artik kimse girmiyor mu buraya yani
lapinu bebek nasil, sagligi nasil? kac kilo dogdu zayif olacak diyordun ya,, dogumun nasil gecti
Hosgeldin o zamannnndoneli birkac gun oldu :) ramazanda gezemedim kiz bu sene oruc bayagi zorladi beni tansiyonum dusuyordu hava cok sicakti ya o yuzden heralde.
sen gitmedin mi biryerlere? bi ara almanya diyordun diye hatirliyorum sanki :44:
slm kizlar nabersiniz buralardan kus ucmaz kervan donmez oldu...bizimki tasinalim diyor ben kararsiz ne yapacagimi bilmeden bir yanim tasin diyor bir yanim ya yapamazsam diyorum...oralarda kimseyi tanimiyorum ama cok turk varmis esim alisirsin zamanla diyor...offf bende bilmiyorum cocuklariminda bahceli evde buyumesini istiyorum en azindan rahat kosup oynicaklar...iki kardes...siz olsaniz tasinmak istermiydiniz...dusunmem lazim bu arada hos geldin tatil nasildi...bizim yerimizede oralari soyle bir salliyaydin gayri....
Hosgeldin canim,Allah kucagina almayida nasip etsin kizini insAllah.. Ben burdaydim izine felan gitmedim evimde ugrsip duruyorum iste...ben geldim guzel gecen bir izinnin aardindan kaldigim yerden devam ediyorum gelirken cok zorlandim bukes annemden hic ayrilmak istemedim artik bende bir anne olucagimdanmidir nedir cok zor geldi gitmek bebegime alisverisler yaptim bu arada kizim olucak onu ogrendim adini elis olarak dusunuyorum bir degisiklik olmazsa bolbol elisse hazirlik yaptim kendime bir tisort aldim gerisi elise annelik boyle biseymis once cocugun geliyor siz neler yaptiniz bir degsiklik varmi
Rgulum gecmis olsun.
Coco hosgeldin. Artik bebis her konuda ilk sirada tabi dogsun da gor bak yok uyudu cikamam, yok hastalandi evde oturayim. Uyumuyo ki uyuyayim fln :)
Prematurem hakkinizda hayirlisi olsun. Ben de cok fena tasinmak istiyirum turkiyeye gidelim temelli istiyorum. Oyhh.... cok sikiliyorum burda
surersizn canim benim senin neyin eksik ki.. telas yapma yavas yavas alisicaksin insallah
Cok hatam var.. yolu ortalayamiyorum durup kalkarken gec kalkiyorum sonra vitesleri tam ayarlayamiyorum... Vs.. vs..
O degilde esimin sende o kabiliyeti goremiyorum demesi beni varya cin atina bindiriyo kendi anasinin karninda ogrendi sanki
Belkide bana gaz vermek icin yapiyodur fakat cok sinir bozucu bir durum
Off Cok canim SIKILIYOR
Uyku tutmadi,zaten 2 saat sonra yola cikicaz bende buraya yaziyim dedim
Aciktim fakat canim birsey yemek istemiyor ne tuhaf degil mi
Garip duygular icerisindeyim
Siz simdi misil misil uyuyorsunuz,lapinu minisini emziriyordurOyy yerim ben onu
Ayyy canim benim nasılda bildin:)
Ben senin sıkıntını biliyorum ama yapma canim demesi kolay dieceksin çektiğin özlem bir gün dinicek rabimin izniyle bol bol dua et sakın isyan etme insallah cok guzel evlatların olucak
selam kizlar, ben strasbourgta yasiyorum. Eviyim 2 yasinda kizim var. Geleli 4 yil oldu. Suan direksiyon dersi aliyorum ehliyetim var ama araba suremeyenlerdenim :)))
20 saat aldim ogrenicem insaallah. Fransizca ilk geldigimde 300 saat ogrenmistim simdi unuttum. internetten nererden çalisip ogreniyorsunuzki?
Aslen osmaniyeliyim, istanbulda buyudum istanbullu sayilirim. Blogum var ayrica beklerim :))
Fransalı Gelin
As hosgeldin canim aramiza.. Aaa fransali gelin senmisin ben blogunu takip ediyorum seninn
Bende direksiyon dersine basladim 5 ders alcam 2 saatlik.. Toplam 10 saat yani.. INSALLAh yeter bize bu sure
Bende 2 senelik evliyim cocuk yok henuz bakalim.. Ben busuu.com dan calisiyorum ama bu aralar bosladim dersi ne duyarsam onu ogreniyorum iste,tv den esimden vs vs.. Burasi bi ara kalabalikti baya ama simdi kimse gelmiyo unutulduk
Kizinin resmini gordum cok tatli
Merhaba, hosbulduk canim. Epeydir girmiyorum bu siteye. Eskiden çok takilirdim çocçuk yokken 2010 kasin annelerine.
ben yirmi saat aldim, ilk 5 saati bitti. çarsamba devam edicem. dun esimle surduk, delirdi resmen. vitesi ikiye geciremedim. iki stop ettirdim :))panik oldu mudahalede edemiyor. arkada cocuk var diyede kasildi falan :))) bi daha urdurmicem git kursla ogren dedi haha
busuu ya bende uye olmustum sonra biraktim. zaten ders çalismam gerek artik ilahiyat okumak için açikogretimden.
çocuk olmayinca çok takiliyo insan buraya ama çocuk olunca vakit kalmiyor :)
celi hosgeldin. bizim diger topik issizlasti, bisey yaziyorsun bazen nerdeyse iki ay sonra cevaplaniyo falan :) arada buraya da bekleriz seni..
oglum hastalandi, oksuruyor ve burnu akiyor. oksurmek korkulu ruyamiz cunku bizde oksuruk demek kusmuk demek oluyor. butun nevresimleri pijamalarini degistik, midesi bosaldi ama oksuruyor hala uyuyamadi bi turlu ya
bu arada sempatik nerelerde hic katilmiyo artik?
rgulum doktora gorundun mu? yazdin da ben mi kacirdim acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?