Anladim canim baya uzun surmus kiz cezan 2 haftamiydi neydi ?aman iste takildigim subat annelerinde durtmeli murtmeli yer varya internete adini vermeyim gene engel koyarlar mazallah iste bizim ordada grubumuz var ben orayi tavsiye etmisim diye ceza verdiler
Ben de gormuom kiz onu gelmiolapuni nerde nasil gidiyor hamileligi doguma cok az kaldi iyimi neler yapiyor
huhuhuyy lapuni nerdesin
Selam cnm gorusmeyeli bi iyi bi kotuyum benSelam nabersiniz gorusmeyeli neler yaptınız bakem.....
Ayy kızlar nezamandir öksüzde bu topik
Benim dogum yaklaşıyor Cook korkuyorummm karnımda bayağı aşağı indi
Anladim canim baya uzun surmus kiz cezan 2 haftamiydi neydi ?
Gecmis olsun tekrar noruyonn bakiyim nasi gidiyo hamilelik ?
Ben de gormuom kiz onu gelmio :31
saol canim iyi mbulantilarim var iste evde yatiyorum sen neler yapiyon biz kaynattik sen yetisemedin
Anladim canim baya uzun surmus kiz cezan 2 haftamiydi neydi ?
Gecmis olsun tekrar noruyonn bakiyim nasi gidiyo hamilelik ?
Ben de gormuom kiz onu gelmio :31
saol canim iyi mbulantilarim var iste evde yatiyorum sen neler yapiyon biz kaynattik sen yetisemedin
Evet canim islerim vardi bende napiyim iste evde is guc baska ne olabilirki
Evet canim islerim vardi bende napiyim iste evde is guc baska ne olabilirki
bende oyle lafta calismiyorum ama evin hic isi gucu bitmiyor camasir bilasik yemek temizlik butun gun ugratiriyor zaten
Yaa bekledim bekledim .... Ciktm s'en geldin :)))
Tamam gece 3 gibi iyimidir :))
Iyidir bekle beni burda tamam mi
Hahh yakaladimmm
boin nuit nirdesiniz toplanin artik
Hmmm bulusma varmis bu gece saat 3 te tamda basmisim.hehehehe....neyse araya girip parazit yapmayalim....
Gece gece burayi ruyandami gordun...bende savuru hazirlicam koca yok yanlizim..uuuyupta savura kalkmak istemiyorum bende savura kadar uyumuyorum oylece gece caliskanligim tutuyor bir oraya bir buraya kosusturuyorum gunduzleride sinek avliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?