• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

cappadokia ya burclarımız yasımız kan grubumuz bile aynı biliyomusun bende cok cana yakınım bircok seyimiz benziyo

baksa birbirimizi nasil buldak :) kan cekmistir kanlarimiz uyustugundan dolayi :)valla sevindim , normal arkadas bulmaktan otesi yasim yasina , burcum burcuna, kanim kanina uygun arkadas zor bulunur biz sansliyiz demkki , bende cok cana yakinim cok guler yuzluyum , demkki burcumuzun ozelligi bu , esimin ayakkabi ve anahtar ve iste birsuru seyler daha yapiyo is yeri var bende yanda dukkanda dikis yapiyorum canim , sende esinin yanina yani isine gidersen , dil konusunda insanlarla konusma firsatin olabilir, bende oyle oldu onceleri fazla insanlarla yuz yuze fransizca konusamiyodum simdi ise musterilerle ilgilenebiliyorum insan konustukca aciliyo , buraya gelirken ins sorun cikmaz , ama sen gelmeden bikac biseyler ogrenmeye calis bence canim , takma kafana is olacagina varir bende 1.5 sene gelemedim ugrastik sonunda geldim , simdide turkiyeyi istiyorum , ins bi sorun cikmadan gelirsin optum canim benim .

merhaba Emel abla gelecek komsumunan ortak arkadasimiza sordum adam once fransiz kadinla evlenmis sonra bosanmis 4-5 sene icinde karisini getirmis senin kocanin surekli bi isi varmi yoksa arada calisan issizlik parasi alan birimi ,oturumu kac senelik benimki 10 senelik 1.senede verdiler allah yardimcin olsun optum by.

evet cappadokia sanırım burcumuzun özelligi canım bende güler güzlüyüm keske fransadada yakın olsaydık sık sık görüşürdük kesin evet insan pratik yapa yapa alısıyor mesela benim tanıdıgım ruslar var hiç türkce dil kursuna felan gitmemişler çalısa çalısa şakır şakır konusuyolar okdar iyi diyalog kurdumki onlarla anlatamam bide nişanlımın magazasına günde kac kişi girip cıkıyo korkutuyolar ama ögrenirim bence tabi kusada gidicem sizin oralarda turk varmı senin cevren nasıl eşin ordamı dogmus benim nişanlım paris dogumlu ondan da baya bi cevresi var kendide cok sıcak kanlı zaten ondanda kaynaklanıyo olabilir canım ama oturdugu yerde türk yokmus hep yabancılar varmıs neyse canım bizde burdan görüşürüz artık ben sana paristende yazarım herseyden haberdar ederim okk öptm seni kocaman

evet canim ceveremizde turk cok hepsini taniyorum ama gelip gitme gibi arkadaslik gibi bi ortam yok , herkes kendi halinden, ama bi dedikodu var, malum turk olunca oda cok oluyo, benim esimde bura dogumlu cevresinde cok yabancilar arkadaslari esleri doslari falan cok ,ama ben sadece is yerinden taniyorum onlarlada gelip gitme yok ,aslinda ben cana yakinim kendime cevere edinebilirimde , esim benim tam tersim cok asabi , sinirli her ortam girmez , ozellikle misafir falan gelsin hemen baska yere kacar evde durmak istemez , bu arada ben kayinvalidemlerle birlikte yasiyorum , dil konusunda insan baskasiyla konusmayinca icine kapanik oluyo aceba yanlis biseymi soylerim diye , sonra sonra yavas yavas insanlarla konusmaya baslayinca bi guven geliyo dahada konusmak istiyo , bu durumdada hemen olmasada ogrenilebiliniyo , sende basarirsin canim kafana takma , bizim turkce kolay , fransizca cok zor umarim kurs yardimlariyla falan ogrenirsin , bende cok cok optum tekrar gorusuruz canim.

