- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
Iy öbürküler domuzyağlı mı oluyor? Domuz yağlı tatlı mı olur mu yeaacogugida urununde icinde yememizin haram sayildigi hayvanin katkilari bulunuyor. Tere yagliolanlari guvenilir oldugu icin tereyagli dedim.
Iy öbürküler domuzyağlı mı oluyor? Domuz yağlı tatlı mı olur mu yeaa
Tesekkur ederim canim insAllah,bugun klomene basladim Allah yardimcin olsun insAllah istedigim gibi olur hersey...
Artik kimse gelmiyor buraya :44:
Ya bisi sorcam fransiz marketlerinde misir ununun ismi ne ? :44:
ya ben bu ucurum dizisine ba yi li yo rum
Bir kaç site araştıracağım canım. Ama işte öyle sitelerde yazmayan, yaşayanları bildiği güzellikler oluyor belki öyle bir kaç tüyo verirsiniz diye diyorum.PARIS REHBERI Nereden Başlamalı ?
su siteyide incele simdiden kararlastirirsin neler yapacagini
Hihiih çok güzelmiş bu harika yaaa.. Hepsinin tarihini, özelliklerini falan araştıracağım.
Bak burda pariste gezebilcegin yerler var..
Bakıcam artık bende neleri yiyebilirim neleri yiyemem.. Tuzlular değil de tatlılar çok güzelmiş iki ısırık alırım yenilebilir olanlardan hihihiTatlilarin icine jelatin koyuyorlar oda hayvansal jelatin bitkisel degil
Hayvansaldan kastimizda domuz
Gecen bi pizza istemistim pariste adam domuz mergezli pizza getirdi bana,ben de degistirdim
Dikkat etmezsek her an gunaha gireriz bu bogazimiz yuzunden valla
Uygun bir yerlerden bulurum canım. Siz nasıl besleniyorsunuz orada zor olmuyor mu? Bisiklet turu güvenli olur mu? Kendi başıma sabahtan akşama gezsem fotoğraf çeksem falan bir şey gelir mi başıma?Fransiz yemeklerini tadmak istiyosun ama helal gidalardan yapilmiyor.. Et veya tavuk bunlarda helal kesim degil.. Ancak muslumanlara ait bir yerden guvenle yiyebilirsin..
Kafelerde tarihi yerlerde kahve felan ic ama bu tadlari tadman icin emin olman lazim Allah korusun haram girmesin migdene sonra..
Bisiklet fikri de guzel olabilir denemek istersen ben denemedim henuz,o civarlari gezersin...
Deneyebildiğim kadar deneyeceğim valla hihihi.. Peki güneşli gün sayısı az mı Paris'te yani hep yağmur yağıyormuş gibi duruyor? Siz market alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz? Migros gibi yerler var mı?Canim birsey olmaz,burasi turkiye gibi degil oyle kimse bisey yapamaz :)
Biz burda helal gidalardan aliyoruz,ben disari ciktigimda tatli almam,sadece ya balik menusu ya da pizza aliyorum,turk yerlerinden yiyorum doner kebap felan fransiz mutfagini tadmak istersem kendim yaparim evde :)
Deneyebildiğim kadar deneyeceğim valla hihihi.. Peki güneşli gün sayısı az mı Paris'te yani hep yağmur yağıyormuş gibi duruyor? Siz market alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz? Migros gibi yerler var mı?
Eiffel'e sadece asansör mü paramı yoksa merdiven de ücretli mi? Bir sürü fotoğraf çekileceğim inşallah. Bisiklet fikri süpermiş zate akrabalarım işte olacaklar. Günlük kiralar Paris'i gezerim kendi kendime. Güvenli olur mu? Ben Fransız mutfagının farklı tatlarını denemek istiyorum. Dönerin hası, kebabın hası bir telefonla evlere servis burada. Paris'te onlara para vermem açıkcası. Şanzelize de dünyaca ünlü şairlerin, yazarların oturduğu cafelerde bir kahve içmek çok daha tarihi olacaktır. Müzelere günler ayıracağım mesela.. Nasılsa uzun kalacağım hihih.. Bildiğiniz köşe bucak şirin, hesaplıi yeme içme, giyim, sanat vs mekanları var mı?
Aynı parayla bir kitap alırım, bir sergiye girerim yada bir tişört alırım. Hamur işleri ve tatlıları iyi ve özelse bende onları deneyeceğim canım hihihi tereyağlıları güzel mi oluyor? Bir de güneşli gün sayısı az mı?
hayirli bayramlarr kizlarrrrr konu dikkatimi cekti
pariste 2 yil kalldim saint germain de
fransiz mutfagini tatman icin helal haram ayirt etmemen gerek canim bunu dikkate aliyomusun bilmiyorum ama daha bi kez bile tatmadim tatlilarini bile almiyorum icinde jelatin var ki yeemeklerinin cogu alkolluu etleri helal kesim degil
tabiiki ozgursun kendi gorusuun
ama uyarmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?