Amin canım sağol güzel dileklerin için : )
Evdeyim , bir şey yaptığım yok şu aralar biraz durgunum
Havalardan herhalde bitkin hissediyorum kendimi
Önerebileceğin bi film var mı ? Film izlemeyi düşünüyorum :44:
gunum gecti test yapayimmi demeni bekliyoruz
Havalar burada soguktu bugun biraz iyi ama orayi bilmiyorum hava degisikligide etkiliyo insani,yada regl donemin geldiyse hassaslasmissindir...
Ne tur filmleri seversin canim? Ben aksiyon,gerilim izlerim genelde bazende korku filmi.. Senin tercihin ne ?
gunum gecti test yapayimmi demeni bekliyoruzinsallah olucak..
Kacis Plani | Film izle, Full izle, Filmi Full izle, Direk Film izle, Dizi izle, Türkçe Dublaj izle, Sinema izle, 2011 filmleri izle
Hiç farketmez canım
Bilim kurgu korku gerilim olabilir :44:
Sitenin mobil programindan gireyim dedim daha kolay olur diye. Karisik kurusuk bir sey hic hosuma gitmedi.
Bilim krgudan nefret ederimmm..
Canakkale filmi cikti. Le brady parisi veriyo internette. Gittin mi bakiim izlemeye :)
daha yeniymissin bana gore. ben de 23 yasindayim 4 bucuk senedir burdayim.
Maşallah bayağı olmuş dili ogrendinizmi iyice... O 1.5 yılı gelde bana sor aslında bı ömür turkiyeden nereler kızlar
Maşallah bayağı olmuş dili ogrendinizmi iyice... O 1.5 yılı gelde bana sor aslında bı ömür turkiyeden nereler kızlar
Yani kendi kendime idare edecekkadar konusuyoru. Herkes benden once gelenlerebakip cok iyi konutugumu soyluyor ama bence cok yetersizim. Oglum okula baslayinca devam etmek istiyorum kismetse..
Ben yalovaliyim canim.
Parislilere sormustum :)
Ben kayseriliyim canım bende devam etmek istiyorum ama bebeğim var bakacak kimsemde yok burda
[video=youtube;fzzjgBAaWZw]http://www.youtube.com/watch?v=fzzjgBAaWZw[/video]
Sendeki bu kedi sevdası nedir böyle Gül
Evde kedin mi var yoksa :44:
Yok kopegim vardi bakamadim
Kedileri cok seviyorum cok sekerler
Demek ki yarın birgün bi kedin olsa ona da bakamazsınkedileri sevdiğin belli avatarların genellikle kedi ağırlıklı oluyor
Bekarken sokak kedileri hep bizim evin onunde olurdu,baslarina bisey gelse yanima gelirlerdi.. Annem kovalardi onlar benim kucagima atlardi
Cok severim ama birgun civcivimi kacirirken sucustu yakaladimo gunden sonra yavru kedileri seviyorum artik
Bekarken çok kedilerle ilgilenmişsin sıkılmış olmalısın ; bu yüzden de kedi alıp besleyememişsin
Peşinden de hiç köpek koşmadığı için köpek alıp beslemişsin
Türkiye de köy gibi bir yerde mi yaşıyorsun Gül :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?