Fransa'da bebek için tedavi görenlerin paylasim alani

Hatice27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2008
875
1
arkadaslar bebek tedavisi için sorunlarimizi buradan paylasalim istedim.

bugun moralim çok kotu.igne tedavisi goruyordum cuma gunu yumurtalar tam gelismemisti.doktor igneye devam etmemi soylemisti,normalde dun kontrole gitmem gerekiyodu,dun tatildi biliyosunuz.o yuzden bugun randevusuz gittik ama doktorum hastanedeymis,baska yere gittik o da doluymus.yani bu ay sanki olmamasi için hep engel cikti onumuze.

zaten haziranda tup bebek merkezine gidecegiz.ama ben belki tup bebege gerek kalmadan hamile kalirim diye umut ediyodum ama olmiycak.
tup bebege karsi oldugumdan degil de, zor bi islem olucak onun için.

hadi bakalim butun tedavi gorenler tecrubelerimizi, yasadiklarimizi buradan paylasalim.

canim benim tup bebekte deneyimim yok umarim tedavin basari ile sonuclanir....benimkide insallah...Allahim tum isteyenlere versin....

bence esinin degerleri asilamaya uygunsa mutlaka once asilama denerler....

merhaba kizlar bende varim bi dahaki aya catlatma ignesi deniycez insallah hepimiz allah in izniyle yavrularimizi saglikla kucagimiza aliriz kizlar

evet ben de fransadayim chalon sur saone da oturuyorum canim aslinda 6 seneden beri bebek istiyoruz
ama her tedavimi yarim biraktigim icin daha pek bi yol katedemedik cunku 4 senede isvicrede kaldik ordaykende tedaviyi birakmistik simdide bi dahaki adeti bekliyorum canim sen neredensin ne kadardan beri ugrasiyorsun hatice27

kizlar dun internette gidecegim tup bebek merkezi için arastirma yapiyodum bi foruma denk geldim.orada benim randevu aldigim doktor hakkinda iyi diyorlar.bi arkadasim beni korkutmustu hiç iyi davranmiyolarmis,hangi dr dan randevu aldin demisti.cok korkuyodum nasil birine denk gelicem diye.baska bir arkadastan da orada bir ekip var cok iyi demisti.insallah ben o iyi ekibe denk gelirim.

canim sen baya uzakmisin bize.400 km.ben strasbourgt'a kaliyorum.
ben 5 senelik evliyim.biz ilk iki sene bebek istemedik,sonra korunmayi biraktim ikinci ayda hamile kaldim.bebegim bir buçuk aylikken gelisimi durmus,dusuk yapmak zorunda kaldim.sonra alti ay daha korunduk,yani yaklasik iki senedir bebek istiyoruz olmuyor.ilk bir sene doktorum olur diye pek ustunde durmadi.sonra bakti olmuyo.hap tedavisine basladik,hapla olmayinca simdi iki aydir igne tedavisi uyguluyoruz.benim esimde de sorun cikti o yuzden tup bebege basvuracagiz.insallah tez zamanda hepimizin bebegi olur hayirlisiyla

insallah canim ben hic hamile kalmadim sen bi hamilelik gecirmissin sonu kotu olmus ama hamile kalabiliyosun onu anlamis oldun ben cok zaman kaybettim umursamadimda acikcasi ama su an kararliyim tedavimi birakmiycam bizde bir sorun yok ama olmadi iste her iste bi hayir vardir demekki bi zamani var ama inaniyorum ben allahin izniyle yavrularimi saglikla kucagima alicam insallah

benim ikiside degil canim
ilacla deniyoruz
tabi olmazsa asilamaya baslariz herhalde izinden sonra
ben seni yazilarindan hep takip ediyorum canim
insallah bu sefer hersey yolunda gidicek
sende mujdeli haberini vericeksin
rabbim hepimizin muradini vericek insallah

mehaycim hastaydim dun giremedim nete tabiki yeter sira bizde artik teker teker vericez mujdeleri rabbimizin izniyle bu kadar uzun zaman olmadi tedaviye 2 hafta sonra basliycaz ama bende hala umut var belki normal yolla olur diye hastaydim sadece asprin ictim belki bi sey vardi diye

insallah canim,bakalim once hangimiz hamile kalacak?

bende her ay belki birsey vardir diye hep dikkat ediyorum kendime.o yuzden de ne spor yapabiliyorum nede duzgun bir rejim.eylul ayindan beri 7 kilo aldim.birazda ignelerin etkisinden sanirim bu kilo alimi.sizde de bu kilo sorunu var mi?

artik ben dikkat edicem kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…