katli ideal...bir ev buldum nette fazla foto yoktu esim gidip bakacak eger beyenirsek tutacak beyenmezsek yaza
Kadar cikmicam yazin rahat rahat tasinirim trye gitmeden once...en azindan oglumun okulu biter bende kursumu tamamlamis olurum....asil benim korkum burdaki imkanlarim orda olacakmi...okulu kucugun kresi evimin karsisinda...dil kursuda evimin arkasinda 5 dk yuruyerek istedigime gidebiliyorum boyle imkan ayni anda heryerde bulunmuyor....ama cocuklariminda babayla bahceli bir evde cocukluklarini doyasiya yasamalarini istiyorum geri giden gunler gelmiyor herzaman cocuk olunmuyor....ammada cenem dustu haaaa......

Prematuremmm :2:
Naber nasilsin ?
Hakkinda hayirlisi olsun.. Hersey olacagina varir demi

prematurem hayirlisi olsun....
hersey olacagina varir da insan stres oluyor, anliyorum seni..
bize de bir ev daha soylediler. hemen onumdeki binadan. evin planini ve konumunu seviyorum. kac gun oldu dosyayi verdik hala cevap yok. biz arayinca da kiziyorlar; torpil yapmiyoruz, kimin ihtyaci varsa ona veriyoruz, aramaniza gerek yok. biz haber veririz diyorlar. hayirlisi olsun iste ...

E
Prematuremmm :2:
Naber nasilsin ?
Hakkinda hayirlisi olsun.. Hersey olacagina varir demi

Iyidir canim sende ne var ne yok...tabiki hersey olacagina varir....herseyin hayirlisi olsun hayirli degilse hic olmasin daha iyi....tedavine devam ediyormusun inss seneye bu zamanlarda kucuk melegini ne yalan soylim icimden birden ( kucuk kizini) diye gecti kucagina almak nasip olur sag salim saglik sihhatle...simdiden goruculer hazir bak....

Son düzenleme:

Beklemek cok zor ya olacak ya olmicak...ben tasinma suresini cok dusundum zor karar aldim oturacagim yere 300 km uzaklikta...bu evde kendi evim cok emek verdik her yeri ayri ugrastik a dan z ye..kim evimi gorse aa ayni turkiye evlerinin plani...esim cok ugrasti cogunuda kendi yapti girisin cocuk odasinin gomme dolaplarini banyo wc fayanslarini tavana kadar..mobilyaya uygun duvar boyalarini banyo dolabi bir bastan diger basa kadar ustu dolap renginden mermeri caf taki sira sira raflar anlayacagin cok emek verdik simdi baskasina kiraya verip hicbirsey olmamis gibi gitmek zoruma gidiyor..evim merkezi yerde 70 yakin magaza ne istersen evimin yaninda....butun tanidiklarim cok yakin evleri ailemde...ama bir taraftan esim orda cocuklar bir hafta sonu goruyor iki cocugu yanliz buyutmek zor herseylerine yanliz kosusturuyom...es olunca farkli tabi...esim cok ozluyor hervtelde bunu dile getiriyor bu sefer dahada uzuluyom rahatada alistim...gerci esim cok sikan herseyime karisan biri degil sorumlulugunu cocuklarla ilgilenmeyi bilir o evdeyken cocuklar cok mutlu....ne bilim kafam okadar karisikki evim apartman 8.kat bazen cocuklar hapiste gibi hissediyorum en azindan orda trdeki cocuklar gibi bahcede kosup oynasin eli yuzu toprak gorsun salincakta sallanip terkedigi anda kucuk havuz alacam plastik ona girip yorgunluklarini atsinlar...acikcasi kendimden cok onlari dusunuyorum...belki annemi ozlicekler ama her aksam eve gelen babasini gorecekler....ikimiz icinde hayirlisi olsun...umarim gonlumuze gore bir ev buluruz....dosya cevabida genelde 1 hafta 10 gun suruyormus...kimin dosyasi daha iyiyse evi ona veriyorlar gelir olarak yani...bizimkide yarin eve bakmaya gidecek evi beyenirse dosyayi iceri verecek..hersey kismet....

kuzenim esinin isinden dolayi 300 km olmasa da 100 km uzaga tasindi. eski oturdugu yerde eltisi, gorumcesi kvsi ve cevresi vardi. tasindigi yere zorla hic istemeyerek soylene soylene gitti ama alisti. birsuru arkadas edindi gün falan yapiyorlar sik sik gorusuyorlar simd keyfi yerinde :) insallah senin icin de oyle olur..

