Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

güzelim alile birleşimi orda zor deil bende nişanlıyım aile kurulabilir ordada benim görümcem var cokta güzel aile yasantısı var sen eşine sor bunu ya bişde belki götüremiyodur gercekten gitmek cok zormuss sen istiyomusun gitmek

ben getiremedigine inanmiyorum esiniz 17 senedirmi bura veya ne kadardir , uzun zaman olmussa buraya geleli bence getirdi istese devamli ugrasir getirir , demekki baska bi sorun var ben fistepelerden oldugunu zannetmiyorum belkide olabilir ama bence ailesini getirmek kolaydir simdi birazdaha zorlasti ama daha once daha kolaydi insan yapmak istedikten sonra hersey yapar , onemli sebebleri yoksa tabii

emel evet canım eskiden daha koaymıs arkadasın dedigi gibi helede 17 yıl önce eşi,n pek istememiş gelmemnizi sanırım yada eşin temenni dönüş yapmak istioyrneyse canım hayırlısı olsun

Emel canim esinin seni Fransa'ya getirememis olmasina acikcasi biraz sasirdim ben 15 yil once evlendim ve sorunsuz geldim, Istanbul'da evlendim esim nikaha gelemden buradan davetiye almisti her ihtimale karsilik diye, ayrica Istanbulda Fransiz Konsollosluguna evlendigimizi ve esimle Paris'e gidecegimizi bildirdik, pasaport islemlerinden sonra zaten gelebildim, sende 17 yildir bunun icin caba gostermen gerekirdi, esin olmuyor desede sen arastirsaydin bence,ama maas bordrosu ile alakali oldugunu sanmiyorum, eskiden daha kolaydi, ama aslina bakarsan 17 yildir nicin bekledin, sormadinmi hic, evlenmeden gelenler burada evlenenler varken sen ustelik evlisin ve esin bunu zaten kanitlayabilir, aileyi ayiramazlar boyle kanun yok sanirim, cocuklarin varmi bilmiyorum ama ustelik esin onlardan ayri yasayamayacagini ailesiz kaldigini yani herseyi burada gerekli yerlere bildirirdi, sanirim dil sorunu yoktur, dil sorunu olsaydi bile burada tercume edecek birini bulabilirdi, herhangi sormak istedigin birsey olursa bana ozelden yada buradan ulasabilirsin, insallah biran once esinin yanina gelirsin, bu kadar uzun sure bekledikten sonra bunu haketmisin, sevgilerimle

Cappadocia, Tuba, Ayla26 nasilsiniz ben arada ugruyor mesajlara bakiyorum, yeni arkadaslar gelmis cok sevindim, sevgilerimle

Emel cocuklarin varmis ustelik kafami seni Fransa'ya getirme konusuna takinca cocuklarin oldugu yazisini atlamisim pardon, ustelik iki cocugunuz var, onlar icinde burada zaten aylik almasi gerekir esinin cocuk yardimi, tek cocuga 3 yasina geldikten sonra vermisyorlar luks sayiyorlarmis, benim oglum 3 yasini doldurdugunda verdikleri parayi kestiler, tek cocuk luks diye, o yuzden sizin farkli 2 cocuk icinde esin para alacak yada aliyordur, buraya kesin bildirmistir, burada her bilgisi var, bunlari esinle konusmani tavsiye ederim, gerci esin bunu kesin biliyordur, yillardir burada olup bilmemesi imkansiz, sevgilerimle

Cappadocia, Tuba, Ayla26 nasilsiniz ben arada ugruyor mesajlara bakiyorum, yeni arkadaslar gelmis cok sevindim, sevgilerimle

iyim canım senn nasılsın
yazılarını okuyom cok güzel temennin var herkes için seni atnıdıma senvindim dogrusu herşey gönlünce olsun yazısmaya devam edelim senl görüşürüzz byy

Cappadocia, Tuba, Jamais, Asii nasilsiniz guzel dostluklar kuracagimizdan eminim, ayrica guzel sozleriniz icin tesekkur ediyorum, hersey gonlunuzce olsun sevgilerimlea.s.

tsk aysecik beni sorarsan iyiyim :) seni sormali sen nasilsin , fransadami kaliyosun , uzun zamandir uyesin sanirim optum canim.

slm arkadaşlar nasılsınız bende fransaya gitmeyi bekliyorum strasbourga gidicem aranızda stasbourgda oturan varmı acaba???kendinize çok iyi bakın

Cappadocia canim iyi olmana sevindim, bende iyiyim tesekkurler, Paris'te yasiyorum; ve kulube bir yildir uyeyim, gorusmek dilegiyle

Mehay merhaba canim hayat guzel gidiyor sen neler yapiyorsun?

Tuba gelisme varmi canim nasilsin sevgilerimle

Keske Paris'te yasayan olsaydi tanisirdik belki belki birgun olabilir sevgilerimle

bende paris 91 bolgesindeyim paris bize yarim saatlik falan yani devamli gelip gidiyoruz keske bende icinde olsaydim , ve senin gibi cevremde fazla turk olmasaydi.

Cappadocia canim olsun sende Paris' inince haberlesiriz belki
ozleden yaz bana istersen opuyorum kendine iyi bak sevgilerimle

Jamais tabi canim ayarlasak bulusabiliriz bencede iyi olur ama ozel mesajlardan size ulasamiyorum mesaj ayarlariniza baksaniz sevgilerimle

selam kilzar nasilsiniz nasil gidiyor hayat!!!!!vous etes ou????????

mehay canım uzun zamandır görüşemiyoduk iyim canım sen nasılsın hayat iyi gidiyo valla konya cok sogudu bu aralar senin nasıl gidiyo keyfin alemin iyimi öpüyorum seni kçib by

Merhaba kızlar acaba bana yardımcı olarbilirmisiniz? Bu şarkının Türkçe sözlerine ihtiyacım var acaba benim için çevirebilirmisiniz?

c'est un beau roman
c'est une belle histoire
c'est une romance d'aujourd'hui
il rentrait chez lui, là-haut vers le brouillard
elle descendait dans le midi, le midi

ils se sont trouvés au bord du chemin
sur l'autoroute des vacances
c'était sans doute un jour de chance
ils avaient le ciel à portée de main
un cadeau de la providence
alors, pourquoi penser aux lendemains

ils se sont cachés dans un grand champ de blé
se laissant porter par le courant
se sont raconté leurs vies qui commençaient
ils n'étaient encore que des enfants, des enfants
qui s'étaient trouvés au bord du chemin
c'était sans doute un jour de chance
qui cueillirent le ciel au creux de leur main
comme on cueille la providence
refusant de penser aux lendemains

c'est un beau roman
c'est une belle histoire
il rentrait chez lui, là-haut vers le brouillard
elle descendait dans le midi, le midi

ils se sont quittés au bord du matin
c'était fini le jour de chance
ils reprirent alors chacun leur chemin
saluèrent la providence
en se faisant un signe de la main

il rentra chez lui, là-haut vers le brouillard
elle est descendue là-bas dans le midi
c'est un beau roman
c'est une belle histoire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…