merhaba canım aslında turk cokmus eşin girişken olsa kaynasırdınız ama deilimiş neyse olsun canım ben kaynanmla oturmayacam kaynanamlar türkiyede cunki istanbulda yasıyolar nişanlımında gelmesini sitiyorlarda gelmiyor işte bende sanırım istenbula evlenecem cunki oraya gidemezsem mecbur napalım biliyomusun canım şimdi bide dil yasası cıkmıs dil bilmeyenlere vize verilmiyomus benim bi altı ay kursa gitmem gerek türkiyede sanırım istanbulda kayananamların yanında giderim amann zor işimiş kıı yurtdısı na evlenmekk:))))))canım türkce en zor dil aslında biz bilmdigimiz için öle geliyo fransızca daha kolaymıs aslında azmatmak lazım bide bizimkiler kendi aralarında paso fransızca konusuyolar sende kendine cok iyi bak canım görüşürüz by

merhaba kizlar gunaydin nasilsiniz, bugun hersey istediginiz gibi olsun insallah

aslinda morelim cok bozuk oglumu dun doktora goturdum 2 ayda sadece 140gr almis sali gunune kadar almassa kan alacaklar niye kulo almiyor diye kizlar basina gelen varmi bi yardimci olsanniz (yardim bekliyorum sizden)nasil kulo aldira bilirim zorda olsa yemek yediriyorum ama kulo almiyor boyu iyi onda proplem yok by.

canım turkiyede ailen nerde yasıyo hangi şehirde nerelisinz

iste bukadar zor yurt disina gelmek bende cok ugrastim gelebilmek icin , benim geldigimde dil yasasi yoktu hic bisey sormadilar ama , simdi varmis tam uygulamaya gecip gecmedigini bilmiyorum , senin dugun istanbuldami olcak , hemen buraya gelemezsen , ve istanbulda kalirsan :) kayinvaldenlerle , ozaman kursa gidersin , ve simdiden bikac biseyler ogrenmeye bak canim sen,
benim annem almanyada ve bugun aksam almanyay annemin yanina gidiyoruz pazartesi donucem onu cok ozledim kavusmama az kaldi :) abim var oda turkiyede biz nevsehirliyiz ,babam ben hic tanimam ben 1 yasindayken vefaat etmis, annem, abim, ve ben , ve her birimiz bi yerdeyiz anlican arkadasim , sende ailenle kaliyosun tabi kac kardessin ailen hakkinda yazarsan sevinirim , madem yasimiz burcumuz, kanimiz uygun , iyi arkadasiz , birbirimizide iyi taniyalim degilmi, hadi canim ben almanyadan gelince gorusuruz cok cok optum bye.:teytey:

neslihan uzulme canim çocuklar oyle buyuyo sagligi yerinde olsun yeter çok hareketliyse onun için kilo almiyodur takma kafana birde çok zorlama ozaman yedikleri yaramaz çocuga annem oyle derdi beni haberdar et optum senide çocugunuda (bu arada burayi unuturmuyumbizim telefon hatlari kesilmisti onun için gelemedim baska telecoma abone olduk benden kurtulamazsiniz:))))))))))

denize sen nasilsin ben fransizca kursuna basladim tekrar.ileletmek için ama çok zor fransizca umarim basaririm baska çaremde yok demi :)) optum gorusuruz