bu gun basimiza ne geldi!
ben saat 7'ye dogru salata yapmak icin ocaga pirinc koydum. harli atese koydum bir de cabuk olsun diye.. suyunu da az koydum cabucak olur zaten dedim. sonra saat 7 bucuk oldu esimi isten almaya ciktim. bir de salataya sos yapmak icin birsey lazimdi onu alicaktim. 8'e 10 kala oradaydim. cocuk uyuyakalmis arabadan inmedim, telefon actim esime gelsin diye. bir de sos icin mayonezi isterken daaannkkk jeton dustu ya, ben ocagin altini kapatmamistim. hemen gel ocagi acik unuttum dedim. valla 130/140'la geldim.
geldik esim firladi gitti eve ben cocugu aldim arkadan ciktim. evi duman kaplamis. cok fena kokmus. tencereyi cope attim. mutfagi temizledim. yarin da tulu yikayayim kokusu gitsin. butun camlari actik ev buz gibi oldu. yatak odasini kapattim orda uyuyorlar simdi..
o kadar korktum o kadar korktum ki yangin cikicak sandim. allaha sukur giden sadece bir tencere ...

Son düzenleme:
Coksukur birsey olmamis buyuk gecmis olsun....bende her disari ciktigimda acaba evi kilitledimmi acaba arabanin kapisi acik kaldimi 2.kez kontrol ederim cocukta olunca herseye dalgin oluyoruz...insanlik hali....

Benim ablamda once ayni mahallede oturuyorduk sonra 130 km uzakliga gitti ilk zamanlar cok pisman oldu simdide cok seviyor...orda daha cok arkadas cevresi oldu gayette memnun....simdi ablam yer olarak annemle benim ortamuzda kalacak bolge olarak ben lille tarafina gidecem orda turc cok varmis merkezi dusunuyoruz ki ben sikilmim diye oturdugum yer sanki turkiye hic anlamazsin bile ama biraz kucuk yerlerde arkadasliklara daha onem veriliyormus ablamdan biliyorum....

ay canim benim sagolasin insAllah hayirlisiyla gelsinde kiz erkek farketmez...
Evet devam ediyorum ikinci doktor ilk tedaviye sonuc elde etti sukur,cok memnunum ondan.. Bu ay hazirsin hamilelige dedi bekliyorum bende olursada olamzsada Rabbim nasil isterse artik.. Ama olmasini cok istiyorum cunki ikimizde cok umutlandik esimle.. Allah yardimcimiz olsun..

ay gülüm hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bu ay canım benim

U
Canim sakin yanlis anlama illa bu ay olacak diye kendini sartlandirip uzulme strese koyma kendini...herseyin hayirlisi olsun...bu ay olmazsa obur ay ama yinede olacak birsekilde....herseyden once mucizen once gelip sonra saglikli bir sekilde kollarina alacan sonrada fotosunu burda paylasacan kucuk mucizem geldi diye...birde sana tafsiyem folic asid kullan hamile kalmaya yardimci oluyor....ben son iki hamileligimi istedigimde birkac ay olmamisti folice basladigim ay hamile kaliyordum adetimin 1.gunu iciyordum o ay hamileydim...tabi bu herkeste ayni degildir....sen yinede kullan istersen....

Ben fransadaki jinekologlari sevmiyorum...biraz sorumsuzlar gibi 6 yildir gederim hicbirinde sorumlu ilgilenen birini gormedim...birtek en son hamileligimdeki dr superdi...istedigim gun randevu aliyordum anlayisli guler yuzlu bir drdu hatta bebeginizin ismini volkan koyun demisti...bu galatasarayli olacak derdi...ilk kez oyle anlayisli babacan bir dr gordum sansa oda dogumumdan sonra duydumki emekli olmus...asla onun gibisini bir daha bulamam bu dr olmasaydi belki kucuk oglumu kaybedebilirdimde ona gittigimde hic umut yoktu %80 gider demisti...allahin izniyle o dr verdigi oneriyle birsey olmadi...

ay gülüm hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bu ay canım benim
InsAllah canim benimm Tsk ederim cok saol...

Tabikide canim bu ay olcak diye bisey yok ama yumurtalarimin gebelige hazir olmasi beni o kadar mutlu ettiki zayifti biliyosunuz soylemistim size de pco oldugumu
ilk seferde yumurtalarimin gelismesine cok sevindim umut oldu esimde artik eskisi gibi karamsar degil umutla bakiyo oda cok mutlu etti beni...
Bu ay olabilir dedi doktor bekliyorum adetimin gununu insallah olmam.. folik asiti 1 kez kullandim oda 5 ay felan onceydi doktordan isterim bidahaki sefere..

Ben oncekinden memnun degildim,bu sefer ozele gidiyorum erkek doktor ama ben cok memnunum,ilgileniyo muane ederken gozlerime bakiyo gulumsuyo relax ol diye :)
Muane bitince de elimden tutup kaldiriyo geri yani baya iyi bi doktor,sakaci esprili felan.. Hamile kadinlarla ilgileniyo gobeklerini seviyo onlarin
Esim kiskandi ama ben sevdim valla doktoru...

adet günün ne zaman peki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…