• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Hayirli bayramlar canim.. Nasilsin ? Hamilelik nasil gidiyor az gunun kalmis Allah kurtarsin tek nefeste :)
Evet aynen ben hic yemiyorum disarda fransiz yemekleri ve tatlilarini...

seninde bayramin mubarek olsun canim
evet az kaldi teyzesi hayirlisiyla minnosumu kucagima almayi nasip etsin mevlam insallahh
havalarda sogudu :(( bebisi hasta etmeyiz insalahh :)

hayirli bayramlarr kizlarrrrr konu dikkatimi cekti
pariste 2 yil kalldim saint germain de
fransiz mutfagini tatman icin helal haram ayirt etmemen gerek canim bunu dikkate aliyomusun bilmiyorum ama daha bi kez bile tatmadim tatlilarini bile almiyorum icinde jelatin var ki yeemeklerinin cogu alkolluu etleri helal kesim degil
tabiiki ozgursun kendi gorusuun
ama uyarmak istedim:34:
Aslına bakarsan gidince göreceğiz bilmiyorum. Yemem diye gidip bir sürü şeyler yiyip dönen bir sürü arkadaşım var. Ben tatlılarını denerim büyük ihtimalle.:31:

Canim buyuk magazalar var burda.. Turk marketleride var,kahvaltilik seyleri ve et turlerini turk marketinden aliyoruz .. Onun disinda da ev icin arac gerecleri buyuk marketlerden aliyoruz,carrefour dan mesela..
Burda buyuk magazalar var parisi en buyuk magazasi parinor... Oda parisin cevresine dusuyo biraz bizim burda.. Ama metroyle kolaylikla gelebilirsin.. Paristen gelirkende var ama parisin merkezinde boyle buyuk magazalardan yok..
Anladım canım. Metroyla her yere gidiliyormuş galiba arkadaşlarım metro sistemini çözememişler ve kimse de yardım etmemiş acaba bir püf noktası var mı ki?

seninde bayramin mubarek olsun canim
evet az kaldi teyzesi hayirlisiyla minnosumu kucagima almayi nasip etsin mevlam insallahh
havalarda sogudu :(( bebisi hasta etmeyiz insalahh :)

InsAllah birsey olmaz,evi sicak tutarsin bisiycik olmaz,dikkat etmen lazim...

Aslına bakarsan gidince göreceğiz bilmiyorum. Yemem diye gidip bir sürü şeyler yiyip dönen bir sürü arkadaşım var. Ben tatlılarını denerim büyük ihtimalle.:31:

Anladım canım. Metroyla her yere gidiliyormuş galiba arkadaşlarım metro sistemini çözememişler ve kimse de yardım etmemiş acaba bir püf noktası var mı ki?

Canim metro sistemi karisik gibi gorunuyor ama degil hangi yone gidecegini bilirsen gidersin.. Tabelada yaziyor metronun numaralari var,her metro gitmiyo onun bir sitesi var ordan bakabilirsin gidecegin yerlere

ratp.fr - Accueil

Burdan gitmek istedigin yerlere nasil gidilir bakabilirsin..
Ortada cubuklar var oraya yaz bulundugun yeri ve gidecegin yeri,aslinda akraban neresinde oturuyor soylesen ona gore tarif ederim

Canim buyuk magazalar var burda.. Turk marketleride var,kahvaltilik seyleri ve et turlerini turk marketinden aliyoruz .. Onun disinda da ev icin arac gerecleri buyuk marketlerden aliyoruz,carrefour dan mesela..
Burda buyuk magazalar var parisi en buyuk magazasi parinor... Oda parisin cevresine dusuyo biraz bizim burda.. Ama metroyle kolaylikla gelebilirsin.. Paristen gelirkende var ama parisin merkezinde boyle buyuk magazalardan yok..

rzgarguluuu sen pariste mi oturuyosun cok sanslisin valla,9 yil oldu hic nasip olmadi gormek cok istiyorum bende ama gozum kesmiyo:)

rzgarguluuu sen pariste mi oturuyosun cok sanslisin valla,9 yil oldu hic nasip olmadi gormek cok istiyorum bende ama gozum kesmiyo:)

Evet paristeyim ama merkezi degil trenle arabayla 15 dk surer...
InsAllah gorursun bir gun,ama pek birsey yokki eiffeli seviyorum ben sadece

Iyi bayramlar! Nasi geciyo bayraminiz.. Hic turkiyedeki cosku yok dimi burda..

Pembe sen nerde oturuyordun unuttum soylemistin ama.. Cok mu uzak parise?

Iyi bayramlar! Nasi geciyo bayraminiz.. Hic turkiyedeki cosku yok dimi burda..

Pembe sen nerde oturuyordun unuttum soylemistin ama.. Cok mu uzak parise?

Iyi bayramlar canim,burda belli degil de turkiyede de artik eskisi gibi degil yani 2 sene once tr deydim o zaman bile tadi yoktu... Zaman gectikce guzel olan hersey guzelligini kaybediyor neden bilemiyorum...
Sen naptin ?

ho$buldum ruzgargulu
suisse sinirindayim ben
25 bolgesinde

sizler nerlerdesiniz :)

Uzakmissin bana canim,ben paristeyim..
Kac yasindasin peki bahset bakalim kendinden kimsin sen :9:

yakin olsak $a$ardim zaten bu koca ulkede:)
28 ya$indayim
:55: iki çocuk annesiyim
son i$im çocuklari buyutmek :1:
hobilerim arasinda
maternelle kapisi beklemek:37: birinci sirada geliyor :)

Telefonumun sarji bitiyo idareli kullanayim :) mehay sana da iyi bayramlar....
hadi ben kactim by by

yakin olsak $a$ardim zaten bu koca ulkede:)
28 ya$indayim
:55: iki çocuk annesiyim
son i$im çocuklari buyutmek :1:
hobilerim arasinda
maternelle kapisi beklemek:37: birinci sirada geliyor :)
al benden de o kadar :ssz:
Allah bagislasin,zor olmali 2 cocukla ugrasmak :9:Kac yasindalar peki ?
Nerelisin bide :26:
Bende kendimi tanitayim 22 yasindayim 2 yillik evliyim cocugum yok..

selaaammm bayraminiz mübarek olsun kizlar ne var ne yok???

Aselam hg canim seinde mubarek olsun,bende bisiyler yok valla ayni siradan bi gun iste..:31:

Aselam hg canim seinde mubarek olsun,bende bisiyler yok valla ayni siradan bi gun iste..:31:

sorma zaten burda bayram bayram degilki siradan bir gun...bu mubarek gunlerde bol bol dua et canim Rabbim bu gunlerin hurmetine kabul eder bir bebisin olur insallah...

Hosgeldin maraaall :3:

Ben kvdeyim kocam calisiyo guya erken gelmeye calisicakmis :41:

ho$buldum canim
benim kocada çali$ti
kv yede raziyim valla tek bayram geçirmekden iyidir :)
bu $ehirde hiç akrabam yok,kom$ular saolsun nlara gittim bende en kuçukleride benim gelenim yine yok:)

:
afyonluyum canim, sen nerelisin
4 ve 2.5 çocuklarimin ya$lari, bi kiz bi oglan ellerinden oper:48:
ya$in çok gençmi$ ben o ya$ta evli bile deildim , hatta e$imi bile tanimiyordum :))
Alalh gonlune gore versin in$allah istiyorsan seninde yuvan dolsun çocuk sesleriyle..

Back