Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

sorma zaten burda bayram bayram degilki siradan bir gun...bu mubarek gunlerde bol bol dua et canim Rabbim bu gunlerin hurmetine kabul eder bir bebisin olur insallah...
INSALLAh canim ediyorum zaten,klomen bitti artik yumurtalarin durumuna bakicaz insAllah ise yarar hemende ugrasmama gerek kalmaz...

ho$buldum canim
benim kocada çali$ti
kv yede raziyim valla tek bayram geçirmekden iyidir :)
bu $ehirde hiç akrabam yok,kom$ular saolsun nlara gittim bende en kuçukleride benim gelenim yine yok:)
Bende en kucukleriyim kayinvalidemler turkiyede benim.. Ama ben evimde daha huzurluyum...

Bende ankaraliyim canim,Saolasin insAllah evet cok istiyorum ama Allah bilir yapacak bisey yok malesef

in$allah gelir canim melegin en kisa surede
az once biri kv dedeyim yazmi$ti ya , kari$tirdim herhalde ben :)

Ppffff napiyim. Ne bayrami kiz bayram mi kaldi
Kocamla aramiz bozuk. Ben de terapi olsun diye borek pisirdim. Kek de firinda

Ppffff napiyim. Ne bayrami kiz bayram mi kaldi
Kocamla aramiz bozuk. Ben de terapi olsun diye borek pisirdim. Kek de firinda

Neden kizz :26:
amann bizimde oyle oluyo bazen bu erkekler kadinlari anlamiyo gercekten,kendi kafalarina gidiyolar...
Ne boregi pisirdin bende borekleri pek yapmiom kek yapiyorum da

Normal peynirli yufka boregi yaptim. Borek benim vazgecilmezim :)
sonra aksamustu keki boregi alip kocamin yanina gittim. Baristik sukur. Zaten ehliyetini jandarmaya verdi. 1 ay onun soforuyum yani.

Normal peynirli yufka boregi yaptim. Borek benim vazgecilmezim :)
sonra aksamustu keki boregi alip kocamin yanina gittim. Baristik sukur. Zaten ehliyetini jandarmaya verdi. 1 ay onun soforuyum yani.

Aman oyle olsun,barisilir elbette hep oyle kalmaz..
Erkegin kalbine giden yol migdesinden geciyor bizim evde Sizde de oylemi
Guzel yemekler yaptigim zaman daha cok sever beni

insallah olucak canim...bir arkadasim var burda onunda 2 sene olmadi bu yuzden ilaçlari biraktigi bile oldu bikip sonra geri basladi bir baktiki hamile kalmis :)) insallah sanada supriz yapacak birgun bebegin boyle....
Gece ku$u naberr
Nasil geciyo bayraminiz...
Fransadan bi kac kisiyi toplamayi basarabilmistik simdi geri kacirdik elimizden
burdayiz canim gitmedik biryere sadece foruma giremiyorum bu aralar cok yogunum...

ruzgagulu bizde de biraz oyle tabi ama kocam yemek isinden pek anlamiyor dogrusu. mesela ayni yemegi iki farkli lokantada yiyoruz bazen. ben hemen basliyorum diger taraftaki soyledi falan diye farklarini konusuyorum elestiriyorum :) esim de "bilmem ikisi de ayni bence" der. anlamaz yani hangisinin iyi yapildigini ayirt edemiyor. karni doysun da gerisi cok muhim degil ona gore..

mehay tasinmissiniz :) gule gule oturun.. obur topikte haber vermissin ama ben hic gormemisim :s cok sevindim.

Benim esim oyle degil ya... Yemek olmamissa acliktan olsede inadindan yemez.. Herkesin farkli bi huyu var iste

Esim begenmese de yer kirmaz beni o yonden :) napican hepsinin cinsligi farkli yonde.

Ben bunu yazdim ya, hemen arkasindan kpeder esimi getirdu. Oturduk sofraya ayiptir soylemesi kurban hayvaninin cigerini pisirmistim bu gun. Adam agzina surmedi Bi tanecik yedi birakti. Meger benim kocam cigeri hic yemiyormus yeni bir ozelligini ogrendim.

Slm kizlar nabersiniz....gecmis bayraminiz mubarek olsun...bu arada buyuk oglum cok kotu oksuruyor evde yapabilecegim oneriniz varmi bitkisel olarak.....

yok canim tasinmadik son anda iptal ettik evi vermislerdi ama sorun çikti , okul sorunu eve en yakin oluular 1.1 km uzakliktaydi otobus falan gitmiyordu ...bende hergun onca yolu yagmurda çamurda, sicakta nasil yururum dedim iptal ettik iste...yani kaldi yine bizim tasinma isi birdahaki yaza kadar bakalim hayirlisi çok istiyorum ama istedigim gibi bir ev ,bir yer olmadiktan sonra olmaz...sen ne yaptin tasinabildinmi?

Prematurem gecmis olsun oglun bronsitli mi?

Mehay, tasinsaydiniz bahane olurdu belki ufak tefek eski bir araba alir kullanirdin mecbur kalinca kocan bi caresine bakardi belki.. Tabiki hayirlisi boyleymis. Insallh daha iyi bir ev bulursunuz.. Biz de beklemedeyiz hala

Slm. Kizlar nasilsiniz? Bayram nasil gecti?
Ben hollandadaydim kayinlarima gittim ordada siradan birgun gibi gecti tabiki
Bu arada benim´kucuk kuzumn hasta oldu burnu tikanik serumla aciyorum huzursuz oldumu fitil kulandin yarin dra goturcem cok ama cok uzuluyorum o kucuk burnunu sildigim zaman esimin basinin etini yedim tabi senin yuzunden oldu diye tuturdu gidelim gidelim cocuk hasta oldu simdide gitmesek nolcakti sanki vallah bundan sonra yok zirt pirt gitmek cocugum hasta oluyo dedim
Gitmicem artik cocugumun sagligi herséyden onemli

...................

Son düzenleme:

Selam canım, ben bi yere gitmedim evdeydim hep.
Gecmis olsun kuzuma, dikkat et havalar çok soğuk...
Otur evdebosver kız...
Nasıl gidiyor bakalım annelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…