iste bukadar zor yurt disina gelmek bende cok ugrastim gelebilmek icin , benim geldigimde dil yasasi yoktu hic bisey sormadilar ama , simdi varmis tam uygulamaya gecip gecmedigini bilmiyorum , senin dugun istanbuldami olcak , hemen buraya gelemezsen , ve istanbulda kalirsan :) kayinvaldenlerle , ozaman kursa gidersin , ve simdiden bikac biseyler ogrenmeye bak canim sen,
benim annem almanyada ve bugun aksam almanyay annemin yanina gidiyoruz pazartesi donucem onu cok ozledim kavusmama az kaldi :) abim var oda turkiyede biz nevsehirliyiz ,babam ben hic tanimam ben 1 yasindayken vefaat etmis, annem, abim, ve ben , ve her birimiz bi yerdeyiz anlican arkadasim , sende ailenle kaliyosun tabi kac kardessin ailen hakkinda yazarsan sevinirim , madem yasimiz burcumuz, kanimiz uygun , iyi arkadasiz , birbirimizide iyi taniyalim degilmi, hadi canim ben almanyadan gelince gorusuruz cok cok optum bye.:teytey:
annenin yanına gitmemen cok sevindim canım özlemişindir zaten ohh hasret giderirsiniz bize konyalıyız 4 kardeşiz ablam evlendi oda konyada bizim herkes bütün akrabalar konyada helede yurt dısında kimse yok şehir dısında bile yok şimdi evdeyim ben bi ara dil kursuna gittim özel ders aldım fransızca ama bişi ögrenemedim ehliyet eldım işte bilmiyorum nolcak ya burda sınıf olarak yok fransızca almanca felan varda fransızca yok bilmiyorum ya evlenip istanbulda ögrencem dedigin gibi bide kaynanam felan biliyo kayınpederim cok iyi biliyo zaten onlarda yardımcı olur azcık ilerletirim ya bana nişanlım işte görümcemin eşi felan diyolarki 6 ayda ögrenirsin ama ben burdakileri okuyunca asla ögrenenem diyom 4 yıl olmus daha ögrenemeyenler var bilmiyorum artık ya bizimkiler kendi aralarında paso fransızca konusuyolarya cok kolay geliyo onlara türkceden kolay geliyo nişanlım sadece ben le türkce neyse canım sana iyi gezmeler annen yakın sayılırmıs sana sendemi almanyada büyüdün bende seni öpüyorum byeee:1hug::1hug::1hug:

canım dügün konyada olcak cünki bütün akrabalarımız konyada ama paristeet yapacaz nişanlımın tanıdıkları arkadasları için ailem gelemicek ama o dügüne ya zaten büyük dügün konyada olcak öptm

anneme kavustum ve yanimda getirdim annemi :)) bayrama kadar fazlan burda yanimda kalcak , ben turkiyede buyudum lise bitti evlenp geldim ben evlendikten sonra annemi almanyadan bi tanidigimiz istemisti bende izin verdim annem ikinci evliligini yapti ve almanyayay geldi , bu arada ben babami hic bilmem annemle buyudum yeni evlendi annem
anladigim kadariyla buraya gelmen icin bi dil problemin var oda buyuk problem insallah az cok biseyler ogrenirsinde gelirsin,
dugun pariste olcakmis , davet edersen bende gelirim dugune :))
hadi canim cok optum seni tekrar gorusuruz

cok uzuluyorum zorla yediriyorum doktorda,eve kadin gelecek nasil yedirdigime felan bakacak hazir yemeklerden biraz yiyor ama benim yaptiklarimi yemiyor siz nasil yapiyorsaniz biraz tarif gonderirmisiniz kizlar kadinada soracam nasil yapayim diye neyse bekliyorum tariflerinizi by:emir_bebek:

anneme kavustum ve yanimda getirdim annemi :)) bayrama kadar fazlan burda yanimda kalcak , ben turkiyede buyudum lise bitti evlenp geldim ben evlendikten sonra annemi almanyadan bi tanidigimiz istemisti bende izin verdim annem ikinci evliligini yapti ve almanyayay geldi , bu arada ben babami hic bilmem annemle buyudum yeni evlendi annem
anladigim kadariyla buraya gelmen icin bi dil problemin var oda buyuk problem insallah az cok biseyler ogrenirsinde gelirsin,
dugun pariste olcakmis , davet edersen bende gelirim dugune :))
hadi canim cok optum seni tekrar gorusuruz

ohh iyi bakalım annenele berarbersin almanyada olunca hemen gelmiş sana buda senin için bi avantaj canım tabiki çagırrım neden olmasın burdan davet ederim seni inş inş vcanım benimde işlerim hallolur çabucak sende kendine cok iyi bak türkiyede akrabaların varmı

cok uzuluyorum zorla yediriyorum doktorda,eve kadin gelecek nasil yedirdigime felan bakacak hazir yemeklerden biraz yiyor ama benim yaptiklarimi yemiyor siz nasil yapiyorsaniz biraz tarif gonderirmisiniz kizlar kadinada soracam nasil yapayim diye neyse bekliyorum tariflerinizi by:emir_bebek:

inş iyileşir bebegin tez zamanda canım sıkma canını ötpm seni byyyyyyy:1hug:

Back