Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Saol canim..yok bronsiti felan...aslinda gecen hafta dugune gittik orda baya kosturup terledi arada disarida cikti o sirada usuttu bence...cok yorgun halsiz duruyor gunduz uyumayan cocuk uyumaya basladi...ilaclari etki etmezse yarin ilk isim baska dr goturmek olacak...umarim yarina kadar iyi olur...ama anne olarak uzuluyor insan...

Canim gecmis olsun... Bol sivi tuketsin oksuruge iyi geliyor,bogazini yumusatacak seyler sicak sicak icsin oun disinda pek bilmiyorum oksuruk icin birsey :26:

Canim gecmis olsun... Bol sivi tuketsin oksuruge iyi geliyor,bogazini yumusatacak seyler sicak sicak icsin oun disinda pek bilmiyorum oksuruk icin birsey :26:

Tesekkurler ruzgargulu...zaten bol su iciyor zorlada olsa dun ihlamur cayi icirdim...biraz sonra tekrardan icireyim surubunuda dunden beri iciyor...bogazinin icine baktim kizarmisti...ama oncekine gore bugun biraz daha dinc duruyor...kucugude tam firlama olmus iki saniye durmuyor...dun dayimla esi bize geldi almanyadan onlarinda cocugu olmuyor...kucuk oglan iki dakika kadinin yanindan ayrilmadi dikkat cekmeler ta elini tutup kendi odasina kadar gosterdi butun aile dayi karin elden gidiyor goz dikmis haberin olsun diye kahkahayi patlattik...capkin bizimkisi canim....

Allah onlara da versin insAllah..
Geçer gider cocuk iste hastalık olmazsa olmaz yani...

22 yaşındayım anaokulu öğretmeniyim burda çalışmıyorum dili geliştirmeye uğraşıyorum 1.5 yıldır burdayim ve 2.5 aylık bı kızım var Paris'in neresindesiniz siz

daha yeniymissin bana gore. ben de 23 yasindayim 4 bucuk senedir burdayim.

22 yaşındayım anaokulu öğretmeniyim burda çalışmıyorum dili geliştirmeye uğraşıyorum 1.5 yıldır burdayim ve 2.5 aylık bı kızım var Paris'in neresindesiniz siz

Bende 22 yasindayim.. Ozelden yazarim sana neresi oldugunu
Oyy minicikmis kizin Allah bagislasin...

Doktora bugün mi gidecektin Gül ?

Gittiysen hayırlı haberler ver bize

Evet tatlim gittim cok sukur guzel haberlerle geldim yumurtalarim olusmus ve her an gebelik olusabilir olmasi yuksek ihtimal dedi ve catlatma ignesi yapti.. Rabbim izin verirse olucak insAllah.. insAllah olur icime umut dogdu ama Rabbim bilir yine de

Evet tatlim gittim cok sukur guzel haberlerle geldim yumurtalarim olusmus ve her an gebelik olusabilir olmasi yuksek ihtimal dedi ve catlatma ignesi yapti.. Rabbim izin verirse olucak insAllah.. insAllah olur icime umut dogdu ama Rabbim bilir yine de

Çok sevindim canım

Allah gönlüne göre versin

İnşallah Gül , kendin gibi gül kolulu minikler dünyaya getirirsin ümidi kesme

Çok sevindim canım

Allah gönlüne göre versin

İnşallah Gül , kendin gibi gül kolulu minikler dünyaya getirirsin ümidi kesme

Allah razi olsun canim,seninde insAllah bebislerin olur evlendiginde zorlanmadan.. Allah seninde gonlune gore versin..
Nasilsin neler yaptin bugun ?

Allah razi olsun canim,seninde insAllah bebislerin olur evlendiginde zorlanmadan.. Allah seninde gonlune gore versin..
Nasilsin neler yaptin bugun ?

Amin canım sağol güzel dileklerin için : )

Evdeyim bir şey yaptığım yok şu aralar biraz durgunum

Havalardan herhalde bitkin hissediyorum kendimi

Önerebileceğin bi film var mı ? Film izlemeyi düşünüyorum
:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…