Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Havalar burada soguktu bugun biraz iyi ama orayi bilmiyorum hava degisikligide etkiliyo insani,yada regl donemin geldiyse hassaslasmissindir...
Ne tur filmleri seversin canim? Ben aksiyon,gerilim izlerim genelde bazende korku filmi.. Senin tercihin ne ?

Hiç farketmez canım

Bilim kurgu korku gerilim olabilir
:44:

Sitenin mobil programindan gireyim dedim daha kolay olur diye. Karisik kurusuk bir sey hic hosuma gitmedi.

Bilim krgudan nefret ederimmm..
Canakkale filmi cikti. Le brady parisi veriyo internette. Gittin mi bakiim izlemeye :)

gunum gecti test yapayimmi demeni bekliyoruz insallah olucak..

18 inde adet olmam lazim ay insallah olmam

Hiç farketmez canım

Bilim kurgu korku gerilim olabilir
:44:
Kacis Plani | Film izle, Full izle, Filmi Full izle, Direk Film izle, Dizi izle, Türkçe Dublaj izle, Sinema izle, 2011 filmleri izle
Aksiyon olarak bunu cok sevmistim ben,korku olarak ta
Otel 1 - Hostel Film (Türkçe Dublaj) izle,Otel 1 - Hostel izle,Otel 1 - Hostel Film izle,Otel 1 - Hostel Full izle,Otel 1 - Hostel Direk izle,Otel 1 - Hostel | Film izle, Full izle, Filmi Full izle, Direk Film izle, Dizi izle, Türkçe Dublaj izle, Sin
bunu oneririm...
Eh sacmalik paylari var tabi korku filmlerinin

Sitenin mobil programindan gireyim dedim daha kolay olur diye. Karisik kurusuk bir sey hic hosuma gitmedi.

Bende sevmedim onu karisiyo indirmistim geri sildim..

Son düzenleme:
Maşallah bayağı olmuş dili ogrendinizmi iyice... O 1.5 yılı gelde bana sor aslında bı ömür turkiyeden nereler kızlar

Ben 2 senedir burdayim orta seviyede konusuyorum dahada gelistirmem lazim.. Ben ankaradan canim sen nerden ?

Maşallah bayağı olmuş dili ogrendinizmi iyice... O 1.5 yılı gelde bana sor aslında bı ömür turkiyeden nereler kızlar

Yani kendi kendime idare edecekkadar konusuyoru. Herkes benden once gelenlerebakip cok iyi konutugumu soyluyor ama bence cok yetersizim. Oglum okula baslayinca devam etmek istiyorum kismetse..
Ben yalovaliyim canim.

Son düzenleme:
Yani kendi kendime idare edecekkadar konusuyoru. Herkes benden once gelenlerebakip cok iyi konutugumu soyluyor ama bence cok yetersizim. Oglum okula baslayinca devam etmek istiyorum kismetse..
Ben yalovaliyim canim.

Ben kayseriliyim canım bende devam etmek istiyorum ama bebeğim var bakacak kimsemde yok burda

Parislilere sormustum :)

Ben kayseriliyim canım bende devam etmek istiyorum ama bebeğim var bakacak kimsemde yok burda

Hemserim sayilirsin ben aslen nevsehirliyim ankarada buyudum ama..
Hayirlisi olsun canim tvye felan bak kaparsin biseyler,hic yoktan iyidir kendi kendimize cabalariz en azindan.. Benimde hevesim kalmadi dil ogrenmeye niyeyse

[video=youtube;fzzjgBAaWZw]http://www.youtube.com/watch?v=fzzjgBAaWZw[/video]

Demek ki yarın birgün bi kedin olsa ona da bakamazsın
kedileri sevdiğin belli avatarların genellikle kedi ağırlıklı oluyor

Bekarken sokak kedileri hep bizim evin onunde olurdu,baslarina bisey gelse yanima gelirlerdi.. Annem kovalardi onlar benim kucagima atlardi
Cok severim ama birgun civcivimi kacirirken sucustu yakaladim o gunden sonra yavru kedileri seviyorum artik

Bekarken sokak kedileri hep bizim evin onunde olurdu,baslarina bisey gelse yanima gelirlerdi.. Annem kovalardi onlar benim kucagima atlardi
Cok severim ama birgun civcivimi kacirirken sucustu yakaladim o gunden sonra yavru kedileri seviyorum artik

Bekarken çok kedilerle ilgilenmişsin sıkılmış olmalısın ; bu yüzden de kedi alıp besleyememişsin

Peşinden de hiç köpek koşmadığı için köpek alıp beslemişsin

Türkiye de köy gibi bir yerde mi yaşıyorsun Gül
:26:

Yok evde beslemeye karsiyim aslinda esim kopek sevdigi icin denemek istedim hemde cocuk yokken bana arkadas olur diye...
Yok ankarada bir ilcede yasiyordum.. Niye sordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…