Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kizlar gunaydin nasilsiniz, bugun hersey istediginiz gibi olsun insallah
canım turkiyede ailen nerde yasıyo hangi şehirde nerelisinz
annenin yanına gitmemen cok sevindim canım özlemişindir zaten ohh hasret giderirsiniz bize konyalıyız 4 kardeşiz ablam evlendi oda konyada bizim herkes bütün akrabalar konyada helede yurt dısında kimse yok şehir dısında bile yok şimdi evdeyim ben bi ara dil kursuna gittim özel ders aldım fransızca ama bişi ögrenemedim ehliyet eldım işte bilmiyorum nolcak ya burda sınıf olarak yok fransızca almanca felan varda fransızca yok bilmiyorum ya evlenip istanbulda ögrencem dedigin gibi bide kaynanam felan biliyo kayınpederim cok iyi biliyo zaten onlarda yardımcı olur azcık ilerletirim ya bana nişanlım işte görümcemin eşi felan diyolarki 6 ayda ögrenirsin ama ben burdakileri okuyunca asla ögrenenem diyom 4 yıl olmus daha ögrenemeyenler var bilmiyorum artık ya bizimkiler kendi aralarında paso fransızca konusuyolarya cok kolay geliyo onlara türkceden kolay geliyo nişanlım sadece ben le türkce neyse canım sana iyi gezmeler annen yakın sayılırmıs sana sendemi almanyada büyüdün bende seni öpüyorum byeee:1hug::1hug::1hug:iste bukadar zor yurt disina gelmek bende cok ugrastim gelebilmek icin , benim geldigimde dil yasasi yoktu hic bisey sormadilar ama , simdi varmis tam uygulamaya gecip gecmedigini bilmiyorum , senin dugun istanbuldami olcak , hemen buraya gelemezsen , ve istanbulda kalirsan :) kayinvaldenlerle , ozaman kursa gidersin , ve simdiden bikac biseyler ogrenmeye bak canim sen,
benim annem almanyada ve bugun aksam almanyay annemin yanina gidiyoruz pazartesi donucem onu cok ozledim kavusmama az kaldi :) abim var oda turkiyede biz nevsehirliyiz ,babam ben hic tanimam ben 1 yasindayken vefaat etmis, annem, abim, ve ben , ve her birimiz bi yerdeyiz anlican arkadasim , sende ailenle kaliyosun tabi kac kardessin ailen hakkinda yazarsan sevinirim , madem yasimiz burcumuz, kanimiz uygun , iyi arkadasiz , birbirimizide iyi taniyalim degilmi, hadi canim ben almanyadan gelince gorusuruz cok cok optum bye.:teytey:
anneme kavustum ve yanimda getirdim annemi :)) bayrama kadar fazlan burda yanimda kalcak , ben turkiyede buyudum lise bitti evlenp geldim ben evlendikten sonra annemi almanyadan bi tanidigimiz istemisti bende izin verdim annem ikinci evliligini yapti ve almanyayay geldi , bu arada ben babami hic bilmem annemle buyudum yeni evlendi annem
anladigim kadariyla buraya gelmen icin bi dil problemin var oda buyuk problem insallah az cok biseyler ogrenirsinde gelirsin,
dugun pariste olcakmis , davet edersen bende gelirim dugune :))
hadi canim cok optum seni tekrar gorusuruz
cok uzuluyorum zorla yediriyorum doktorda,eve kadin gelecek nasil yedirdigime felan bakacak hazir yemeklerden biraz yiyor ama benim yaptiklarimi yemiyor siz nasil yapiyorsaniz biraz tarif gonderirmisiniz kizlar kadinada soracam nasil yapayim diye neyse bekliyorum tariflerinizi by![]()