sana oncelikle asilama yapilmismiydi??????[/QUOTE
yapilmadi.normal hastanelerde yapilip yapilmadigini bilmiyorum.cmco diye bir yer var burada tup bebek merkezi.iste oraya gidince bunleri konuscaz.belki ilk deneme asilama olur,hemen tup bebege gecmeyebilirler.bakalim gorucez.
dun gebelikle ilgili sayfalara baktim goremedim de tamamen kaldirildi sanmistim.canim sayfan burda iste uzulme :))
merhaba kizlar bende varim bi dahaki aya catlatma ignesi deniycez insallah hepimiz allah in izniyle yavrularimizi saglikla kucagimiza aliriz kizlar
evet ben de fransadayim chalon sur saone da oturuyorum canim aslinda 6 seneden beri bebek istiyoruz
ama her tedavimi yarim biraktigim icin daha pek bi yol katedemedik cunku 4 senede isvicrede kaldik ordaykende tedaviyi birakmistik simdide bi dahaki adeti bekliyorum canim sen neredensin ne kadardan beri ugrasiyorsun hatice27
canim sen baya uzakmisin bize.400 km.ben strasbourgt'a kaliyorum.
ben 5 senelik evliyim.biz ilk iki sene bebek istemedik,sonra korunmayi biraktim ikinci ayda hamile kaldim.bebegim bir buçuk aylikken gelisimi durmus,dusuk yapmak zorunda kaldim.sonra alti ay daha korunduk,yani yaklasik iki senedir bebek istiyoruz olmuyor.ilk bir sene doktorum olur diye pek ustunde durmadi.sonra bakti olmuyo.hap tedavisine basladik,hapla olmayinca simdi iki aydir igne tedavisi uyguluyoruz.benim esimde de sorun cikti o yuzden tup bebege basvuracagiz.insallah tez zamanda hepimizin bebegi olur hayirlisiyla
mehaycim hastaydim dun giremedim nete tabiki yeter sira bizde artik teker teker vericez mujdeleri rabbimizin izniyle bu kadar uzun zaman olmadi tedaviye 2 hafta sonra basliycaz ama bende hala umut var belki normal yolla olur diye hastaydim sadece asprin ictim belki bi sey vardi diye